Pontec PondoStar Led set 1

Pontec PondoStar Led set 1. Oase is een bedrijf met veel passie voor water. Ze produceren producten met veel deskundigheid en een hoge kwaliteit. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pontec PondoStar Led set 1, dit komt uit het assortiment lampen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 40.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondomax eco 1500

Pondomax eco 1500 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondomax eco 1500, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 59.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Mousse set biopress set

Mousse-set biopress set van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mousse-set biopress set, dit komt uit het assortiment reserve onderdelen bestellen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 18.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pontec PondoPress set 15000

Pontec PondoPress set 15000 . Oase is een bedrijf met veel passie voor water. Ze produceren producten met veel deskundigheid en een hoge kwaliteit. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pontec PondoPress set 15000, dit komt uit het assortiment dompelpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 199.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondomax eco 2500

Pondomax eco 2500 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondomax eco 2500, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 70.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondovario 750

Pondovario 750 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondovario 750, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 27.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Ponduett 3000

Ponduett 3000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ponduett 3000, dit komt uit het assortiment vijver onderhoudsartikelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 49.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pontec PondoCompact 300 vijverpomp

Pontec PondoCompact 300 vijverpomp. Oase is een bedrijf met veel passie voor water. Ze produceren producten met veel deskundigheid en een hoge kwaliteit. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pontec PondoCompact 300 vijverpomp, dit komt uit het assortiment pompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 25.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondopress 10000

Pondopress 10000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondopress 10000, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 149.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondoclear set 4000

Pondoclear set 4000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondoclear set 4000, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 100.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pontec PondoCompact 1200 vijverpomp

Pontec PondoCompact 1200 vijverpomp. Oase is een bedrijf met veel passie voor water. Ze produceren producten met veel deskundigheid en een hoge kwaliteit. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pontec PondoCompact 1200 vijverpomp, dit komt uit het assortiment pompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 44.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondomax eco 5000

Pondomax eco 5000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondomax eco 5000, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 100.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondoclear island 3000

Pondoclear island 3000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondoclear island 3000, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 99.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondomax eco 11000

Pondomax eco 11000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondomax eco 11000, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 140.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondovario 1500

Pondovario 1500 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondovario 1500, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 38.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondopress 5000

Pondopress 5000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondopress 5000, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 129.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

P. solar 250 control

P. solar 250 control van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! P. solar 250 control, dit komt uit het assortiment vijver onderhoudsartikelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 75.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product
 

Pondorell 3000

Pondorell 3000 van het merk Oase. Het kan zijn dat een sfeerfoto is gebruikt waar meerdere producten op staan of een algemene foto bij het product is bijgevoegd, waardoor eigenschappen of onderdelen van het product anders kunnen zijn dan op de foto. Neem bij twijfel contact op met klantenservice. Uit onze collectie vissen & vijvermaterialen. Van het merk Oase maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pondorell 3000, dit komt uit het assortiment luchtpompen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 100.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Vijver
Product