Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux douglas scherm 17 planks 16mm geschaafd onbehandeld RVS geschroefd 180x180cm Felt

Gardenlux douglas scherm 17 planks/16mm geschaafd/onbehandeld/RVS geschroefd 180x180cm Felt. Douglas scherm 17 planks/16 mm geschaafd/onbehandeld/RVS geschroefd 180x180 cm Felt van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een schutting. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux douglas scherm 17 planks/16mm geschaafd/onbehandeld/RVS geschroefd 180x180cm Felt, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 89.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280cm antraciet, eindpaal

Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280cm antraciet, eindpaal. Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280 cm antraciet eindpaal van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een robuuste tuinafscheiding. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280cm antraciet, eindpaal, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 34.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280cm antraciet gecoat, tussenpaal

Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280cm antraciet gecoat, tussenpaal. Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280 cm antraciet gecoat tussenpaal van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een robuuste tuinafscheiding. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280cm antraciet gecoat, tussenpaal, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 50.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Bamboemat 150x200CM

Bamboemat 150x200 cm TW Collection. De matten van TW Collection hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Dit artikel is gemaakt van natuurlijke producten waardoor de dikte en diameter onderling kunnen verschillen en de kleur wat donkerder wordt na verloop van tijd. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk TW Collection maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bamboemat 150x200CM, dit komt uit het assortiment bamboematten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 55.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux grenen scherm Bois 21 planks 15mm RVS geschroefd 180x180cm

Gardenlux grenen scherm Bois 21 planks/15mm RVS geschroefd 180x180cm. Grenen scherm Bois 21 planks/15 mm RVS geschroefd 180x180 cm van Gardenlux is een prachtig artikel van grenen. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux grenen scherm Bois 21 planks/15mm RVS geschroefd 180x180cm, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 71.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Complete betonschutting met polywood antraciet 200 cm hoog, per strekkende meter

Schuttingen per strekkende meter. Deze schutting bestaat uit palen, bevestigingsmaterialen en de schutting zelf. Daarnaast bestaat deze schutting uit betonpalen aan de zijkanten en onderin een betonplaat. Tussen deze betonpalen en op de betonplaat, zit een polywood/composiet schutting. De kleur van de schutting is antraciet. De totale hoogte van de schutting is 200 cm . De kleur van het beton is antraciet. De bovenkant van de betonpalen wordt afgewerkt met een dakje. Wij ronden de afstand naar boven af op gehele meters. Wilt u 2.5 meter schutting? Dan rekenen wij 3 meter. Bij 'aantal' vult u het aantal strekkende meters in dat u wilt bestellen. Alle nodige materialen worden als één groot doe-het-zelf pakket bij u thuis bezorgd. U zet de schutting vervolgens zelf in elkaar.Bestelt u meer dan 5 strekkende meter dan is het mogelijk dat wij de schutting voor u plaatsten. Dit kunt u als extra optie bijbestellen. Indien u 5 meter of minder bestelt dan is dat niet mogelijk. Let op: indien u de schutting door ons wilt laten zetten, zal er in overleg een montagedatum overeen gekomen worden. Houdt u er rekening mee dat de grond vrij moet zijn van puin, elektra, wortels en dergelijke. Daarnaast is het van belang dat materialen op een afstand van maximaal 20 meter van de werkplek gelost kunnen worden vanaf een verharde weg die toegankelijk is met een vrachtwagen. Aflopende tuinen vallen buiten de gestelde prijs, omdat bij tuinen die niet plat zijn extra profielen gezet moeten worden. Daarnaast is het van belang dat er minimaal 50 cm werkruimte is rondom de plekken van de palen, in verband met het gebruik van een grondboor. De schutting zal gezet worden met een compleet scherm tegen de gevel. Aan het einde van de schutting wordt een passtuk geplaatst. In alle gevallen wanneer u deze schutting bestelt wordt u eerst nog telefonisch door ons magazijn gebeld om samen uw order door te nemen (ook wanneer hij niet geplaatst wordt). Eventuele extra wensen worden met u besproken. Indien dit aanpassingen levert in de factuur, wordt dit achteraf in overleg met u gecorrigeerd. Uit onze collectie blokhutten, garages & kasten. Van het merk Warentuin Mix maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Complete betonschutting met polywood antraciet 200 cm hoog, per strekkende meter, dit komt uit het assortiment schuttingen ander materiaal, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 149.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Complete betonschutting met polywood grijs 200 cm hoog, per strekkende meter

Schuttingen per strekkende meter. Deze schutting bestaat uit palen, bevestigingsmaterialen en de schutting zelf. Daarnaast bestaat deze schutting uit betonpalen aan de zijkanten en onderin een betonplaat. Tussen deze betonpalen en op de betonplaat, zit een polywood/composiet schutting. De kleur van de schutting is grijs. De totale hoogte van de schutting is 200 cm . De kleur van het beton is antraciet. De bovenkant van de betonpalen wordt afgewerkt met een dakje. Wij ronden de afstand naar boven af op gehele meters. Wilt u 2.5 meter schutting? Dan rekenen wij 3 meter. Bij 'aantal' vult u het aantal strekkende meters in dat u wilt bestellen. Alle nodige materialen worden als één groot doe-het-zelf pakket bij u thuis bezorgd. U zet de schutting vervolgens zelf in elkaar. Bestelt u meer dan 5 strekkende meter dan is het mogelijk dat wij de schutting voor u plaatsten. Dit kunt u als extra optie bijbestellen. Indien u 5 meter of minder bestelt dan is dat niet mogelijk. Let op: indien u de schutting door ons wilt laten zetten, zal er in overleg een montagedatum overeen gekomen worden. Houdt u er rekening mee dat de grond vrij moet zijn van puin, elektra, wortels en dergelijke. Daarnaast is het van belang dat materialen op een afstand van maximaal 20 meter van de werkplek gelost kunnen worden vanaf een verharde weg die toegankelijk is met een vrachtwagen. Aflopende tuinen vallen buiten de gestelde prijs, omdat bij tuinen die niet plat zijn extra profielen gezet moeten worden. Daarnaast is het van belang dat er minimaal 50 cm werkruimte is rondom de plekken van de palen, in verband met het gebruik van een grondboor. De schutting zal gezet worden met een compleet scherm tegen de gevel. Aan het einde van de schutting wordt een passtuk geplaatst. In alle gevallen wanneer u deze schutting bestelt wordt u eerst nog telefonisch door ons magazijn gebeld om samen uw order door te nemen (ook wanneer hij niet geplaatst wordt). Eventuele extra wensen worden met u besproken. Indien dit aanpassingen levert in de factuur, wordt dit achteraf in overleg met u gecorrigeerd. Uit onze collectie blokhutten, garages & kasten. Van het merk Warentuin Mix maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Complete betonschutting met polywood grijs 200 cm hoog, per strekkende meter, dit komt uit het assortiment schuttingen ander materiaal, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 149.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280cm grijs, eindpaal

Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280cm grijs, eindpaal. Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280 cm grijs eindpaal van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een robuuste tuinafscheiding. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal light glad met diamantkop 7,5x7,5x280cm grijs, eindpaal, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 29.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonplaat glad 3,5x25x184cm grijs ongecoat

Betolux betonplaat glad 3,5x25x184cm grijs ongecoat. Betolux betonplaat glad 3,5x25x184 cm grijs ongecoat van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een robuuste tuinafscheiding. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonplaat glad 3,5x25x184cm grijs ongecoat, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 20.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux hardhouten deur met verstelbaar stalen frame 100x180cm

Gardenlux hardhouten deur met verstelbaar stalen frame 100x180cm. Hardhouten deur met verstelbaar stalen frame 100x180 cm van Gardenlux is een prachtig artikel van hardhout. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux hardhouten deur met verstelbaar stalen frame 100x180cm, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 238.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonplaat glad 3,5x25x184cm antraciet ongecoat

Betolux betonplaat glad 3,5x25x184cm antraciet ongecoat. Betolux betonplaat glad 3,5x25x184 cm antraciet ongecoat van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een robuuste tuinafscheiding. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonplaat glad 3,5x25x184cm antraciet ongecoat, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 21.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux hardhouten scherm 17 planks RVS geschroevd 180x180cm Victor

Gardenlux hardhouten scherm 17 planks RVS geschroevd 180x180cm Victor. Hardhouten scherm 17 planks RVS geschroevd 180x180 cm Victor van Gardenlux is een prachtig artikel van hardhout. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux hardhouten scherm 17 planks RVS geschroevd 180x180cm Victor, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 189.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Balkondoek 0,9x5 m' geel wit

Balkondoek 0,9x5 m geel/wit. Balkondoek geel/wit inclusief bevestigingsmateriaal. Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Meuwissen Agro maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Balkondoek 0,9x5 m' geel/wit, dit komt uit het assortiment balkondoeken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 26.49

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Paal ornament piramide verzinkt 91x91 mm

Paal-ornament piramide verzinkt 91x91 mm. Uit onze collectie gereedschap. Van het merk G'Artdeco maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Paal-ornament piramide verzinkt 91x91 mm , dit komt uit het assortiment paalpunt decoratie, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 1.49

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux douglas afdeklat met sponning 2,8x8,5x180cm

Gardenlux douglas afdeklat met sponning 2,8x8,5x180cm. Douglas afdeklat met sponning 2,8x8,5x180 cm van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een schutting. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux douglas afdeklat met sponning 2,8x8,5x180cm, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 11.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Paal ornament bol RVS 71x71 mm

Paal-ornament bol RVS 71x71 mm. Uit onze collectie gereedschap. Van het merk G'Artdeco maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Paal-ornament bol RVS 71x71 mm , dit komt uit het assortiment paalpunt decoratie, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Gaas rechthoekig 100x75mm geplastificeerd 1x10m

Gaas rechthoekig 100x75mm geplastificeerd 1x10m . Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Nature maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Gaas rechthoekig 100x75mm geplastificeerd 1x10m, dit komt uit het assortiment gaas, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 59.89

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Complete geimpregneerde schutting met hardhouten palen, per strekkende meter

Schuttingen per strekkende meter. Deze schutting bestaat uit hardhouten palen, bevestigingsmaterialen en de schutting zelf. De schutting is van geïmpregneerd tuinhout en de schutting is 180 cm hoog de palen zijn van hardhout. De schutting heeft 21 planken, 19 van boven naar beneden en 2 horizontalen Als u op zoek bent naar een simpele goedkope schutting is dit een ideale goedkope oplossing voor in uw tuin. Wij ronden de grootte naar boven af op gehele meters. Wilt u 2.5 meter schutting? Dan rekenen wij 3 meter. Bij 'aantal' vult u het aantal strekkende meters in dat u wilt bestellen. Alle nodige materialen worden als één groot doe-het-zelf pakket bij u thuis bezorgd. U zet de schutting vervolgens zelf in elkaar. Bestelt u meer dan 5 strekkende meter dan is het mogelijk dat wij de schutting voor u plaatsten. Dit kunt u als extra optie bijbestellen. Indien u 5 meter of minder bestelt dan is dat niet mogelijk. Let op: indien u de schutting door ons wilt laten zetten, zal er in overleg een montagedatum overeen gekomen worden. Houdt u er rekening mee dat de grond vrij moet zijn van puin, elektra, wortels en dergelijke. Daarnaast is het van belang dat materialen op een afstand van maximaal 20 meter van de werkplek gelost kunnen worden vanaf een verharde weg die toegankelijk is met een vrachtwagen. Aflopende tuinen vallen buiten de gestelde prijs, omdat bij tuinen die niet plat zijn extra profielen gezet moeten worden. Daarnaast is het van belang dat er minimaal 50 cm werkruimte is rondom de plekken van de palen, in verband met het gebruik van een grondboor. De schutting zal gezet worden met een compleet scherm tegen de gevel. Aan het einde van de schutting wordt een passtuk geplaatst. In alle gevallen wanneer u deze schutting bestelt wordt u eerst nog telefonisch door ons magazijn gebeld om samen uw order door te nemen (ook wanneer hij niet geplaatst wordt). Eventuele extra wensen worden met u besproken. Indien dit aanpassingen levert in de factuur, wordt dit achteraf in overleg met u gecorrigeerd. Uit onze collectie blokhutten, garages & kasten. Van het merk Warentuin Mix maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Complete geimpregneerde schutting met hardhouten palen, per strekkende meter, dit komt uit het assortiment schuttingen grenen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 89.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280cm antraciet gecoat, eindpaal

Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280cm antraciet gecoat, eindpaal. Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280 cm antraciet gecoat eindpaal van Gardenlux is onmisbaar bij het aanleggen van een robuuste tuinafscheiding. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Betolux betonpaal glad met diamantkop 10x10x280cm antraciet gecoat, eindpaal, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 56.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Berkmat half 150x200CM

Berkmat half 150x200 cm TW Collection. De matten van TW Collection hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk TW Collection maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Berkmat half 150x200CM, dit komt uit het assortiment rietmatten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 29.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Heidemat 2cmdik 200x200CM

Heidemat 2 cm dik 200x200 cm TW Collection. De matten van TW Collection hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk TW Collection maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Heidemat 2cmdik 200x200CM, dit komt uit het assortiment heidematten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 44.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Heidemat 2cmdik 150x200CM

Heidemat 2 cm dik 150x200 cm TW Collection. De matten van TW Collection hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk TW Collection maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Heidemat 2cmdik 150x200CM, dit komt uit het assortiment heidematten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 32.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Schutting Gerofence 180 cm hoog

Schutting Gerofence roestkleurig 45x180 cm Geroba. Gerofence zijn schutting uit het uiterst duurzame en mooie Cortenstaal. Schuttingen worden geleverd standaard zonder motief/logo dit kan tegen meerprijs. Cortenstaal is een uiterst duurzame en tijdloze staalsoort. De dikte van het staal is 2mm, het is niet mogelijk deze schutting te plaatsten zonder paal of andere vorm van steun. Wij gebruiken voor onze plantenbakken enkel Cortenstaal klasse A. Cortenstaal klasse A is een metaallegering, bestaande uit ijzer, cortenstaal is sterk, ecologisch en volledig recyclebaar. Het roestproces van Cortenstaal duurt vaak meer dan 1 jaar. Wat de finale kleur wordt, is tevens telkens anders. Dit hangt af van de specifieke atmosfeer en van de omstandigheden waar het product zich in bevindt. Het product wordt ongeroest grijs geleverd en vanaf dat moment begint het product te verkleuren. De uiteindelijke kleur kan veranderen van dieporanje tot donkerbruin. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Geroba maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Schutting Gerofence 180 cm hoog, dit komt uit het assortiment ijzeren schuttingen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 179.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux L beslag t.bv. houten paal set van 4 st incl. schroeven, RVS

Gardenlux L-beslag t.bv. houten paal set van 4 st incl. schroeven, RVS. L-beslag t.bv. houten paal set van 4 st incl. schroeven, RVS van Gardenlux is onmisbaar bij het bevestigen van houten palen. Enkel geschikt voor de betonschutting constructie van Gardenlux. Een verplichte minimale besteding van 250 euro aan deze Betonschutting Constructie artikelen. Uit onze collectie hout, steen & aarde. Van het merk Gardenlux maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Minimale besteding! Betonschutting Constructie Gardenlux L-beslag t.bv. houten paal set van 4 st incl. schroeven, RVS, dit komt uit het assortiment betonconstructie schutting compleet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 5.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product
 

Gaas zeskantig 25x25mm verzinkt 50cmx10m

Gaas zeskantig 25x25mm verzinkt 50cmx10m. Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Nature maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Gaas zeskantig 25x25mm verzinkt 50cmx10m, dit komt uit het assortiment gaas, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 19.69

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinaanleg Tuinafscheiding
Product