Gripgrab raceaqua

Een lichtgewicht, waterproof en aerodynamische overschoen die beschermt tegen wind en regen. Het rekbare waterproof materiaal geeft een strakke pasvorm en de rits aan de achterkant zorgt er voor dat je hem makkelijk aan trekt. De RaceAqua was 'beste regenoverschoen' in een uitgebreide test door Fiets magazine in 2013.

€ 35.95

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product g r gripgr Overschoenen
Product
 


Rogelli Treviso2.0 wielershirt zwart

Shirt lange mouwen. Ideaal te dragen in voor- en najaar. Maar ook tijdens zachte winterdagen is dit een shirt/jack waar je veel plezier aan beleeft. Fijne afwerking d.m.v. een breede elastieke band onderaan het shrit. 3 insteekzakken achterop + een extra zakje met rit. Handig om je sleutels, geld of pinpasje in te stoppen. Shirt is tevens afgewerkt met reflectie accenten. Hierdoor blijf je goed zichtbaar in het verkeer.

€ 47.95

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product 3 3 1 5.jp Wielershirts
Product
 Rogelli Andrano2.0 wielershirt blauw wit

Dit is een zeer populair blauw witte wielershirt met lange mouwen van het type Andrano! Dit wielrenshirt heeft een zeer goede pasvorm en daarmee ben je voorzien van een goed draagcomfort. Dankzij de ademende stof en de isolerende fleece binnenvoering kom je onbezorgd de winter door. Het design is compleet en praktisch dankzij de silicone antislipstrip in de taille, en de elastische machetes bij de pols! Wielershirt type Andrano Rogelli is een een internationaal opererend merk met zijn wortels in onze wielersport. Dat komt tot uitdrukking in de kwaliteit en het design van de wielerkleding van Rogelli. Maar ook in de gunstige prijs en kwaliteit verhouding. Het type Andrano is een veel verkocht type shirt en kenmerkt zicht door de uitstekende pasvorm "Pro fit".

€ 79.95

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product 0 0 001.32 Wielershirts
Product