Jada Daybed

Jada Daybed. De Jada Daybed is een stijlvol ligbed van OWN. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk OWN maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Jada Daybed, dit komt uit het assortiment ligbedden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 398.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Honolulu Swing Chair

Honolulu Swing Chair van het populaire merk Buitengewoon Boet is een tuinmeubel met een strakke uitstraling en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Hangstoelen standaarden zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Buitengewoon de Boet maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Honolulu Swing Chair, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 249.00

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Brighton ligbed 167x60x76 cm

Brighton ligbed 167x60x76 cm is een hoogwaardige en stijlvolle tuinstoel van het populaire Royal Seasons merk. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Royal Seasons maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Brighton ligbed 167x60x76 cm, dit komt uit het assortiment ligbedden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 299.00

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Monkey Chair Grey

Monkey Chair Grey. Monkey Chair grijs is een stijlvolle hangstoel van Van der Leeden. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Monkey Chair Grey, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 144.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Antibes bowl natural rotan

Antibes bowl natural rotan van het bekende merk Garden Impressions is een tuinmeubel van hoge kwaliteit met een strakke uitstraling! Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Garden Impressions maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Antibes bowl natural rotan, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 178.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Panama Hangstoel Egg Cloudy Grey Black

Panama Hangstoel Egg - Cloudy Grey/Black. Panama hangstoel Egg cloudy grijs/zwart is een stijlvolle hangstoel van Garden Impressions. Hangstoelen standaarden zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Garden Impressions maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Panama Hangstoel Egg - Cloudy Grey/Black, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 248.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Antibes bowl earl grey

Antibes bowl earl grey van het bekende merk Garden Impressions is een tuinmeubel van hoge kwaliteit met een strakke uitstraling! Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Garden Impressions maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Antibes bowl earl grey, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 178.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Caya Verstelbaar ligbed

Caya Verstelbaar ligbed. Het Caya verstelbaar ligbed van Buitengewoon Boet is een schitterend tuinmeubel dat in geen enkele tuin misstaat. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Buitengewoon de Boet maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Caya Verstelbaar ligbed, dit komt uit het assortiment ligbedden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 329.00

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Hangstoel egg zwart

Hangstoel egg zwart. Heerlijk lounge doet u in de tuinsets van Garden Impressions. Hangstoelen zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren hangstoelen in de winter binnen te zetten en voorkom krassen waardoor water in contact met ijzer komt. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Garden Impressions maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hangstoel egg zwart, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 249.00

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Hangstoel Rond Bungy Naturel met Grijze kussens Cirkelvoet standaard

Hangstoel Bungy. De Bungy hangstoel heeft een ronde zitting met comfortabele kussens waarin u heerlijk kunt relaxen. De hangstoel is o.a. leuk in de woonkamer, slaapkamer of onder de veranda. Hangstoelen zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren hangstoelen in de winter binnen te zetten en krassen te voorkomen omdat water op deze manier in contact met het ijzer kan komen. Inclusief standaard. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk OWN maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hangstoel Rond Bungy Naturel met Grijze kussens Cirkelvoet standaard, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 289.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Hangstoel Rond Bungy Wit met Grijze kussens op poten

Hangstoel Bungy. De Bungy hangstoel heeft een ronde zitting met comfortabele kussens waarin u heerlijk kunt relaxen. De hangstoel is o.a. leuk in de woonkamer, slaapkamer of onder de veranda. Hangstoelen zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren hangstoelen in de winter binnen te zetten en krassen te voorkomen omdat water op deze manier in contact met het ijzer kan komen. Inclusief poten. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk OWN maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hangstoel Rond Bungy Wit met Grijze kussens op poten, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 179.00

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Hang frame panama antibes carbon black

Hang frame panama antibes carbon black van het bekende merk Garden Impressions is een tuinmeubel van hoge kwaliteit met een strakke uitstraling! Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Garden Impressions maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hang frame panama antibes carbon black, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 89.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Hangstoel Rond Bungy Wit met Grijze kussens Cirkelvoet standaard

Hangstoel Bungy. De Bungy hangstoel heeft een ronde zitting met comfortabele kussens waarin u heerlijk kunt relaxen. De hangstoel is o.a. leuk in de woonkamer, slaapkamer of onder de veranda. Hangstoelen zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren hangstoelen in de winter binnen te zetten en krassen te voorkomen omdat water op deze manier in contact met het ijzer kan komen. Inclusief standaard. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk OWN maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hangstoel Rond Bungy Wit met Grijze kussens Cirkelvoet standaard, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 289.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Hangstoel Ovaal Bungy Naturel met Grijze kussens Cirkelvoet standaard

Hangstoel Bungy. De Bungy hangstoel heeft een ovale zitting met comfortabele kussens waarin u heerlijk kunt relaxen. De hangstoel is o.a. leuk in de woonkamer, slaapkamer of onder de veranda. Hangstoelen zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren hangstoelen in de winter binnen te zetten en krassen te voorkomen omdat water op deze manier in contact met het ijzer kan komen. Inclusief standaard. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk OWN maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hangstoel Ovaal Bungy Naturel met Grijze kussens Cirkelvoet standaard, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 289.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Lincoln chaise longue Borek

Lincoln chaise longue Borek. De Lincoln chaise longue bestaat uit een linker- en een rechterdeel. Inclusief Caillou Cacao zitkussens. Exclusief decoratiekussens. Dit product betreft een showset. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Borek maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Lincoln chaise longue Borek, dit komt uit het assortiment ligbedden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 6476.40

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product
 

Hangstoel Ovaal Bungy Naturel met Grijze kussens op poten

Hangstoel Bungy. De Bungy hangstoel heeft een ovale zitting met comfortabele kussens waarin u heerlijk kunt relaxen. De hangstoel is o.a. leuk in de woonkamer, slaapkamer of onder de veranda. Hangstoelen zijn van staal gemaakt en kunnen op den duur gaan roesten, dit valt niet onder garantie. Wij adviseren hangstoelen in de winter binnen te zetten en krassen te voorkomen omdat water op deze manier in contact met het ijzer kan komen. Inclusief poten. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk OWN maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hangstoel Ovaal Bungy Naturel met Grijze kussens op poten, dit komt uit het assortiment hangstoelen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 164.99

Meerinformatie

Tuincentrum Tuinmeubelen Relaxmeubelen
Product