Bak l37b22h12cm antiek grijs

Mand Bak l37b22h12cm antiek grijs. Koop dit gemakkelijk en snel online! Van het merk Van der Leeden. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bak l37b22h12cm antiek grijs, dit komt uit het assortiment manden & schalen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 9.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Drypot houten poten zwart d18 h21 cm

Drypot houten poten zwart d18 h21 cm. De producten van Van der Leeden Mandwerk B.V. zijn van goede kwaliteit. De houten drypot op poten is een mooie manier om planten te plaatsen, hierdoor ontstaat de ideale sfeer in tuin of huis. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Drypot houten poten zwart d18 h21 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 12.49

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Bloempot Drypot wooden legs black 27X42 cm Van der Leeden

Drypot wooden legs black 27X42 cm Van der Leeden. Van der Leeden maakt al meer dan 100 jaar manden en meubels van goede kwaliteit met de hand. Het productieproces is milieuvriendelijk Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bloempot Drypot wooden legs black 27X42 cm Van der Leeden, dit komt uit het assortiment drypotten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 24.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Hengselmand Wilg Grijs D35H56CM

Hengselmand Wilg Grijs D35H56CM. Deze hengselmand van grijs wilg met plastic voering is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de bolchrysant. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hengselmand Wilg Grijs D35H56CM, dit komt uit het assortiment hengselmanden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 7.49

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand cilinder wit d46h45 cm

Mand cilinder wit D46H45 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand cilinder wit d46h45 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 52.49

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Bloembak 60x60cm

Bloembak 60x60 cm. Stevige bloembak met een buitenmaat van 60x60 cm. Oerdegelijk, wordt geleverd compleet met anti-worteldoek. Uit onze collectie potterie. Van het merk Talen Buitenmeubelen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bloembak 60x60cm, dit komt uit het assortiment houtenbakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 136.99

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand rotan d25h19cm split grijs

Mand Mand rotan d25h19cm split grijs. Koop dit gemakkelijk en snel online! Van het merk Van der Leeden. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand rotan d25h19cm split grijs, dit komt uit het assortiment manden & schalen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 6.59

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Bloempot Schaal Rotan Antique Grey D41H12 cm Van der Leeden

Schaal Rotan Antique Grey D41H12CM. Antiek-grijze schaal voorzien van een plastic voering. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bloempot Schaal Rotan Antique Grey D41H12 cm Van der Leeden, dit komt uit het assortiment manden & schalen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 11.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand gestreept zwart D24 H24 cm

Mand gestreept zwart D24 H24 cm. De producten van Van der Leeden Mandwerk B.V. zijn van goede kwaliteit. De zwart gestreepte mand is een mooie manier om planten te plaatsen, hierdoor ontstaat de ideale sfeer in tuin of huis. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand gestreept zwart D24 H24 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 26.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Plateau teak naturel d40h9 cm

Plateau teak naturel D40H9 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Plateau teak naturel d40h9 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 19.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand streep white wash d40h45 cm

Mand streep white wash D40H45 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand streep white wash d40h45 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 52.49

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Picknickmand Rotan Grijs 36X28H14

Picknickmand Rotan Grijs 36X28H14. Deze picknickmand heeft een plastic voering en is daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld de opmaak met heide. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Picknickmand Rotan Grijs 36X28H14, dit komt uit het assortiment manden & schalen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 11.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Pot rond ballon streep D20H19 cm

Pot rond ballon streep D20H19 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pot rond ballon streep D20H19 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 11.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand cilinder d46h45 cm

Mand cilinder D46H45 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand cilinder d46h45 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 44.99

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Hangmand grey d30 cm

Hangmand grijs D30 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hangmand grey d30 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 3.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand gestreept zwart d35h40 cm

Mand gestreept zwart D35H40 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand gestreept zwart d35h40 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 36.49

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand streep bluewash d45 h50 cm

Mand streep bluewash d45 h50 cm. De producten van Van der Leeden Mandwerk B.V. zijn van goede kwaliteit. De gestreepte bluewash mand is een mooie manier om planten te plaatsen, hierdoor ontstaat de ideale sfeer in tuin of huis. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand streep bluewash d45 h50 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 67.49

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand Rotan Antique Grey D45H40CM

Mand Rotan Antique Grey D45H40CM. Deze antiek-grijze rotan mand met plastic voering is multifunctioneel. Gebruik hem zowel voor binnen als buiten, als plantenmand of als opbergmand. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand Rotan Antique Grey D45H40CM, dit komt uit het assortiment aardappelmanden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 21.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Bloembak 40x100cm

Bloembak 40x100 cm. Stevige bloembak met een buitenmaat van 40x100 cm. Oerdegelijk. Wordt geleverd compleet met anti-worteldoek. Uit onze collectie potterie. Van het merk Talen Buitenmeubelen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bloembak 40x100cm, dit komt uit het assortiment houtenbakken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 122.99

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Drypot terrasmand d27h20 cm

Drypot terrasmand D27H20 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Drypot terrasmand d27h20 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 11.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Bloempot Drypot rattan round grey 36X28 cm Van der Leeden

Drypot rattan round grey 36X28 cm Van der Leeden. Van der Leeden maakt al meer dan 100 jaar manden en meubels van goede kwaliteit met de hand. Het productieproces is milieuvriendelijk Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bloempot Drypot rattan round grey 36X28 cm Van der Leeden, dit komt uit het assortiment drypotten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 22.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Drypot abaca d43 h30 cm

Drypot abaca d43 h30 cm. De producten van Van der Leeden Mandwerk B.V. zijn van goede kwaliteit. De drypot abaca is een mooie manier om planten te plaatsen, hierdoor ontstaat de ideale sfeer in tuin of huis. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Drypot abaca d43 h30 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 36.49

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand gestreept zwart D20 H19 cm

Mand gestreept zwart D20 H19 cm. De producten van Van der Leeden Mandwerk B.V. zijn van goede kwaliteit. De zwart gestreepte mand is een mooie manier om planten te plaatsen, hierdoor ontstaat de ideale sfeer in tuin of huis. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand gestreept zwart D20 H19 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 16.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Kruk teak naturel d17h22 cm

Kruk teak naturel D17H22 cm Van der Leeden. Van der Leeden heeft de mooiste manden, meubelen en decoratie voor in en rondom het huis! De producten van Van der Leeden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kruk teak naturel d17h22 cm, dit komt uit het assortiment houten potten & manden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 9.89

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product
 

Mand Rotan Antique Grey D30H23CM

Mand Rotan Antique Grey D30H23CM. Deze antiek-grijze rotan mand met plastic voering is multifunctioneel. Gebruik hem zowel voor binnen als buiten, als plantenmand of als opbergmand. Uit onze collectie potterie. Van het merk Van der Leeden maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mand Rotan Antique Grey D30H23CM, dit komt uit het assortiment aardappelmanden, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van Nee stuks.

€ 6.39

Meerinformatie

Tuincentrum Potterie Houten Potten Manden
Product