Toiletbril basic zwart

Op zoek naar een eenvoudige, maar stijlvolle toiletzitting? Dan is deze zwarte basic toiletbril van Xenos vast iets voor jou. Deze is gemaakt van zwart gelakt MDF, een stevig materiaal. De afmeting van de toiletzitting is 44.5 bij 37 centimeter. Dat is een universele maat en daarom geschikt voor alle gangbare toiletpotten. Je kunt de wc-bril heel eenvoudig zelf monteren met de bijgeleverde bevestigingsset. Niet zo dol op zwart? Of expliciet op zoek naar een witte toiletzitting? Geen probleem. Bekijk het hele assortiment toiletzittingen in onze webshop. We hebben heel veel verschillende kleuren en stijlen. Bestel een toiletzitting die bij jou past op Xenos.nl of kom langs bij één van onze winkels. * Basic toiletbril met deksel * Universeel - geschikt voor standaard toiletpotten * Inclusief bevestigingsmateriaal * Kleur: zwart * Materiaal: gelakt MDF * Afmeting: 44.5 x 37 cm (l x b)

€ 19.99

Meerinformatie

Xenos Toiletbrillen Toiletbrillen
Product
 

Toiletbril bamboe

Deze toiletbril heeft een prachtig design. Dankzij zijn bamboe uiterlijk, is het een rustige, maar originele decoratie in elke badkamer of toilet. De bril heeft een standaard formaat, dat past op alle gangbare toiletpotten. Je kunt de wc-bril heel eenvoudig zelf monteren met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Liever een wc-bril in een effen kleur? Of ben je expliciet opzoek naar een zitting met soft-close? Geen probleem. Xenos heeft een groot assortiment toiletbrillen. In diverse kleuren, prints en motieven. Er zit eigenlijk altijd wel een toiletbril bij die in jouw badkamer past. Alle wc-brillen bekijk en bestel je direct online op Xenos.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon langskomen bij een Xenos winkel. * Toiletbril van bamboe * Universeel - geschikt voor standaard toiletpotten * Inclusief bevestigingsmateriaal * Materiaal: bamboe

€ 29.99

Meerinformatie

Xenos Toiletbrillen Toiletbrillen
Product
 

Toiletbril basic wit

Op zoek naar een nieuwe zitting voor het toilet? Deze witte toiletbril met deksel van Xenos is geschikt voor alle standaard toiletpotten. De wc-bril is gemaakt van MDF, een stevig materiaal. De deksel en bril zijn beide 1.5 centimeter dik. De toiletbril is heel eenvoudig te monteren met bijgevoegd bevestigingsmateriaal. Naast wit, is deze basic zitting ook verkrijgbaar in het zwart. Toch liever een ander design? Xenos heeft een zeer uitgebreid assortiment toiletbrillen. In allerlei kleuren, prints en motieven. Er zit eigenlijk altijd wel een toiletbril bij die matcht met jouw badkamer- en toiletspulletjes. Alle brillen bekijk en bestel je heel gemakkelijk online op Xenos.nl. Natuurlijk kun je ook langskomen bij een Xenos winkel bij jou in de buurt. * Basic toiletbril met deksel * Universeel - geschikt voor standaard toiletpotten * Inclusief bevestigingsmateriaal * Kleur: wit * Materiaal: gelakt MDF * Afmeting: 44.5 x 37 cm (l x b)

€ 19.99

Meerinformatie

Xenos Toiletbrillen Toiletbrillen
Product