Klimplant Parthenocissus Engelmannii 120 cm

Klimplant Parthenocissus Engelmannii 120 cm. Deze klimplant Parthenocissus Engelmannii bloeit van Mei-Juni met bloemen in de kleur groen, decoratief rood en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Parthenocissus Engelmannii 120 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 20.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis vit. Rubra 75 cm

Klimplant Clematis vit. Rubra 75 cm. Deze klimplant Clematis vit. Rubra bloeit van Juli-September met bloemen in de kleur donkerrood en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis vit. Rubra 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Gladys Picard 75 cm

Klimplant Clematis Gladys Picard 75 cm. Deze klimplant Clematis Gladys Picard bloeit van Juni-Augustus met bloemen in de kleur wit en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Gladys Picard 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Wisteria floribunda Rosea 75 cm

Klimplant Wisteria floribunda Rosea 75 cm. Deze klimplant Wisteria floribunda Rosea bloeit van April-Juni met bloemen in de kleur lila roze en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Wisteria floribunda Rosea 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 16.19

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Akebia quinata 75 cm

Klimplant Akebia quinata 75 cm. Deze klimplant Akebia quinata bloeit van April-Mei met bloemen in de kleur donker roze en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Akebia quinata 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 12.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Ernest Markham 75 cm

Klimplant Clematis Ernest Markham 75 cm. Deze klimplant Clematis Ernest Markham bloeit van Juli-September met bloemen in de kleur rood en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Ernest Markham 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Lonicera caprifolium 75 cm

Klimplant Lonicera caprifolium 75 cm. Deze klimplant Lonicera caprifolium bloeit van Mei-Augustus met bloemen in de kleur creme-wit en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Lonicera caprifolium 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 12.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Passiflora Purple Rain 75 cm

Klimplant Passiflora Purple Rain 75 cm. Deze klimplant Passiflora Purple Rain bloeit van Mei-September met bloemen in de kleur paars en is matig winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Passiflora Purple Rain 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 12.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Wisteria floribunda Rosea 120 cm

Klimplant Wisteria floribunda Rosea 120 cm. Deze klimplant Wisteria floribunda Rosea bloeit van April-Juni met bloemen in de kleur lila roze en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Wisteria floribunda Rosea 120 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 27.89

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Aristolochia durior (macrophylla) 75 cm

Klimplant Aristolochia durior (macrophylla) 75 cm. Deze klimplant Aristolochia durior (macrophylla) bloeit van Juni-Augustus met bloemen in de kleur groen-bruin en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Aristolochia durior (macrophylla) 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 20.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Rhapsody 75 cm

Klimplant Clematis Rhapsody 75 cm. Deze klimplant Clematis Rhapsody bloeit van Juli-September met bloemen in de kleur blauw en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Rhapsody 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Octopus PBR 75 cm

Klimplant Clematis Octopus PBR 75 cm. Deze klimplant Clematis Octopus PBR bloeit van April-Mei met bloemen in de kleur paars en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Octopus PBR 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 12.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis tangutica 75 cm

Klimplant Clematis tangutica 75 cm. Deze klimplant Clematis tangutica bloeit van Juli-Augustus met bloemen in de kleur geel en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis tangutica 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Multi Blue 75 cm

Klimplant Clematis Multi Blue 75 cm. Deze klimplant Clematis Multi Blue bloeit van Juni-September met bloemen in de kleur donkerblauw en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Multi Blue 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 12.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Piilu 120 cm

Klimplant Clematis Piilu 120 cm. Deze klimplant Clematis Piilu bloeit van Juni-September met bloemen in de kleur roze met rode streep en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Piilu 120 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 21.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Fallopia aubertii 120 cm

Klimplant Fallopia aubertii 120 cm. Deze klimplant Fallopia aubertii bloeit van Juni-September met bloemen in de kleur wit en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Fallopia aubertii 120 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 20.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis vit. Madame Julia Correvon 75 cm

Klimplant Clematis vit. Madame Julia Correvon 75 cm. Deze klimplant Clematis vit. Madame Julia Correvon bloeit van Juni-September met bloemen in de kleur rood en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis vit. Madame Julia Correvon 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Wisteria floribunda Alba 120 cm

Klimplant Wisteria floribunda Alba 120 cm. Deze klimplant Wisteria floribunda Alba bloeit van April-Juni met bloemen in de kleur wit en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Wisteria floribunda Alba 120 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 27.89

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplanten Clematis terniflora 75 cm

Klimplanten Clematis terniflora 75 cm. Deze klimplant Clematis terniflora bloeit van Juni-September met bloemen in de kleur lila-paars en is winterhard. Uit onze collectie eetbare planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplanten Clematis terniflora 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 10.52

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Margaret Hunt 75 cm

Klimplant Clematis Margaret Hunt 75 cm. Deze klimplant Clematis Margaret Hunt bloeit van Juni-September met bloemen in de kleur roze en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Margaret Hunt 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Guernsey Cream 75 cm

Klimplant Clematis Guernsey Cream 75 cm. Deze klimplant Clematis Guernsey Cream bloeit van Mei-Augustus met bloemen in de kleur creme en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Guernsey Cream 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis So Many Lavender Flowers PBR 75 cm

Klimplant Clematis So Many Lavender Flowers PBR 75 cm. Deze klimplant Clematis So Many Lavender Flowers PBR bloeit van Juni-September met bloemen in de kleur paars-blauw en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis So Many Lavender Flowers PBR 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 12.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Jackmanii Purpurea PBR 120 cm

Klimplant Clematis Jackmanii Purpurea PBR 120 cm. Deze klimplant Clematis Jackmanii Purpurea PBR bloeit van Juni-Augustus met bloemen in de kleur paars en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Jackmanii Purpurea PBR 120 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 24.29

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Clematis Princess Diana 75 cm

Klimplant Clematis Princess Diana 75 cm. Deze klimplant Clematis Princess Diana bloeit van Juli-September met bloemen in de kleur donker roze en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Clematis Princess Diana 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 15.29

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product
 

Klimplant Wisteria sinensis Prolific 75 cm

Klimplant Wisteria sinensis Prolific 75 cm. Deze klimplant Wisteria sinensis Prolific bloeit van April-Juni met bloemen in de kleur blauw en is winterhard. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de afbeelding. De plant is gefotografeerd gedurende de bloeiperiode. Het gaat om 1 plant. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Van der Starre maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimplant Wisteria sinensis Prolific 75 cm, dit komt uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 16.19

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Coniferen, Klim Haagplanten
Product