Iris schoenenbox lage schoenen 3 stuks

Iris biedt de perfecte oplossing in opbergen. De Iris schoenenbox gegoten in een mooi design om al jouw schoenen in op te bergen. Deze set bestaat uit drie schoenenboxen voor lage schoenen zoals sneakers of pakschoenen. Dankzij het handig systeem is de schoenenbox stapelbaar en makkelijk te openen vanaf de voorkant. De schoenenbox is transparant waardoor de schoenen in de box zichtbaar zijn en je dus makkelijk de schoenen kunt vinden die je zoekt. De schoenenbox zorgt er ook voor dat de schoenen vrij van stof blijven. Handig voor in de kledingkast of om los of op elkaar te stapelen in de gang. Belangrijkste kenmerken * Transparant materiaal voor overzichtelijk opbergen * Stapelbaar en makkelijk te openen vanaf de voorkant * Door schoenenbox blijven de schoenen vrij van stof * De producten zijn licht in gewicht, makkelijk te reinigen, eenvoudig in gebruik en duurzaam. Over Iris Iris staat voor innovatie in kunststof consumentenproducten en beoogt met haar producten het dagelijkse leven van de consument/ gebruiker te veraangenamen. Iris' product ontwikkeling is gericht op moderne leefstijlen en combineert deze met design van hoogwaardige kwaliteit om daarmee op de eindgebruiker gerichte producten te creëren. Iris biedt de perfecte oplossingen in opbergen voor onder meer het interieur, huishoudartikelen, DIY en kantoorartikelen. De productie vindt plaats in Nederland.

€ 19.29

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Tomado Scarpa schoenenrek 62x26x80 cm wit

Losslingerende schoenen ook zat? Met dit schoenenrek van Tomado ziet de gang er weer netjes uit!   * Geschikt voor 12 paar * Van metaal * Wit van kleur * 62x26x80 cm (LxBxH) * Exclusief schoenen Over Tomado Na de Tweede Wereldoorlog begon de wederopbouwperiode waarin Tomado producten symbool stonden voor het moderne huishouden. Zij werden zeer populair en vrijwel ieder huishouden bezat wel een of meer Tomado producten. Tegenwoordig is Tomado een merk van de Zwitserse firma Metaltex, dat sinds 1986 een vestiging in Oosterhout heeft. Het assortiment omvat onder meer droogrekken, strijkplanken en aanverwante producten.

€ 24.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Metaltex Shoe 8 schoenenrek 24 paar schoenen wit

De Metaltex Shoe 8 is een handig wit rek waar je je schoenen gemakkelijk in kunt opbergen. Door zijn afmetingen van 64x23x165 cm kun je deze in een discreet hoekje plaatsen. Op de 8 etages kan je gemakkelijk 24 paar schoenen plaatsen. Vanwege zijn ingenieus systeem kun je deze heel snel monteren, en dat zonder gereedschap! De Metaltex Shoe 8 is gemaakt uit geplastifieerde staaldraad, een sterk en zacht wereldwijd bekende bekleding die ook tegen roest beschermt. De Shoe 8 is met zekerheid een passend rekje voor een kleine ruimte. HIj kan ook ingedeeld worden in twee rekje van 4 etages. 3 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 8 etages voor 24 paar schoenen - Gemakkelijk te monteren - Past in een kleine ruimte - 3 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 59.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Metaltex Shoe 3 schoenenrek 9 paar schoenen zilver

De Metaltex Shoe 3 is een handig zilver rek waar je schoenen gemakkelijk in kunt opbergen. De Metaltex Shoe heeft 3 etages. Door zijn afmetingen van 64x23x59 cm kun je deze in een discreet hoekje plaatsen. Op de 3 etages kun je gemakkelijk 9 paar schoenen plaatsen. Vanwege zijn ingenieus systeem kun je deze heel snel monteren zonder gereedschap! De Metaltex Shoe 3 is met zekerheid een passend rekje voor een kleine ruimte. De Shoe 3 is in geplastificeerd ijzerdraad. Het is een zacht, sterk, standaard wereldwijde bekleding voor ijzerdraadproducten. 3 jaar garantie. Made in Italy. - 3 etages voor 9 paar schoenen - Zilverkleurig - Gemakkelijk te monteren - Past in een kleine ruimte - 3 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 15.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Compactor deur schoenenrek voor 18 paar

Compactor schoenenrek voor 18 paar, speciaal om aan de deur te hangen.

€ 34.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Schoenendoos 5 stuks 35x21x17 cm

Berg de schoenen die je niet elke dag aan hebt netjes op. De schoenenbox is transparant waardoor de schoenen in de box zichtbaar zijn en je dus makkelijk de schoenen kunt vinden wanneer je ze zoekt. De schoenendoos zorgt er ook voor dat de schoenen vrij van stof blijven. Handig voor in de kledingkast of om los of op elkaar te stapelen in de gang. In de verpakking vind je 5 stuks met een afmeting van 35x21x17 cm. * Transparante schoenendozen * Afmeting 35x21x17 cm * 5 stuks

€ 7.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Compactor schoenenrek stapelbaar 75x33x34 cm

Dit Bamboo schoenenrek in licht houtkleur biedt plaats aan ongeveer 8 paar van je favoriete schoenen.

€ 44.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Schoenenrek Lily 3 planken 27x50.5x80.5 cm

In dit trendy schoenenrek krijgen jouw schoenen de plek die ze verdienen. Je kan er ongeveer 12 paar schoenen in opbergen waardoor er meteen een meer rustige en opgeruimde uitstraling ontstaat. Daarnaast is het ook een echte toevoeging in jouw huis. Het schoenenrek is gemaakt van MDF hout en metaal en de afmetingen zijn 27x50.5x80.5 cm. • Schoenenrek • Gemaakt van MDF hout en metaal • Afmetingen: 27x50.5x80.5 cm • Een mooi schoenenrek waar jij handig én leuk je schoenen kan opbergen

€ 24.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Metaltex Shoe 6 schoenenrek 18 paar schoenen zilver

De Metaltex Shoe 6 is een handig zilver rek waar je je schoenen gemakkelijk in kunt opbergen. Door zijn afmetingen van 64x23x104 cm kun je deze in een discreet hoekje plaatsen. Op de 6 etages kan je gemakkelijk 18 paar schoenen plaatsen. Vanwege zijn ingenieus systeem kun je deze heel snel monteren, en dat zonder gereedschap! De Metaltex Shoe 6 is gemaakt uit geplastifieerde staaldraad, een sterk en zacht wereldwijd bekende bekleding die ook tegen roest beschermt. De Shoe 6 is met zekerheid een passend rekje voor een kleine ruimte. 3 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 6 etages voor 18 paar schoenen - Gemakkelijk te monteren - Past in een kleine ruimte - 3 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 35.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product
 

Compactor Madison schoenopberger 12 vaks set van 2

Stoffen schoenopberger van Compactor geschikt voor 12 paar schoenen. Deze set bestaat uit 2 extra platte schoenopbergers met blauw/wit motief. Met deze opbergdozen bescherm je jouw schoenen tegen stof en licht. * Compactor Madison schoenopberger * Met 12 vakken en rits * Set van 2 schoenopbergers * Afmeting: 76x60x15 cm * Beige/wit motief

€ 14.99

Meerinformatie

Xenos Schoenenopbergers Schoenenopbergers
Product