graszaad ombra Plus 0,6 kg 40 m2

Wij hebben meststof en grond van kwaliteit voor een mooie en gezonde tuin! DCM graszaad ombra Plus 0,6 kg 40 ². Graszaad voor schaduwplekken. Bij DCM staat duurzaamheid en groenbeheer centraal. Uit onze collectie zaden. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! graszaad ombra Plus 0,6 kg 40 m2, dit komt uit het assortiment graszaad, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 12.89

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Zaden Bollen
Product
 

Compostmaker 3 kg in strooidoos

DCM Compostmaker is een gebruiksklare compostmaker die de activiteit van de composterende bacterien bevordert en zo het proces versnelt. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Compostmaker 3 kg in strooidoos, dit komt uit het assortiment pakken & zakjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 12.69

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Vaste Planten, Klimop Bodembedekkers 3 kg

Meststof Vaste Planten, Klimop en Bodembedekkers 3 kg. Zachtwerkende organische meststof voor een beheerste groei gedurende meerdere maanden; met lange werking (100 dagen). Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Vaste Planten, Klimop & Bodembedekkers 3 kg, dit komt uit het assortiment kleine zakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 12.69

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Riparo Herstelgazon 0,15kg

Wij hebben het beste graszaad voor het mooiste gazon! DCM Riparo Herstelgazon 0,15kg. Bij DCM staat duurzaamheid en groenbeheer centraal. Uit onze collectie zaden. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Riparo Herstelgazon 0,15kg, dit komt uit het assortiment graszaad, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 4.89

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Zaden Bollen
Product
 

Ombra Plus 0,225 kg 15 m2

Ombra Plus 0,225 kg 15 m2. Speciaal graszaad voor gazons op schaduwplekken en onder bomen. Uit onze collectie zaden. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ombra Plus 0,225 kg 15 m2, dit komt uit het assortiment graszaad, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 7.49

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Zaden Bollen
Product
 

Meststof Geraniums Bloeiende Planten 1,5 kg

Meststof Geraniums en Bloeiende Planten 1,5 kg. Organische meststof met hoog gehalte aan fosfor en kalium voor een weelderige bloei met intense bloemkleuren. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Geraniums & Bloeiende Planten 1,5 kg, dit komt uit het assortiment kleine zakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 8.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Bladvoeding Olega Groen 200ml 200ml

Bladvoeding Olega Groen 200ml 200ml. Snel en efficiënt groeneffect; voorkomt gebreksziekten en verhelpt ijzergebrek bij rozen, buxus. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bladvoeding Olega Groen 200ml 200ml, dit komt uit het assortiment vloeibare voeding, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 11.69

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Bloedmeel 1,5 kg

DCM Bloedmeel is een natuurlijke bron van stikstof die zorgt voor een forse groei van groenten en fruit. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bloedmeel 1,5 kg, dit komt uit het assortiment pakken & zakjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 9.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Vital Green Gazon 1,5 kg

Vital-Green Gazon 1,5 kg. Gemaakt volgens een professionele formule die ook wordt gebruikt op sportvelden en door hoveniers. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vital-Green Gazon 1,5 kg, dit komt uit het assortiment kleine zakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 8.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Groente en Fruit

Groente en Fruit van DCM is een uitstekende optie voor het uitvoeren van uw tuinonderhoud! Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Groente en Fruit, dit komt uit het assortiment pakken & zakjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 13.69

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Microgazon Plus 1,5 kg

DCM Microgazon Plus is een gezonmeststof met 5-voudige werking, die verticuteren overbodig maakt! Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Microgazon Plus 1,5 kg, dit komt uit het assortiment gazon mest & verbetering, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 8.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

DCM Vloeibare Meststof Groenten kruiden 400 ml

DCM Vloeibare Meststof Groenten en Kruiden is de perfecte plantenvoeding voor het bijvoeden van groenten, kruiden en fruit. Toepasbaar in de biotuin. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! DCM Vloeibare Meststof Groenten & kruiden 400 ml, dit komt uit het assortiment vloeibare voeding, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 5.89

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Rozen Bloemen 3 kg

Meststof Rozen en Bloemen 3 kg. Organische meststof voor een prachtige en langdurige bloei van rozen, allerlei bloemen, bolgewassen, border- en perkplanten. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Rozen & Bloemen 3 kg, dit komt uit het assortiment pakken & zakjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 12.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Riparo Plus 1,3kg 100m2

Wij hebben het beste graszaad voor het mooiste gazon! DCM Riparo Plus 1,3kg 100². Graszaad voor het gazonherstel. Bij DCM staat duurzaamheid en groenbeheer centraal. Uit onze collectie zaden. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Riparo Plus 1,3kg 100m2, dit komt uit het assortiment graszaad, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 19.49

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Zaden Bollen
Product
 

Meststof Universeel 3 kg

Meststof Universeel 3 kg. Universele meststof voor de tuin, zowel voor de planten, het gazon en de moestuin. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Universeel 3 kg, dit komt uit het assortiment pakken & zakjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 10.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Lavendel 1,5 kg

Meststof Lavendel 1,5 kg. Organische meststof geschikt voor lavendel en andere aromatische planten en kruiden; met fosfor en kalium voor een rijke bloei en diepblauwe bloemkleuren. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Lavendel 1,5 kg, dit komt uit het assortiment kleine zakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 8.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Vloeibare meststof geraniums bloeiende planten 2,5 l

Vloeibare meststof geraniums en bloeiende planten 2,5 l. DCM Vloeibare Meststof Geraniums en Bloeiende planten is de perfecte plantenvoeding voor het bijvoeden alle eenjarige lente- en zomerbloeiers. DCM levert milieuvriendelijke en kwaliteitsmeststoffen voor elke tuinier. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vloeibare meststof geraniums & bloeiende planten 2,5 l, dit komt uit het assortiment vloeibare voeding, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 15.89

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Clematis Klimplanten 1,5 kg

Meststof Clematis en Klimplanten 1,5 kg. Organische meststof voor clematis en andere klimplanten, met kalium voor stevige planten en intense bloemkleuren. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Clematis & Klimplanten 1,5 kg, dit komt uit het assortiment kleine zakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 8.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Kasgroenten 1,5 kg in strooidoos

DCM Meststof Kasgroenten is geschikt voor alle groenten en kuiden in de kas en kent geen verzouting. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Kasgroenten 1,5 kg in strooidoos, dit komt uit het assortiment pakken & zakjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 7.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Kasgroenten 3 kg in strooidoos

DCM Meststof Kasgroenten is geschikt voor alle groenten en kuiden in de kas en kent geen verzouting. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Kasgroenten 3 kg in strooidoos, dit komt uit het assortiment pakken & zakjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 11.89

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Meststof Vaste Planten, Klimop Bodembedekkers 1,5 kg

Meststof Vaste Planten, Klimop en Bodembedekkers 1,5 kg. Zachtwerkende organische meststof voor een beheerste groei gedurende meerdere maanden; met lange werking (100 dagen). Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Meststof Vaste Planten, Klimop & Bodembedekkers 1,5 kg, dit komt uit het assortiment kleine zakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 8.49

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Vloeibare meststof tomaten 0,8 l

Vloeibare meststof tomaten 0,8 l. DCM Vloeibare Meststof Tomaten en groenten is de perfecte plantenvoeding voor het bijvoeden van tomaten, aubergines, courgettes en fruit. Toepasbaar in de biotuin. DCM levert milieuvriendelijke en kwaliteitsmeststoffen voor elke tuinier. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vloeibare meststof tomaten 0,8 l, dit komt uit het assortiment vloeibare voeding, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 7.89

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product
 

Activo Plus 2,25kg 150m2

Wij hebben het beste graszaad voor het mooiste gazon! DCM Activo Plus 2,25kg 150². Graszaad voor de aanleg en doorzaai. Bij DCM staat duurzaamheid en groenbeheer centraal. Uit onze collectie zaden. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Activo Plus 2,25kg 150m2, dit komt uit het assortiment graszaad, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 37.89

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Zaden Bollen
Product
 

Riparo Plus 0,585kg 45m2

Wij hebben het beste graszaad voor het mooiste gazon! DCM Riparo Plus 0,585kg 45². Graszaad voor het gazonherstel. Bij DCM staat duurzaamheid en groenbeheer centraal. Uit onze collectie zaden. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Riparo Plus 0,585kg 45m2, dit komt uit het assortiment graszaad, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 10.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Zaden Bollen
Product
 

Vloeibare Meststof Rhodo Hortensia 0,8 ltr

Vloeibare Meststof Rhodo-Hortensia 0,8 ltr. Vloeibare meststof voor de bijbemesting van hortensia s, azalea s, rododendron, camelia. Uit onze collectie meststoffen. Van het merk DCM maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vloeibare Meststof Rhodo-Hortensia 0,8 ltr, dit komt uit het assortiment vloeibare voeding, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 7.89

Meerinformatie

Tuincentrum Onderhoud Verzorging Meststoffen Voeding
Product