Fietshelm ABUS Mountk Trey Oranje

De mountK Trey Oranje Fietshelm van Abus is uitermate geschikt voor weggebruik, mountainbiken en trekking. De helm heeft een zeer goede schok absorptie en sluit uitstekend op het hoofd aan door het verstelsysteem. Achterop het verstelsysteem zit zelfs nog een LED lampje wat zorgt voor extra veiligheid. Het vizier dat op de helm zit is 20 tot 30 graden in hoogte verstelbaar. De 10 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten zorgen bij deze helm voor optimale ventilatie. ABUS fietshelmen - effectieve bescherming van uw hoofd Het dragen van een fietshelm verlaagt het risico op hoofdletsel tijdens en bij een ongeluk met uw fiets. Gelukkig zijn er steeds meer fietsers die dit in zien. De ABUS-helmen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn. Bovendien zorgt het geïntegreerd achterlicht voor een extra stukje veiligheid.

€ 67.50

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product f i fietsh Wielerhelmen
Product
 Fietshelm ABUS Mountk Velvet Black

De mountK Velvet Black Fietshelm van Abus is uitermate geschikt voor weggebruik, mountainbiken en trekking. De helm heeft een zeer goede schok absorptie en sluit uitstekend op het hoofd aan door het verstelsysteem. Achterop het verstelsysteem zit zelfs nog een LED lampje wat zorgt voor extra veiligheid. Het vizier dat op de helm zit is 20 tot 30 graden in hoogte verstelbaar. De 10 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten zorgen bij deze helm voor optimale ventilatie. ABUS fietshelmen - effectieve bescherming van uw hoofd Het dragen van een fietshelm verlaagt het risico op hoofdletsel tijdens en bij een ongeluk met uw fiets. Gelukkig zijn er steeds meer fietsers die dit in zien. De ABUS-helmen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn. Bovendien zorgt het geïntegreerd achterlicht voor een extra stukje veiligheid.

€ 67.95

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product f i fietsh Wielerhelmen
Product
 Fietshelm ABUS Mountk Trey Blue

De mountK Fietshelm Trey Bleu van Abus is uitermate geschikt voor weggebruik, mountainbiken en trekking. De helm heeft een zeer goede schok absorptie en sluit uitstekend op het hoofd aan door het verstelsysteem. Achterop het verstelsysteem zit zelfs nog een LED lampje wat zorgt voor extra veiligheid. Het vizier dat op de helm zit is 20 tot 30 graden in hoogte verstelbaar. De 10 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten zorgen bij deze helm voor optimale ventilatie. ABUS fietshelmen - effectieve bescherming van uw hoofd Het dragen van een fietshelm verlaagt het risico op hoofdletsel tijdens en bij een ongeluk met uw fiets. Gelukkig zijn er steeds meer fietsers die dit in zien. De ABUS-helmen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn. Bovendien zorgt het geïntegreerd achterlicht voor een extra stukje veiligheid.

€ 67.50

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product f i fietsh Wielerhelmen
Product
 Fietshelm Volwassen Race Fast Night Black

Onze lichtste racehelm. Met zijn lage gewicht van 215 gram en de 27 ventilatieopeningen maakt het deze helm tot een winnaar in zijn klasse. Optimaal voor alle racefietsrijders die een kwaliteitshelm in een concurrerende prijs zoeken.

€ 59.90

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product f i fietsh Wielerhelmen
Product
 

Fietshelm Abus Aduro Zoom Grijs Rood

Het verkeer wordt steeds drukker, met name in de stad. Auto's schieten van alle kanten tevoorschijn, andere fietsers maken onverwachte bewegingen. Kortom, u moet overal op voorbereid zijn. En dan is de toename van het aantal elektrische fietsen nog niet eens meegenomen. Sommige modellen halen een snelheid van maar liefst 40 tot 50 km/u. Met dit soort snelheden worden onverhoopte valpartijen een stuk heftiger. Het dragen van een fietshelm is dan ook al lang geen gekke gedachte meer. De Abus Aduro helm bijvoorbeeld beschermt dankzij een in-mold constructie het hoofd op sublieme wijze. In-mold wil zeggen dat de oersterke ABS-buitenschaal is versmolten met de comfortabele voering. Hierdoor is de helm sterker en lichter dan helmen die volgens een lijmconstructie zijn gemaakt. Met behulp van een Zoomlite-knop valt de Abus helm nauwkeurig af te stellen op uw hoofdomtrek. Een 14-tal ventilatiegaten verzorgen de toevoer van frisse lucht en de afvoer van warme lucht. Om vervelende insecten buiten de deur te houden beschikt de Abus fietshelm over een geïntegreerd insectennet. Misschien wel zijn sterkste eigenschap is dat de Aduro extreem licht is: een gewicht van slechts 275 gram (voor maat M).

€ 64.95

Meerinformatie

Wielerkleding Https wielerkleding.nl media catalog product f i fietsh Wielerhelmen
Product