Zwart bruin gras in elho Loft Urban Rond 70

Zwart/bruin gras in elho Loft Urban Rond 70. Dit bruine gras is een prachtige vaste plant. De plant overleeft de winter en kan gedurende deze periode hooguit een klein beetje verkleuren. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Zwart/bruin gras in elho Loft Urban Rond 70, dit komt uit het assortiment gras, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 131.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Campanula Klokjesbloem trompet bloem paars in elho Barcelona Balkonbak 70 Wit

Campanula Klokjesbloem trompet bloem paars in elho Barcelona Balkonbak 70. De Campanula klokjesbloem is een echte zomerbloeier die het beste in de zon-halfschaduw geplaatst kan worden en bloeit in de periode april-juli. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Campanula Klokjesbloem trompet bloem paars in elho Barcelona Balkonbak 70 Wit, dit komt uit het assortiment klokjesbloem, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 50.39

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Salvia Roze in elho Loft Urban Schaal 35 Paars

Salvia Roze in elho Loft Urban Schaal 35. Wilt u uw tuin wat extra sfeer geven? Dan is deze roze Salviaplant perfect! Deze vaste plant is niet wintergroen, de plant sterft elke winter boven de grond af en bloeit in het voorjaar weer op. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto; van licht roze zoals lila/violet, roze tot zeer donker roze. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Salvia Roze in elho Loft Urban Schaal 35 Paars, dit komt uit het assortiment salie, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 41.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 55 Zwart

Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 55. De hortensia of de gewone hortensia is een van de meest gecultiveerde planten ter wereld en is zeer geliefd bij de consument. De bladverliezende heester kan een hoogte van 1-3 m bereiken. De bloemen zijn roze, rood, paars, wit of blauw afhankelijk van het pH (zuurgraad) van de bodem: In zure gronden worden de bloemen blauw, in basische gronden roze. Witte varianten veranderen niet van kleur. Deze kleurt voornamelijk blauw. Kleur kan afwijken van licht blauw naar donker blauw. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 55 Zwart, dit komt uit het assortiment hortensia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 56.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Hangschaal 30 Groen

Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Hangschaal 30. De Petunia Million Bells is een vrolijke eenjarige plant. De kleur van de bloemen is oranje. De plant kan het beste worden geplant tussen maart en juni, hij is niet winterhard. De bloeiperiode van deze plant vindt plaats tussen april en september. De Petunia Million Bells zal het beste bloeien wanneer hij in de volle zon staat. De Petunia Million Bells wordt vooral gebruikt in bloembakken maar is ook geschikt voor in uw tuin. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Hangschaal 30 Groen, dit komt uit het assortiment petunia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 27.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Kuiflavendel in elho Green Basics Balkon Potholder Allin1 Groen I

Kuiflavendel in elho Green Basics Balkon Potholder Allin1. Deze mooie kuiflavendel bloeit al vroeg en bloeit wel tot september door waardoor u lang kunt genieten van deze prachtige plant. Deze plant trekt ook vele vlinders en hommels aan. De kuiflavendel heeft paarse bloemen en groengrijze bladeren. De plant moet in het voorjaar worden gesnoeid, ook is het goed om uitgebloeide bloemen te verwijderen. De plant is bladhoudend. De foto geeft weer hoe de plant eruit ziet als hij in bloei staat en/of volgroeid is. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kuiflavendel in elho Green Basics Balkon Potholder Allin1 Groen I, dit komt uit het assortiment lavendel, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 31.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Kuiflavendel in elho Green Basics Balkon Potholder Allin1 Wit

Kuiflavendel in elho Green Basics Balkon Potholder Allin1. Deze mooie kuiflavendel bloeit al vroeg en bloeit wel tot september door waardoor u lang kunt genieten van deze prachtige plant. Deze plant trekt ook vele vlinders en hommels aan. De kuiflavendel heeft paarse bloemen en groengrijze bladeren. De plant moet in het voorjaar worden gesnoeid, ook is het goed om uitgebloeide bloemen te verwijderen. De plant is bladhoudend. De foto geeft weer hoe de plant eruit ziet als hij in bloei staat en/of volgroeid is. Planten zijn levende producten en kunnen afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kuiflavendel in elho Green Basics Balkon Potholder Allin1 Wit, dit komt uit het assortiment lavendel, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 31.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Fuchsia in elho Corsica Wandbak 25

Fuchsia in elho Corsica Wandbak 25. De Fuchsia lichtroze is een echte zomerbloeier die het beste in de schaduw geplaatst kan worden en bloeit in de periode april-juli. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. De bloemen bestaan uit allerlei verschillende kleuren roze, voornamelijk lichte roze kleuren. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Fuchsia in elho Corsica Wandbak 25, dit komt uit het assortiment fuchsia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 28.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Hangschaal 30 Bruin

Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Hangschaal 30. De Petunia Million Bells is een vrolijke eenjarige plant. De kleur van de bloemen is oranje. De plant kan het beste worden geplant tussen maart en juni, hij is niet winterhard. De bloeiperiode van deze plant vindt plaats tussen april en september. De Petunia Million Bells zal het beste bloeien wanneer hij in de volle zon staat. De Petunia Million Bells wordt vooral gebruikt in bloembakken maar is ook geschikt voor in uw tuin. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Hangschaal 30 Bruin, dit komt uit het assortiment petunia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 27.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 25

Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 25. De hortensia of de gewone hortensia is een van de meest gecultiveerde planten ter wereld en is zeer geliefd bij de consument. De bladverliezende heester kan een hoogte van 1-3 m bereiken. De bloemen zijn roze, rood, paars, wit of blauw afhankelijk van het pH (zuurgraad) van de bodem: In zure gronden worden de bloemen blauw, in basische gronden roze. Witte varianten veranderen niet van kleur. Deze kleurt voornamelijk blauw. Kleur kan afwijken van licht blauw naar donker blauw. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 25, dit komt uit het assortiment hortensia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 40.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Petunia Paars in elho Corsica Wandbak 25 Groen

Petunia Paars in elho Corsica Wandbak 25. De Petunia is een vrolijk gekleurde eenjarige plant. De kleur van de bloemen is paars. De plant kan het beste worden geplant tussen maart en juni, hij is niet winterhard. De bloeiperiode van deze plant vindt plaats tussen april en september. De Petunia zal het beste bloeien wanneer hij in de volle zon staat. De Petunia wordt vooral gebruikt op bijvoorbeeld het terras. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan licht afwijken van de foto; van licht roze zoals lila/violet, paars, heel donker paars tot bijna diepblauw. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Petunia Paars in elho Corsica Wandbak 25 Groen, dit komt uit het assortiment petunia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 28.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Platycodon Paars in elho Corsica Wandbak 39 Wit

Platycodon Paars in elho Corsica Wandbak 39. De Platycodon is een vaste plant, met een mooie gekleurde bloem. De bloeiperiode is ongeveer van april tot en met september. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant en kleur pot kan licht afwijken van de foto; van licht blauw, blauw, zeer donkerblauw tot bijna dieppaars. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Platycodon Paars in elho Corsica Wandbak 39 Wit, dit komt uit het assortiment klokjesbloem, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 29.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Spaanse Margriet Roze in elho Corsica Flower Bridge 60 Zwart

Spaanse Margriet Roze in elho Corsica Flower Bridge 60. Deze plant is een eenjarige zomerbloeier en houdt van een volle zon/halfschaduw plekje. Verder is het belangrijk dat u de plant rijkelijk giet en èèn keer per twee weken bemest. Voor de maximale bloei kunt u de uitgebloeide bloemen verwijderen. De Spaanse margriet is bestand tegen een temperatuur van twee graden Celsius. De bloeiperiode is ongeveer van april tot en met september. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan licht afwijken van de foto; van licht roze zoals lila/violet, roze tot zeer donker roze. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Spaanse Margriet Roze in elho Corsica Flower Bridge 60 Zwart, dit komt uit het assortiment margriet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 43.19

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Easy Hanger Single Bruin II

Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Easy Hanger Single. De Petunia Million Bells is een vrolijke eenjarige plant. De kleur van de bloemen is oranje. De plant kan het beste worden geplant tussen maart en juni, hij is niet winterhard. De bloeiperiode van deze plant vindt plaats tussen april en september. De Petunia Million Bells zal het beste bloeien wanneer hij in de volle zon staat. De Petunia Million Bells wordt vooral gebruikt in bloembakken maar is ook geschikt voor in uw tuin. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Petunia Million bells Oranje in elho Corsica Easy Hanger Single Bruin II, dit komt uit het assortiment petunia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 25.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Ster Jasmijn in elho Algarve Cilindro 30

Ster Jasmijn in elho Algarve Cilindro 30. Door haar vele kleurrijke witte bloemen is de Sterjasmijn een zeer populaire hangplant. De plant komt het beste tot haar recht op een zonnige plaats. De plant is eenjarig en niet in staat een harde winter te doorstaan, maar kan wel lichte vorst verdragen. Bovendien omvat de bloeiperiode van de plant de gehele zomer. De Sterjasmijn heeft voor een goede bloei regelmatig water en mest nodig. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantsoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ster Jasmijn in elho Algarve Cilindro 30, dit komt uit het assortiment jasmijn, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 35.19

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Hortensia Roze in elho Torino Campana Vierkant 30 Bruin II

Hortensia Roze in elho Torino Campana Vierkant 30. De hortensia of de gewone hortensia is een van de meest gecultiveerde planten ter wereld en is zeer geliefd bij de consument. De bladverliezende heester kan een hoogte van 1-3 m bereiken. De bloemen zijn roze, rood, paars, wit of blauw afhankelijk van het pH (zuurgraad) van de bodem: In zure gronden worden de bloemen blauw, in basische gronden roze. Witte varianten veranderen niet van kleur. Deze kleurt voornamelijk roze. Kleur kan afwijken van licht roze naar donker roze. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hortensia Roze in elho Torino Campana Vierkant 30 Bruin II, dit komt uit het assortiment hortensia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 45.59

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Spaanse Margriet Roze in elho Corsica Flower Bridge 60 Wit

Spaanse Margriet Roze in elho Corsica Flower Bridge 60. Deze plant is een eenjarige zomerbloeier en houdt van een volle zon/halfschaduw plekje. Verder is het belangrijk dat u de plant rijkelijk giet en èèn keer per twee weken bemest. Voor de maximale bloei kunt u de uitgebloeide bloemen verwijderen. De Spaanse margriet is bestand tegen een temperatuur van twee graden Celsius. De bloeiperiode is ongeveer van april tot en met september. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan licht afwijken van de foto; van licht roze zoals lila/violet, roze tot zeer donker roze. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Spaanse Margriet Roze in elho Corsica Flower Bridge 60 Wit, dit komt uit het assortiment margriet, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 43.19

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 80 Groen

Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 80. De hortensia of de gewone hortensia is een van de meest gecultiveerde planten ter wereld en is zeer geliefd bij de consument. De bladverliezende heester kan een hoogte van 1-3 m bereiken. De bloemen zijn roze, rood, paars, wit of blauw afhankelijk van het pH (zuurgraad) van de bodem: In zure gronden worden de bloemen blauw, in basische gronden roze. Witte varianten veranderen niet van kleur. Deze kleurt voornamelijk blauw. Kleur kan afwijken van licht blauw naar donker blauw. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hortensia Blauw in elho Green Basics Cilinder 80 Groen, dit komt uit het assortiment hortensia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 95.19

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 35 Bruin

Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 35. Wilt u uw tuin wat extra sfeer geven? Dan is deze blauwe Salviaplant perfect! Deze vaste plant is niet wintergroen, de plant sterft elke winter boven de grond af en bloeit in het voorjaar weer op. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto; van licht blauw, blauw, zeer donkerblauw tot bijna dieppaars. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 35 Bruin, dit komt uit het assortiment salie, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 39.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Zwart bruin gras in elho Loft Urban Rond 20

Zwart/bruin gras in elho Loft Urban Rond 20. Dit bruine gras is een prachtige vaste plant. De plant overleeft de winter en kan gedurende deze periode hooguit een klein beetje verkleuren. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Zwart/bruin gras in elho Loft Urban Rond 20, dit komt uit het assortiment gras, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 56.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Campanula Klokjesbloem trompet bloem paars in elho Green Basics Balkonbak Schotel 60

Campanula Klokjesbloem trompet bloem paars in elho Green Basics Balkonbak Schotel 60. De Campanula klokjesbloem is een echte zomerbloeier die het beste in de zon-halfschaduw geplaatst kan worden en bloeit in de periode april-juli. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Campanula Klokjesbloem trompet bloem paars in elho Green Basics Balkonbak Schotel 60, dit komt uit het assortiment klokjesbloem, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 44.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Bougainvillea op stam 40 cm totaal 80 cm in elho Vibia Campana Rond 47 Wit

Bougainvillea op stam 40 cm totaal 80 cm in elho Vibia Campana Rond 47. Deze kuipplant is niet vorstbestendig maar bloeit de gehele zomer. Door het verwijderen van de dode bloemen kunt u de bloeitijd verlengen. De Bougainvillea groeit het best op een zonnige en halfschaduwrijke plek. Het is belangrijk om regelmatig bij te mesten. De hoogte van de Bougainvillea is ongeveer 80 cm. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bougainvillea op stam 40 cm totaal 80 cm in elho Vibia Campana Rond 47 Wit, dit komt uit het assortiment bougainvillea, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 127.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 20 Grijs

Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 20. Wilt u uw tuin wat extra sfeer geven? Dan is deze blauwe Salviaplant perfect! Deze vaste plant is niet wintergroen, de plant sterft elke winter boven de grond af en bloeit in het voorjaar weer op. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto; van licht blauw, blauw, zeer donkerblauw tot bijna dieppaars. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 20 Grijs, dit komt uit het assortiment salie, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 32.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 35 Wit

Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 35. Wilt u uw tuin wat extra sfeer geven? Dan is deze blauwe Salviaplant perfect! Deze vaste plant is niet wintergroen, de plant sterft elke winter boven de grond af en bloeit in het voorjaar weer op. Alle planten worden met zorg geselecteerd, zodat u er optimaal van kunt genieten. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan daarom licht afwijken van de foto; van licht blauw, blauw, zeer donkerblauw tot bijna dieppaars. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Salvia Blauw in elho Vibia Campana Rond 35 Wit, dit komt uit het assortiment salie, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 39.99

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product
 

Petunia Paars in elho Corsica Hangschaal 30 Wit

Petunia Paars in elho Corsica Hangschaal 30. De Petunia is een vrolijk gekleurde eenjarige plant. De kleur van de bloemen is paars. De plant kan het beste worden geplant tussen maart en juni, hij is niet winterhard. De bloeiperiode van deze plant vindt plaats tussen april en september. De Petunia zal het beste bloeien wanneer hij in de volle zon staat. De Petunia wordt vooral gebruikt op bijvoorbeeld het terras. Planten zijn levende producten, waardoor er kleine verschillen kunnen optreden bij een plantensoort. De geleverde plant kan licht afwijken van de foto; van licht roze zoals lila/violet, paars, heel donker paars tot bijna diepblauw. De pot is gemaakt met gerecycled plastic. Deze potplant combinatie is geschikt voor buiten. Uit onze collectie plantcombinaties. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Petunia Paars in elho Corsica Hangschaal 30 Wit, dit komt uit het assortiment petunia, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 32.79

Meerinformatie

Tuincentrum Planten Bollen Gemak Plant in pot!
Product