Metaltex keukentrolley Toronto 3 etages 23x23x83 cm

De Toronto keukentrolley is een rek op wieltjes met 3 manden van 20x20x7 cm. Dankzij deze afmetingen, kun je de Toronto gemakkelijk in kleine ruimtes plaatsen, zoals de badkamer of in de keuken. Je zet het Toronto rek op wieltjes gemakkelijk in elkaar zonder gereedschap. De trolley heeft een harde zilvergrijze polytherm coating en is daardoor antistatisch, roestvrij en UV-bestendig. Garantie: 3 jaar. Made in Italy. - 3 etages - afmetingen: 23x23x83 cm - op wieltjes - polytherm coating: roest en UV-bestendig - 3 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen.Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 29.95

Meerinformatie

Xenos Keukentrolleys Keukentrolleys
Product
 

Tomado keukentrolley Snello

De Snello Keukentrolley loopt op rolletjes. De Snello heeft 4 etages waar je vanalles op kwijt kunt; van keukenspulletjes, reinigingsproducten tot gereedschap. Dankzij zijn slechts 23 cm breedte kun je hem overal kwijt. De afmetingen van de Tomado Snello Keukentrolley zijn: 23x56x84 cm. Het is in geplastificeerde ijzerdraad. Het is een zacht, sterk, standaard wereldwijde bekleding voor ijzerdraadproducten. Dankzij ons patent kun je de trolley, zonder gereedschap, assembleren. De instructies hiervoor staan op het etiket. De Tomado Snello wordt geleverd in wit. 2 jaar garantie. Made in Italy. - Op 4 wielen - Roestvrij - ideaal voor smalle ruimtes - 2 jaar garantie - Made in Italy Tomado ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Tomado designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Tomado ; Intelligent housewares.

€ 29.95

Meerinformatie

Xenos Keukentrolleys Keukentrolleys
Product
 

Metaltex keukentrolley Atlanta 4 etages 39x30x84 cm

Het Atlanta rekje op 4 wielen heeft 4 etages. Daarvan zijn er 3 mandjes en de bovenste etage is een dienblad. U kunt alle huishoudelijke spullen kwijt in dit rekje. Het Metaltex Atlanta rekje is in Polytherm. Een harde zilvergrijze coating die antistatisch, roest- en UV-bestendig is. Het plastic dienblad is wit. Het Atlanta rekje is eenvoudig te monteren. De instructies staan op het etiket. 3 jaar garantie. Made in Italy. -4 etages -op wieltjes -Polytherm -3 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 40.99

Meerinformatie

Xenos Keukentrolleys Keukentrolleys
Product
 

Metaltex keukentrolley Montreal 3 etages 34x34x85 cm

Keukentrolley Montreal is een rek op wieltjes met 3 manden van 31x31x7 cm. Dankzij deze afmetingen, kun je de Montreal gemakkelijk in kleine ruimtes plaatsen, zoals de badkamer of in de keuken. Je zet het Toronto rek op wieltjes gemakkelijk in elkaar zonder gereedschap. De trolley heeft een harde zilvergrijze polytherm coating en is daardoor antistatisch, roestvrij en UV-bestendig. Garantie: 3 jaar. Made in Italy. - 3 etages - afmetingen: 34x34x85 cm - op wieltjes - polytherm coating: roest en UV-bestendig - 3 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen.Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 35.99

Meerinformatie

Xenos Keukentrolleys Keukentrolleys
Product
 

Metaltex keukentrolley San Diego 3 manden 34x34x85 cm

De San Diego keukentrolley met 3 plastic uitschuifbare mandjes kan allerlei dingen bevatten: voedsel, dranken, reinigingsproducten. Je kunt deze keukenorganiser ook in je badkamer gebruiken om je wasmiddelen of zeep en shampoos op te bergen. Je kunt de San Diego verder ook in de garage gebruiken om tuinproducten of spullen op te ruimen. Een nieuw patent maakt het aansluiten van de verschillende delen zonder gereedschap gemakkelijk. Dankzij de wieltjes is dit rek snel verplaatsbaar. De afmetingen zijn 30x38x68 cm. De Metaltex San Diego is in geplastificeerde draad. Het is een zacht, sterk, standaard wereldwijd bekende bekleding voor ijzerdraadproducten. 2 jaar garantie. Made in Italy. - Wit - 3 etages met uitschuifbare mandjes - Gemakkelijk en snel verplaatsbaar dankzij de wieltjes - Roestvrij - 2 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 28.95

Meerinformatie

Xenos Keukentrolleys Keukentrolleys
Product
 

Metaltex slim keukentrolley 3 etages 23x56x84 cm

In de Metaltex Slim keukentrolley met 3 etages kun je allerlei dingen opbergen: voedsel, drankjes en reinigingsproducten. De trolley is geschikt om in kleine ruimtes te passen. Je kunt deze dunne keukenorganiser ook in je badkamer gebruiken om je wasmiddelen, zeep en shampoo op te bergen. Zelfs in je garage om artikelen zoals tuinproducten op te bergen. Een nieuw patent maakt het aansluiten van de verschillende delen zonder gereedschap gemakkelijk. Dankzij de wieltjes is de Slim gemakkelijk verplaatsbaar. De afmetingen van de Metaltex Slim keukentrolley zijn 23x56x84 cm. 2 jaar garantie is inbegrepen. Over Metaltex Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden; voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken- en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex; intelligent housewares.

€ 24.99

Meerinformatie

Xenos Keukentrolleys Keukentrolleys
Product
 

Metaltex keukentrolley Miami 4 mandjes 30x38x83 cm

De Miami keukentrolley met 4 plastieken en uitschuifbare mandjes kan allerlei dingen bevatten: voedsel, dranken, reinigingsproducten. Je kunt deze keukenorganiser ook in je badkamer gebruiken om je wasmiddelen of zeep en shampoo op te bergen. Je kunt de Miami verder ook in de garage gebruiken om tuinproducten of spullen op te ruimen. Een nieuw patent maakt het aansluiten van de verschillende delen zonder gereedschap gemakkelijk. Dankzij de wieltjes is dit rek snel verplaatsbaar. De afmetingen zijn 30x38x83 cm. De Miami is in geplastificeerde draad. Het is een zacht, sterk, standaard wereldwijd bekende bekleding voor ijzerdraadproducten. - Wit - 4 etages met uitschuifbare mandjes - Gemakkelijk en snel verplaatsbaar dankzij de 4 wieltjes - Roestvrij - 2 jaar garantie - Made in Italy Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.

€ 39.99

Meerinformatie

Xenos Keukentrolleys Keukentrolleys
Product