210 liter regenton groen Smart

210 liter regenton De groene 210 liter regenton Smart wordt geleverd inclusief; 29% extra korting op de regenton Gratis zwarte kraan t.w.v. € 10,- Gratis filter Multifunctionele deksel Vaste uitloop met afsluitdop LET op, ivm Corona worden er geen filters bijgeleverd Tijdelijk extra voordeel:
€ 25% korting op de voet
€ 35% korting bij 2 stuks of meer, slechts € 54,95 p/s
€ De 2e regenton gratis thuisbezorgd


Verbeterd model; overloop slangetje in het filmpje is vervangen voor een vaste uitloop met afsluitdop

Groene kunststof regenton 210 liter Kant & klaar model Eenvoudig te installeren Ook zonder regenpijp te gebruiken! Extra stevige kwaliteit, gaat tot 3 keer langer mee Voorgeboord schroefdraad voor de kraan Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Door onze klanten beoordeeld als beste keus 210 liter regenton, door onze klanten beoordeeld als beste keus.
Waarom onze klanten zo enthousiast over dit model? Het is een stevige kunststof regenton voor een extreem lage prijs met gratis accessoires. Daarnaast wordt het als erg prettig ervaren dat boren, zagen en kitten niet per definitie noodzakelijk is, binnen enkele minuten is de SMART waterton klaar voor gebruik. De deksel is hol en werkt als een soort van trechter. In het midden hebben wij al een gat voorgeboord, hier omheen zit een opstaande rand die voorkomt dat er zand mee in het regenvat loopt. In de ronding van de opstaande rand plaatst u het filter zodat het regenwater zoveel mogelijk gezuiverd wordt. Heeft u geen regenpijp? Geen probleem, door de trechterwerking vangt de 210 liter regenton ook rechtstreeks regenwater op. Vang dus regenwater direct op d.m.v. de multifunctionele deksel of sluit deze aan op uw hemelwater afvoer. Omdat de SMART regenton uit onze eigen fabriek komt fabriceren wij deze van 100% voedingsmiddelen geschikt HDPE kunststof, vrij van metalen of andere schadelijke stoffen. Indien u de voorkeur heeft voor een groene voet hou dan rekening met iets kleurverschil.

Technische specificaties
Inhoud 210 liter Hoogte 900 mm Diameter 560 mm Kleur regenton Groen Kleur deksel Groen Hoogte voet 275 mm Diameter voet 620 mm Kleur voet Zwart of groen
Wat zeggen klanten over dit product?
MW van Son; '' Supergrote regenton, stevig. Alle aansluit toestanden bijgeleverd, razendsnelle levering, in 1 woord: Top ''.

Otto; '' Snelle, net ingepakte, complete levering. Makkelijk te installeren. Degelijke kwaliteit. Goede service ''.
> Bekijk alle reviews

210 liter regenton aansluiten op een regenpijp?
> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Omdat de deksel hol is werkt het als een soort trechter en is de aansluiting zo gemaakt. Zaag dat de regenpijp een paar centimeter boven de deksel af en het water loopt vanzelf in de regenton. Als de regenpijp vlak langs de muur loopt kunt u er een 90 graden bocht op plaatsen. Voor het afvoeren van regenwater kunt u een overloop set aansluiten.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
De 210 liter SMART heeft aan de rechter bovenkant t.o.v. de kraan een schroefdraad aansluiting voor diverse soorten vulautomaten. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. Wilt u de aansluiting op een andere positie plaatsen dan aan de rechterkant? De aansluiting is bij levering afgesloten met een afsluitdop. U kunt op elke andere willekeurige positie handmatig een aansluiting maken door een gaatje in de regenton te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Regenton zonder regenpijp gebruiken?
U kunt de Smart regenton ook gebruiken zonder regenpijp. De deksel klikt u met de holle kant naar beneden in de regenton. De deksel werkt nu als een soort van trechter. Er wordt nu rechtstreeks regenwater opgevangen. De bijgeleverde filter kunt u in het midden van de deksel plakken. Het vullen van de regenton zonder regenpijp duurt natuurlijk wat langer, toch zal het u verbazen hoeveel gratis regenwater er opgevangen gaat worden. Dit Smart model is voor zover wij de enigste regenton die zonder regenpijp gebruikt kan worden, deze worden dan ook vaak geplaatst in moestuinen.

Tips voor de Smart regenton
> Plaatst u de deksel met de holle kant naar beneden?
Klik de deksel dan goed vast, zoals deze ook in de doos heeft gezeten. De bovenkant van de ton blijft nu mooi in vorm en de deksel kan niet weg waaien.
> Plaats u de deksel met de bolle kant naar boven?
Zet deze dan eventueel ergens mee vast, zorg er wel voor dat de deksel er nog af kan zodat u de binnenkant schoon kunt maken.
> Gaat u gebruik maken van de gratis meegeleverde filter?
Plaats deze dan in de ronding in het midden van de deksel. Een paar druppels lijm of een stukje dubbelzijdig plakband en hij blijft op zijn plek. Het is aan te raden om een filter set te bestellen zodat u ten alle tijden optimaal filtert en gebruik kunt maken van schoon regenwater.
> Lekt de kraan bij de schroefdraad aansluiting?
Voertonnen.nl heeft gekozen voor kwalitatief goede kranen met lang schroefdraad. Als het lekt bij de aansluiting dan zit de kraan er niet ver genoeg in of de afdicht rubbers zitten niet op zijn plaats. Om het makkelijker te maken, haal 0,5 a 1 cm van het schroefdraad van de kraan. Nu kan de kraan er verder in en dichten de rubbers het beter af. Het is natuurlijk altijd aan te raden om de kranen in te tapen met teflon tape, probeer dit voordat u de kraan in gaat korten.
> Draait de kraan door bij het inschroeven?
Dan wilt u de kraan er te ver indraaien, haal eventueel 0,5 a 1 cm van het schroefdraad van de kraan zodat u deze er verder en strakker in kunt indraaien.

€ 59.95

Meerinformatie

Tonnen Regentonnen Regenton
Product
 

340 liter compostbak

340 liter Compostbak
 Kabelbinders inbegrepen
 Wordt geleverd met instructieboekje
 Nu tijdelijke aanbieding 
 2 stuks of meer met -31% extra korting voor € 64,95 per stuk
 De 2e composter gratis thuisbezorgd

Vierkante compostbak 340 liter  Composteren is zeer milieu vriendelijk!
 Zeer robuuste stevige kwaliteit
 Makkelijk in elkaar te zetten
 Extra lange levensduur
 Vierkant model
 Optimale beluchting, versneld het organisch proces

Er zijn veel vierkante compostbakken op de markt maar geen één voldeed aan onze verwachten. De meeste compostbakken die zelf in elkaar gezet moeten worden zijn gammel, moeilijk in elkaar te zetten of hebben een zeer beperkte levensduur.

Wat zeggen klanten over dit product?
Anita K; '' Prima compostbak die binnen 10 min. eenvoudig in elkaar te zetten is. Door de verbindingen staat de compostbak stevig. Gelukkig heeft de compostbak geen overduidelijke glans, maar staat deze mat en bescheiden in de tuin. Dit type heeft diverse ventilatiegaten (rondom) zodat de massa goed belucht worden zonder dat het erg nat wordt.
Bovendien: een vriendelijke prijs. Ik vind deze compostbak een aanrader ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Toen kwamen wij deze robuuste vierkante 340 liter composter tegen. Zeer dikke krachtige wanden, degelijk materiaal en makkelijk in elkaar te zetten. Wanneer u deze in elkaar zet staat deze, voor een vierkante compostbak, al redelijk sterk op zijn benen. Op de hoeken kunt u de bijgeleverde kabelbinders monteren voor extra versteviging, die vallen door het uitgekiende ontwerp niet op. Door de dikke wanden en zijn zwarte kleur wordt het broeien in de composter versterkt en wordt het organische proces versneld. De ventilatiegaten zorgen voor een optimale lucht circulatie. Door de hoge en dikke kwaliteit van het gerecyclede kunststof is deze 340 liter compostbak geschikt voor elk weertype welke resulteert in een langere levensduur. U kunt de compost zowel uit de bovenzijde scheppen als uit de schuifwanden die aan elke zijde aanwezig zijn. De deksel zit overigens met scharnieren vast zodat deze niet weg kan waaien. De 340 liter compostbak heeft geen grondplaat.

Deze 340 liter composter is een aanrader voor één ieder die wil bijdragen aan een beter milieu.
Wilt u weten wat er wel en niet in de composter mag?
Lees dan verder

- Hoogte: 87 cm - Lengte: 75 cm - Breedte: 75 cm - Gewicht: 8100 gr - Kleur Deksel: Zwart - Kleur compostbak: Zwart - Materiaal: Polypropyleen

€ 69.95

Meerinformatie

Tonnen Compostbakken
Product
 

Vulautomaat met bladvanger

Vulautomaat met bladvanger De luxe vulautomaat met bladvanger wordt geleverd inclusief; 38% extra korting op de vulautomaat Gratis connectie set met 26,5 cm slang t.w.v. € 13,-
Regenton aansluiten op regenpijp Geïntegreerde bladvanger Voorzien van zomer- en winterstand Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm Makkelijk te installeren, beschrijving wordt meegeleverd Speciaal ontworpen om regenpijpen te onderbreken die zijn aangesloten op afwateringssystemen Luxe vulautomaat met bladvanger die eenvoudig is te monteren aan iedere regenpijp met een diameter van 70 tot 100 mm. Een vulautomaat vangt regenwater op uit de regenpijp en laat dit in de regenton lopen. Op het moment dat de regenton vol is wordt het overtollige water weer afgevoerd via diezelfde regenpijp, het voorkomt dat de regenton overloopt en hierdoor overstroomt. Deze methode is met name geschikt voor regenpijpen die in de grond lopen en zijn aangesloten op een afwateringssysteem. Bij de luxe vulautomaat met bladvanger worden koppelstukken geleverd die passen op iedere regenton. Met deze set kan de regenton maximaal 26,5 cm van de regenpijp af komen te staan.

Wat zeggen klanten over dit product?
De Graaf ; '' Ik ben zeer tevreden over de ton en toebehoren en de levering. Snel, correct en compleet. Ook het aansluiten was geen probleem. Het regent hu eindelijk ook, zodat ik kan constateren dat hij niet lekt! ''.
> Bekijk alle reviews


Geintegreerde bladvanger
Deze luxe vulautomaat is voorzien van een geintgreerde bladvanger. De bladvanger zorgt ervoor dat er geen blad in de regenton loopt en voorkomt verstopping in de regenpijp. Dit model beschikt over een afneembare deksel waardoor u ten alle tijden de binnenzijde kunt reinigen.

Zomer- en winterstand
Deze luxe vulautomaat heeft twee standen, een zomer- en winterstand. Indien u in de winterperiode de regenton leeg wilt laten lopen om bevriezing te voorkomen kunt u de vulautomaat afsluiten met de winterstand. Is de ergste vorst geweest? Dan stelt u deze weer in op de zomerstand d.m.v. een schuifknop.

Wat is de maximale afstand tussen de regenton en regenpijp?
De lengte van de overloop is maximaal 26,5 cm, dit betekend dat de afstand tussen de regenpijp en regenton maximaal 26,5 cm kan zijn. Deze set is wel in te korten tot elke gewenste afmetingen, verlengen is mogelijk maar niet eenvoudig, dit raden wij dan ook af.

Hoe installeer ik de regenton aan de regenpijp d.m.v. de luxe vulautomaat met bladvanger?
Het aansluiten van de luxe vulautomaat is redelijk eenvoudig aan de hand van de bijgeleverde beschrijving. Eerste bepaald u op welke hoogte de vulautomaat aan de regenton gekoppeld moet worden. Markeer de regenpijp op dezelfde hoogte als waar de aansluiting op de regenton moet komen. Nu gaat u de regenpijp doorzagen, maximaal 2 cm onder en 6 cm boven deze markering zodat de luxe vulautomaat met bladvanger er tussen past. Haal nu het bovenste kapje van de vulautomaat en snij de opening net zo groot als de diameter van de regenpijp indien nodig. Plaats het kapje terug en de automaat is klaar om tussen de regenpijp geplaatst te worden. 
De slang van de verbinding set schuift u over de aansluiting van de vulautomaat totdat deze niet verder kan, dit gaat wat strak maar is nodig om de slang op zijn plek te houden. Aan het uiteinde van deze slang zit een koppelstuk met schroefdraad bevestigd die u in de regenton kunt schroeven, aan de binnenzijde van de ton kunt u indien nodig de moer bevestigen. De luxe vulautomaat met bladvanger is nu aangesloten tussen de regenpijp en bevestigd aan de regenton, klaar voor het opvangen van gratis regenwater.

€ 24.95

Meerinformatie

Tonnen Regentonnen Regenton
Product
 

35 liter kuip met maatverdeling

35 liter kuip met maatverdeling

Aanbieding:
Nu 25% korting 3 stuks of meer  € 14,95 per stuk  Nu 30% korting 9 stuks of meer  € 13,95 per stuk  Nu 50% korting 100 stuks of meer  € 9,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer degelijk en sterk materiaal
 Handgrepen aan de zijkant
 Maatverdeling van 3 tot en met 20 liter
 Transparant, vloeistof niveau van buitenaf zichtbaar
 20% tot 50% korting

Transparante 35 liter kuip met maatverdeling aan de buitenzijde die loopt van 3 tot en met 20 liter. Het vloeistof niveau is zichtbaar aan de buitenzijde. Een ideale mengkuip als u grondstoffen wilt gaan mengen.

Technische specificaties
Inhoud 35 liter Hoogte 400 mm Diameter 400 mm Gewicht 1400 gr Kleur Transparant Materiaal PE

€ 15.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken tot 90 liter
Product
 

65 liter Kuip wit

65 liter kuip wit

Aanbieding:
Nu 34% korting 3 stuks of meer  € 14,95 per stuk  Nu 38% korting 8 stuks of meer  € 13,95 per stuk  Nu 47% korting 50 stuks of meer  € 11,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Extra dikke kwaliteit, kan tegen een stootje
 Handgrepen aan de zijkant
 Multifunctioneel inzetbaar
 29% tot 47% korting

Witte 65 liter kuip geschikt voor vele toepassingen. Voor het mengen van ingrediënten of het planten van boompjes, het kan allemaal. Deze kuip is extra stevig en zwaar en geschikt voor intensief gebruik.

Technische specificaties
Inhoud 65 liter Hoogte 370 mm Diameter 600 mm Gewicht 3780 gr Kleur Wit Materiaal PE

€ 15.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken tot 90 liter
Product
 

65 liter Speciekuip

65 liter speciekuip

Aanbieding:
Nu 26% korting 3 stuks of meer  € 12,95 per stuk  Nu 32% korting 8 stuks of meer  € 11,95 per stuk  Nu 43% korting 50 stuks of meer  € 9,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer sterke kwaliteit, kan tegen een extra stootje
 Handgrepen aan de zijkant
 Multifunctioneel inzetbaar
 20% tot 43% korting

Deze 65 liter speciekuip is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Het heeft extra verstevigde wanden en bodem, kan tegen een extra stootje en voorkomt eventuele scheuren in de winterdag. Hoge kwaliteit voor de professionele gebruiker of hobbyist.

Technische specificaties
Inhoud 65 liter Hoogte 370 mm Diameter 600 mm Gewicht 2900 gr Kleur Zwart Materiaal PE

€ 13.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken tot 90 liter
Product
 

65 liter Kuip

65 liter kuip

Aanbieding:
Nu 28% korting 3 stuks of meer  € 8,95 per stuk  Nu 36% korting 10 stuks of meer  € 7,95 per stuk  Nu 42% korting 60 stuks of meer  € 7,25 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Degelijke kwaliteit
 Handgrepen aan de zijkant
 Multifunctioneel inzetbaar
 20% tot 42% korting

De 65 liter kuip is gefabriceerd van hoogwaardige gerecycled poleythyleen, dit is beter voor mens en milieu, de kwaliteit wordt 100% gegarandeerd. Door de hoge kwaliteit is de 65 liter kuip multifunctioneel inzetbaar en bijvoorbeeld te gebruiken als; plantcontainer, boomcontainer, waterbak of drinkbak, voor opslag van voer, als speciekuip etc.

De kuip wordt geleverd zonder gaten, wilt u de kuip gebruiken als plantcontainer of boomcontainer, dan kunt er een aantal gaatjes in boren. Een laag hydrokorrels, aanvullen met potgrond en hij is geschikt voor elke boom en of plant. De kunststof 65 liter kuip is ook te gebruiken als speciekuip, echter raden wij voor professioneel gebruik de 65 liter speciekuip aan, deze is zwaarder en kan in de winterdag tegen een extra stootje.

Technische specificaties
Inhoud 65 liter Hoogte 340 mm Diameter 590 mm Gewicht 2200 gr Kleur Zwart Materiaal PE

€ 9.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken tot 90 liter
Product
 

100 liter regenton groen Anzar

Groene regenton 100 liter De groene 100 liter regenton Anzar wordt geleverd inclusief; 35% extra korting op de regenton Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95 Deksel Tijdelijk extra voordeel:
€ 25% korting op de voet
€ De 2e Anzar regenton gratis thuisbezorgd
€ Actiepakket: regenton + voet + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Groene kunststof regenton 100 liter Vierkant model met ronde hoeken Makkelijk aan te sluiten op een regenpijp Smal en hoog model waardoor ruimte besparend Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu Voorgeboord schroefdraad voor de kraan Heeft u weinig ruimte voor een regenton maar wil u toch voldoende regenwater opvangen? Dan is de groene 100 liter regenton Anzar precies wat u zoekt. Het is een smal en in verhouding wat hoger model waardoor deze waterton weinig ruimte inneemt, ook wel een vierkante regenton met ronde hoeken genoemd. Het materiaal van deze kunststof regenton bestaat uit gerecyclede kunststoffen, dit is beter voor het milieu en dankzij de nieuwste technieken is de kwaliteit beter dan dat het ooit geweest is, het soort materiaal voorkomt tevens algengroei aan de binnenzijde. De tuinslang kraan installeren is heel eenvoudig dankzij het voorgeboorde schroefdraad, u draait de kraan zo op regenton. Op de tuinslang kraan kunt u zoals het woord al zegt een (tuin)slang aansluiten, ook een Gardena koppeling past op deze kraan. Natuurlijk kunt u ook op de normale manier regenwater aftappen. Als u een voet onder de regenton plaatst komt de ton wat hoger te staan zodat u het water zo in een gieter of emmer kunt laten lopen. Begin vandaag nog met het opvangen van hemelwater met onze Anzar regenton en geef de bloemetjes gratis water. Wist u dat u uw bloemen en planten het beste regenwater kunt geven omdat dit water geen kalk bevat? 

Technische specificaties
Inhoud 100 liter Hoogte 940 mm Breedte 355 mm Lengte 355 mm Kleur regenton Groen Kleur deksel Groen Hoogte voet 275 mm Diameter voet 380 mm Kleur voet Zwart
Wat zeggen klanten over dit product?
Krämer; '' We zijn zeer tevreden over het product en de goede afleverservice. De bestelde regenton Anzar is volgens afspraak geleverd. Als wij nog iets nodig hebben, zullen wij zeer zeker eerst op deze site kijken. Perfecte zaak met perfecte service en prijzen ''.
> Bekijk alle reviews

100 liter regenton aansluiten op een regenpijp?
> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
In de deksel zit de ronding van de regenpijp voorgedrukt, deze snijd u eenvoudig uit zodat u de regenpijp via de bovenkant kunt aansluiten. Nu wordt al het regenwater opgevangen in de waterton. Indien deze (te) snel vol zit met regenwater en u wilt voorkomen dat deze over gaat lopen dan kunt u een overloop set aansluiten zodat het overtollige regenwater wordt afgevoerd in (bijvoorbeeld) uw tuin.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Dit model heeft aan beide zijkanten een aansluiting voor diverse soorten vulautomaten. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

€ 39.95

Meerinformatie

Tonnen Regentonnen Regenton
Product
 

15 liter Bak wit

15 liter bak wit

Aanbieding:
Nu 34% korting 5 stuks of meer  € 9,95 per stuk  Nu 40% korting 10 stuks of meer  € 8,95 per stuk  Nu 47% korting 25 stuks of meer  € 7,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Goed stapelbaar
 Sterk en degelijk materiaal
 Geschikt voor levensmiddelen
 27% tot 47% korting

15 liter bak uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in (koel)vitrines. Deze bakken zijn goed stapelbaar, ook wel nestbaar genoemd. De witte 15 liter bak is van hoogwaardig materiaal en geschikt voor levensmiddelen, multifunctioneel inzetbaar.

Technische specificaties
Inhoud 15 liter Hoogte 120 mm Breedte 340 mm Lengte 500 mm Gewicht 640 gr Kleur Wit Materiaal PE

€ 10.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken Bakken
Product
 

260 liter regenton Mokka

Houtlook regenton 260 liter De grote houtlook regenton Mokka wordt geleverd inclusief; 15% extra korting op de regenton Gratis luxe bronzen messing aftapkraan t.w.v. € 35,- Rol teflon tape voor lekvrije aansluiting Schroefdeksel Tijdelijk extra voordeel:
€ De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

Mokka regenton 260 liter Is onderhoudsvrij Gaat 3 tot 5 keer langer mee dan hout Grote regenton met veel opslag capaciteit Kalkvrij regenwater opvangen is beter voor mens en milieu Wordt afgesloten met een luxe schroefdeksel Heeft 2 kraan aansluitingen Een grote houtlook regenton met een inhoud van 260 liter in de kleur mokka. Er zitten houtnerven in de ton en de duigen zijn in dezelfde mokka kleur uitgevoerd. Er zitten twee kraan aansluitingen op dit model die bij levering nog zijn afgesloten met een schroefdop, één aansluiting zit onderin en één op +/- 35 cm hoogte. U kunt zelf kiezen welke aansluiting u gaat gebruiken voor de bronzen aftapkraan, draai de dop uit de ton en schroef de kraan in het schroefdraad. Indien gewenst kunt u een slang bevestigen aan de kraan. Als u de deksel van de regenton schroeft heeft u ook de mogelijkheid om water te scheppen of dompelen vanuit de bovenzijde. Doordat de deksel voorzien is van schroefdraad en naadloos aansluit met de ton lijkt het op een houten wijnvat die bestaat uit één gedeelte. De 260 liter regenton Mokka is bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden, vergeleken met echt hout gaat deze houtlook regenton 3 tot 5 keer langer mee en heeft deze geen onderhoud nodig.

Technische specificaties
Inhoud 260 liter Hoogte 930 mm Diameter 650 mm Materiaal Kunststof Kleur regenton Mokka Kleur deksel Mokka
Wat zeggen klanten over dit product?
Leeflang; '' We hebben keurig op zaterdag en ook op tijd de regenton ontvangen. De ton ziet er prima uit en het boren van de gaten is een peulenschil. Kortom een blije en meer dan tevreden klant! ''.
> Bekijk alle reviews

260 liter regenton aansluiten op een regenpijp?
> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Het is een luxe regenton die wordt afgesloten met een schroefdeksel. Om de regenpijp rechtstreeks aan te kunnen sluiten moet u een gat boren in de deksel. Nu wordt al het regenwater opgevangen in de waterton. Indien deze (te) snel vol zit met regenwater en u wilt voorkomen dat deze over gaat lopen dan kunt u een overloop set aansluiten zodat het overtollige regenwater wordt afgevoerd in (bijvoorbeeld) uw tuin.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Dan heeft u hier een vulautomaat of luxe regenpijp kraan voor nodig. Met een vulautomaat of luxe regenpijp kraan onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. Om een aansluiting te maken kunt u boven in de ton, net onder de deksel, op de gewenste positie een gat boren om een aansluiting te maken.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

€ 224.95

Meerinformatie

Tonnen Regentonnen Regenton
Product
 

50 liter planten kuip

50 liter planten kuip

Aanbieding:
Nu 34% korting 3 stuks of meer  € 14,95 per stuk  Nu 38% korting 9 stuks of meer  € 13,95 per stuk  Nu 43% korting 15 stuks of meer  € 12,95 per stuk  Nu 47% korting 40 stuks of meer  € 11,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer stevige planten kuip
 Handvatten aan de zijkant
 Kant en klaar, voorgeboorde gaten
 29% tot 47% korting

50 liter planten kuip voor de wat kleinere plantjes of boompjes die toch enige hoogte hebben. De planten kuipen zijn zwart van kleur en van uitstekende kwaliteit. De voorgeboorde gaten zorgen ervoor dat overtollig (regen)water wordt afgevoerd, zo krijgen de planten nooit meer water dan dat nodig is en voorkomt het bevriezing tijdens de winter. Door de handvatten aan de zijkant kunt u de kuipen makkelijk verplaatsen.

Technische specificaties
Inhoud 50 liter Hoogte 410 mm Dia. boven 500 mm Gewicht 1750 gr Kleur Zwart Materiaal PE

€ 15.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken
Product
 

155 liter kuip

155 liter kuip

Aanbieding:
Nu 27% korting 2 stuks of meer  € 54,95 per stuk  Nu 34% korting 4 stuks of meer  € 49,95 per stuk  Nu 40% korting 18 stuks of meer  € 44,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Grote robuuste kuip
 Zeer lange levensduur
 Multifunctioneel inzetbaar
 20% tot 40% korting
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

De 155 liter kuip is een wat hoger model en heeft een diameter van 70 cm. De kuip is gemaakt van hoogwaardig polyethyleen, extra sterk met een gewicht van 5,25 kilo. Te gebruiken als vijverbak, boomcontainer, plantcontainer, mengkuip etc.

Technische specificaties
Inhoud 155 liter Hoogte 590 mm Dia. boven 700 mm Dia. onder  mm Gewicht 5250 gr Kleur Zwart Materiaal PE

€ 59.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken 100 tot 300 liter
Product
 

20 liter Voerton

Voerton - 20 liter
Kunststof vaten van hoge kwaliteit met schroefdeksel
Aanbieding:
Nu 28% korting 4 stuks of meer voor  € 28,95 per stuk  Nu 33% korting 8 stuks of meer voor  € 26,95 per stuk  Nu 41% korting  80 stuks of meer voor  € 23,50 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel met handgreep
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën geschikt
 Geschikt voor 8 - 11 kg of 20 liter
 25% tot 41% goedkoper dan concurrenten

20 liter voertonnen zijn geschikt voor 8 tot maximaal 11 kg voer of levensmiddelen, afhankelijk van het volume en natuurlijk voor maximaal 20 liter vloeistof. Wanneer u grove producten opslaat zoals hondenbrokken zal er ongeveer 8 kg kunnen worden opgeslagen, rijst heeft bijvoorbeeld een fijne structuur waardoor er ongeveer 11 kg in de tonnen kan worden opgeslagen. Bij twijfel raden wij u aan om een maat groter te bestellen. Zeer hoge kwaliteit vaten, naast voer en levensmiddelen ook geschikt voor de farmaceutica en chemicaliën.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit één gedeelte, wel een handgreep, geen handvat, rubberen afdichtring aanwezig Het vat is van dik en stevig kunststof, kan tegen een stootje Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% moet worden afgesloten Handgreep aan de deksel, tevens is het mogelijk om deze te verzegelen De kunststof vaten zijn goed stapelbaar Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd
Technische specificaties
Inhoud 20 liter Hoogte 417 mm Diameter 274 mm Vulopening 203 mm Kleur deksel Rood Kleur vat Wit Materiaal HDPE Gewicht 1153 gr Keurmerk 1H2/X27/S UN
20 liter vaten geschikt voor vele toepassingen door de uitmuntende kwaliteit. De schroefdeksel bestaat uit één gedeelte en heeft handgrepen aan de zijkant waardoor openen en sluiten zeer soepel gaat. Deze kunststof vaten hebben een rubberen ring aan de binnenzijde van de schroefdeksel waardoor de vaten 100% kunnen worden afgesloten, wel even goed aandraaien. Indien u de 20 liter voerton wilt verzegelen dan is dit mogelijk. De bodem is zo ontworpen dat de vaten goed stapelbaar zijn. Er zitten officiële keurmerken op dit vat voor o.a. gevaarlijke stoffen en voedingsmiddelen, veiligheid staat voorop!

Door de hoge kwaliteit zijn deze kunststof vaten met een inhoud van 20 liter uitermate geschikt voor opslag van voedingsmiddelen, chemicaliën en diervoeding. In veel gebruikt product in professionele restaurants, groothandels, industrie. Daarnaast worden ze vaak ingezet als waterkluis in de watersport op boten en kano's voor opslag van waardevolle spullen. Ook geschikt voor opslag van kleine gasflessen en dergelijke. Logo en of bedrukking is mogelijk vanaf grote aantallen, vraag hiervoor een offerte aan.

€ 29.95

Meerinformatie

Tonnen Voertonnen Curtec voertonnen
Product
 

42 liter Voerton

Voerton - 42 liter
Plastic vaten met handvaten en hoge kwaliteit schroefdeksel
Aanbieding:
Nu 24% korting 4 stuks of meer voor  € 45,95 per stuk  Nu 27% korting 8 stuks of meer voor  € 43,95 per stuk  Nu 37% korting  40 stuks of meer voor  € 38,50 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel met handgreep + handvaten
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën geschikt
 Geschikt voor 18 - 25 kg
 22% tot 37% goedkoper dan concurrenten

42 liter voertonnen zijn geschikt voor 18 tot maximaal 25 kg, afhankelijk van het volume. Indien u bijvoorbeeld vogelzaad wilt gaan opslaan zal er ongeveer 25 kg in de 42 liter vaten passen, kattenvoer is grover qua structuur waardoor u ongeveer 18 kg in de ton kwijt kunt. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen. Zeer hoge kwaliteit voertonnen, naast voer en levensmiddelen ook geschikt voor de farmaceutica en chemicaliën.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel bestaat uit één gedeelte, deksel heeft een handgreep, rubberen afdichtring aanwezig Het vat is van dik en stevig kunststof en heeft handvaten, door de witte kleur wel sneller smerig Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% vloeistofdicht moet worden afgesloten Het vat is makkelijk te verplaatsen door het handgreep aan de deksel en de handvaten aan het vat De kunststof vaten zijn goed stapelbaar door een uitgekiende bodem constructie Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd en UV veilig het kunststof bevat geen giftige stoffen
Technische specificaties
Inhoud 42 liter Hoogte 418 mm Diameter 410 mm Vulopening 282 mm Kleur deksel Rood Kleur vat Wit Materiaal HDPE Gewicht 2393 gr Keurmerk 1H2/X51/S UN
De 42 liter voertonnen hebben dikke wanden en uitstekende deksel waardoor deze multifunctioneel te gebruiken zijn. De 42 liter vaten hebben een rode schroefdeksel welke bestaan uit één gedeelte en voorzien van rubberen afdichtring. Aan de deksel zit een handgreep waardoor deze makkelijk is aan te draaien, wanneer deze 100% lucht en waterdicht moet worden afgesloten moet deze wel goed strak worden aangedraaid. Het plastic vat zelf is wit van kleur waardoor extra geschikt voor levensmiddelen. Door de witte kleur is makkelijk te zien of het vat goed gereinigd is nadat deze in contact is geweest met voeding en of andere stoffen. Door de uitgekiende bodem constructie zijn de kunststof vaten goed stapelbaar welke zorgen voor extra opslag gemak. De 42 liter voertonnen zijn voorzien van alle keurmerken waardoor geschikt voor particulieren en bedrijven. In het bijzonder zijn de 42 liter vaten geschikt voor levensmiddelen en farmaceutische producten.

De witte 42 liter voertonnen zijn voor bijna elke toepassing te gebruiken. Door particulieren worden de vaten vaak gebruikt voor opslag van levensmiddelen waaronder rijst, meel, zout en diverse specerijen. Natuurlijk zijn de voertonnen ook geschikt voor alle type diervoedingen, van kattenvoer tot aan vogelzaad. Door de handvaten is het een model die makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Gaat u op reis met een tent en of camper? Dan mag dit product niet in uw uitrusting ontbreken. Bedrijven slaan in de meeste gevallen diverse grondstoffen op, doordat de plastic vaten 100% luchtdicht af te sluiten zijn ze ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kleding van werknemers die werkzaam zijn in de asbest industrie. In de farmaceutische industrie worden de vaten gebruikt voor opslag van medicijnen of gebruikte spuiten die vervolgens veilig vernietigd moeten worden.

€ 46.95

Meerinformatie

Tonnen Voertonnen Curtec voertonnen
Product
 

50 liter Voerton nestbaar

Voerton - 50 liter
Nestbare vaten met handvaten en hoge kwaliteit schroefdeksel
Aanbieding:
Nu 32% korting 3 stuks of meer voor  € 47,50 per stuk  Nu 35% korting 6 stuks of meer voor  € 45,95 per stuk  Nu 40% korting  56 stuks of meer voor  € 41,75 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer hoge kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen en chemicaliën keurmerk
 Geschikt voor 20 - 30 kg
 29% tot 40% goedkoper dan concurrenten

50 liter voertonnen zijn geschikt voor 20 tot maximaal 30 kg, afhankelijk van de structuur van hetgeen u op wilt slaan. Indien u bijvoorbeeld rijst wil opslaan zal er ongeveer 30 kg in de 50 liter vaten passen, iets wat grover is qua structuur zoals hondenbrokken zal meer ruimte innemen waardoor u ongeveer 20 kg kunt opslaan. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om altijd een maat groter te bestellen. Zeer hoge kwaliteit voertonnen, naast voer en levensmiddelen ook geschikt voor de farmaceutica en chemicaliën. Daarnaast zijn deze plastic vaten nestbaar waardoor u transportkosten kunt besparen indien u deze leeg moet vervoeren.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit één gedeelte, rubberen afdichtring aanwezig Het vat is van dik en stevig kunststof en heeft handvaten, door de witte kleur wel sneller smerig Is goed en makkelijk af te sluiten, wel goed aandraaien als deze 100% vloeistofdicht moet worden afgesloten Het vat is makkelijk te verplaatsen door de handvaten De kunststof vaten zijn nestbaar te stapelen, bespaart ruimte Geschikt voor levensmiddelen, chemicaliën, UN gekeurd en UV veilig het kunststof bevat geen giftige stoffen
Technische specificaties
Inhoud 50 liter Hoogte 660 mm Diameter 374 mm Vulopening 326 mm Kleur deksel Blauw Kleur vat Wit Materiaal HDPE Gewicht 2660 gr Keurmerk 1H2/XYZ65/S UN
De 50 liter voertonnen zijn geschikt voor diverse mogelijkheden. De deksel bestaat uit één gedeelte met rubberen afdichtring en is 100% vloeistof dicht af te sluiten, wel goed strak aandraaien. Het zijn nestbare vaten welke in elkaar te stapelen zijn indien leeg, dit kan u ruimte besparen voor of na gebruik. De vaten zelf zijn van goede dikke kwaliteit en wit van kleur, welke voordelen en nadelen heeft. Een wit vat wordt aan de buitenzijde sneller smerig wat een nadeel is, wel extra geschikt indien u met voedingsmiddelen of farmaceutische producten werkt omdat u vuil aan de binnenzijde sneller opmerkt en op het oog beter kunt reinigen. De 50 liter voertonnen zijn voorzien van alle keurmerken waardoor geschikt voor particulieren en bedrijven. De 50 liter vaten zijn in het bijzonder geschikt voor levensmiddelen en farmaceutische producten.

50 liter vaten zijn multifunctioneel inzetbaar, bescherm uw waardevolle producten tegen vocht , manipulatie en vervuiling. Zorg ervoor dat uw gevaarlijke stoffen veilig op hun bestemming aankomen. Dit model wordt voornamelijk door bedrijven gebruikt voor het afvullen van diverse grondstoffen en of chemische producten. Particulieren gebruiken de nestbare vaten voor diervoeding, voedingsmiddelen, strooizout en andere toepassingen. Door de smalle onderkant en wat bredere vulopening is het een ideaal vaatje om mee te nemen in een camper. 

€ 49.95

Meerinformatie

Tonnen Voertonnen Curtec voertonnen
Product
 

10 liter gieter

Gieter 10 liter Bestel nu met -29% extra korting Normaal € 7 nu tijdelijk voor € 4,99 Inclusief sproeikop Alleen i.c.m. een regenton te bestellen
Regenton gieter Geef de planten gratis regenwater Perfect voor onder een regenton Stevige basic gieter 10 liter gieter om uw planten en bloemen te voorzien van gratis regenwater. Werkt perfect in combinatie met een regenton, via het aftapkraantje laat u het water zo in de gieter lopen. Deze groene gieter wordt geleverd inclusief sproeikop voor een fijnere straal en een optimale verdeling van het water.

Technische specificaties
Inhoud 10 liter Breedte 180 mm Lengte 260 mm Hoogte 275 mm Kleur Groen Materiaal HDPE

€ 4.99

Meerinformatie

Tonnen Regentonnen Regenton
Product
 

180 liter regenton grijs Smart

Grijze regenton 180 liter De grijze 180 liter regenton Smart wordt geleverd inclusief; 28% extra korting op de regenton Gratis zwarte kraan t.w.v. € 10,- Gratis filter Multifunctionele deksel Vaste uitloop met afsluitdop Tijdelijk extra voordeel:
€ 25% korting op de voet
€ De 2e regenton gratis thuisbezorgd


Verbeterd model; overloop slangetje in het filmpje is vervangen voor een vaste uitloop met afsluitdop

Grijze kunststof regenton 180 liter Kant & klaar model Eenvoudig te installeren Ook zonder regenpijp te gebruiken! Extra stevige kwaliteit, gaat tot 3 keer langer mee Voorgeboord schroefdraad voor de kraan Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Door onze klanten beoordeeld als beste keus 180 liter regenton, door onze klanten beoordeeld als beste keus.
Trendy regenton in grijs / antraciete kleur met een inhoud van circa 180 liter. Deze regenton heeft een SMART design waardoor deze op vele manieren is aan te sluiten. De 180 liter regenton SMART is een kwalitatief zeer goede regenton en zo ontworpen dat u deze ook zonder regenpijp kunt plaatsen, ideaal voor bijvoorbeeld moestuinen en alle andere plaatsen waar niet direct een regenpijp aanwezig is. De waterton is in principe kant en klaar en binnen enkele minuten te gebruiken, u hoeft alleen de kraan op de aansluiting te draaien. Niet meer boren, zagen en schroeven maar eenvoudig (zelf) installeren. Daarnaast is de deksel multifunctioneel en aan twee kanten te gebruiken, u kiest zelf wat u het handigst vindt, met de holle kant naar onderen zodat het water over de deksel kan stromen of met de bolle kant naar boven voor een optimaal design. Omdat de SMART regenton uit onze eigen fabriek komt fabriceren wij deze van 100% voedingsmiddelen geschikt HDPE kunststof, vrij van metalen of andere schadelijke stoffen.

Technische specificaties
Inhoud 180 liter Hoogte 800 mm Diameter 560 mm Kleur regenton Grijs Kleur deksel Grijs Hoogte voet 275 mm Diameter voet 620 mm Kleur voet Zwart
Wat zeggen klanten over dit product?
Pieter; '' Eerste indruk was prima, netjes verpakt zonder schade. Tweede indruk was nog beter, super compleet (filtertje, afsluitdop, kraan), mooie nette afwerking. Daar wordt een mens blij van ''.

Harry; '' Wat een service. Binnen 24 uur geleverd. De ton voldoet volledig aan de beschrijving en was in 5 minuten gebruiksklaar. Binnenkort nog een bestellen ''.
> Bekijk alle reviews

180 liter regenton aansluiten op een regenpijp?
> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Omdat de deksel hol is werkt het als een soort trechter en is de aansluiting zo gemaakt. Zaag dat de regenpijp een paar centimeter boven de deksel af en het water loopt vanzelf in de regenton. Als de regenpijp vlak langs de muur loopt kunt u er een 90 graden bocht op plaatsen. Voor het afvoeren van regenwater kunt u een overloop set aansluiten.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
De 180 liter SMART heeft aan de rechter bovenkant t.o.v. de kraan een schroefdraad aansluiting voor diverse soorten vulautomaten. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. Wilt u de aansluiting op een andere positie plaatsen dan aan de rechterkant? De aansluiting is bij levering afgesloten met een afsluitdop. U kunt op elke andere willekeurige positie handmatig een aansluiting maken door een gaatje in de regenton te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Regenton zonder regenpijp gebruiken?
U kunt de Smart regenton ook gebruiken zonder regenpijp. De deksel klikt u met de holle kant naar beneden in de regenton. De deksel werkt nu als een soort van trechter. Er wordt nu rechtstreeks regenwater opgevangen. De bijgeleverde filter kunt u in het midden van de deksel plakken. Het vullen van de regenton zonder regenpijp duurt natuurlijk wat langer, toch zal het u verbazen hoeveel gratis regenwater er opgevangen gaat worden. Dit Smart model is voor zover wij de enigste regenton die zonder regenpijp gebruikt kan worden, deze worden dan ook vaak geplaatst in moestuinen.

Tips voor de Smart regenton
> Plaatst u de deksel met de holle kant naar beneden?
Klik de deksel dan goed vast, zoals deze ook in de doos heeft gezeten. De bovenkant van de ton blijft nu mooi in vorm en de deksel kan niet weg waaien.
> Plaats u de deksel met de bolle kant naar boven?
Zet deze dan eventueel ergens mee vast, zorg er wel voor dat de deksel er nog af kan zodat u de binnenkant schoon kunt maken.
> Gaat u gebruik maken van de gratis meegeleverde filter?
Plaats deze dan in de ronding in het midden van de deksel. Een paar druppels lijm of een stukje dubbelzijdig plakband en hij blijft op zijn plek. Het is aan te raden om een filter set te bestellen zodat u ten alle tijden optimaal filtert en gebruik kunt maken van schoon regenwater.
> Lekt de kraan bij de schroefdraad aansluiting?
Voertonnen.nl heeft gekozen voor kwalitatief goede kranen met lang schroefdraad. Als het lekt bij de aansluiting dan zit de kraan er niet ver genoeg in of de afdicht rubbers zitten niet op zijn plaats. Om het makkelijker te maken, haal 0,5 a 1 cm van het schroefdraad van de kraan. Nu kan de kraan er verder in en dichten de rubbers het beter af. Het is natuurlijk altijd aan te raden om de kranen in te tapen met teflon tape, probeer dit voordat u de kraan in gaat korten.
> Draait de kraan door bij het inschroeven?
Dan wilt u de kraan er te ver indraaien, haal eventueel 0,5 a 1 cm van het schroefdraad van de kraan zodat u deze er verder en strakker in kunt indraaien.

€ 57.50

Meerinformatie

Tonnen Regentonnen Regenton
Product
 

120 liter Voerton

Voerton - 120 liter
Kunststof vaten met tweedelige schroefdeksel
Aanbieding:  NU 23% korting 2 stuks of meer voor  € 42,45 per stuk  NU 27% korting 15 stuks of meer voor  € 39,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 40 - 80 kg
 16% tot 27% korting

De 120 liter voerton is geschikt voor opslag van 40 tot 80 kg, afhankelijk van het volume. Indien u producten wilt opslaan met een fijne structuur zoals bijvoorbeeld meel zal er maximaal 80 kg kunnen worden opgeslagen. Indien u producten met een grove structuur wilt opslaan zoals bijvoorbeeld paardenbrokken dat zal er ongeveer 40 kg kunnen worden opgeslagen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een maat groter te bestellen. De kwaliteit van de 120 liter vaten is uitstekend te noemen en de vaten zijn goed stapelbaar.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring Het vat is van extra dik en stevig kunststof Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling Het vat heeft geen handgreep of handvat De kunststof vaten zijn goed stapelbaar Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen
Technische specificaties
Inhoud 120 liter Hoogte 800 mm Diameter 500 mm Vulopening 420 mm Kleur deksel Zwart Kleur vat Antraciet Materiaal HDPE Gewicht 5200 gr Keurmerk Voeding geschikt
Wat zeggen klanten over dit product?
Bas Verdonschot;
'' ik heb de 120 Ltr voertonnen snel en correct geleverd gekregen. De ton sluit zeer goed af door middel van een nauwsluitende deksel met daaroverheen een druk ring met schroefdraad. Ik gebruik de tonnen om meel in te bewaren. Zelfs in een vochtige kelder geen probleem''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De kunststof vaten van 120 liter zijn makkelijk 100% af te sluiten met een klik en schroef systeem, ook wel tweedelige deksel genoemd, leg de drukdeksel op de voerton en duw deze in het midden aan waardoor deze in de ton valt en vacuüm trekt, vervolgens de schroefdeksel aandraaien. Bent u het ook zat dat ongedierte uw voer aanvreet? Zijn uw producten verpakt in zakken en worden deze regelmatig vochtig? Schaf dan nu kunststof vaten aan en schep de inhoud zo uit de ton. Door de uitstekende bodem - en deksel constructie zijn de vaten stapelbaar. Onze kunststof voertonnen zijn multifunctioneel, van mestkorrels tot visvoer, alles kan droog en luchtdicht opgeslagen worden. De 120 liter voerton is gemaakt van 100% kunststof HDPE en is vrij van metalen, hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor levensmiddelen en chemische producten. HDPE is de meest gebruikte kunststofsoort en is volledig recycleerbaar.

De 120 liter voertonnen worden vaak omgebouwd tot vijverfilter of aangesloten op een machine om producten af te voeren door middel van een afzuigslang, denk hierbij aan zaagsel, olie en water. Daarnaast zijn de kunststof vaten zeer geschikt voor levensmiddelen, diervoeding en chemische producten. Ook kunnen kleren en waardevolle spullen veilig worden opgeslagen, dit kan handig zijn in de watersport of als u er op uit trekt met een camper.De 120 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 200 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.

€ 45.95

Meerinformatie

Tonnen Voertonnen 62 t m 220 liter
Product
 

110 liter kuip wit

110 liter kuip wit

Aanbieding:
Nu 31% korting 3 stuks of meer  € 44,95 per stuk  Nu 39% korting 10 stuks of meer  € 39,95 per stuk  Nu 46% korting 30 stuks of meer  € 34,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Ideaal i.c.m. een kuipverhoger
 Handgrepen aan de zijkant
 Multifunctioneel inzetbaar
 23% tot 46% korting
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

De 110 liter kuip wit wordt vaak gebruikt op een kuipverhoger. Daarnaast heeft dit model handvatten aan de zijkant zodat de kuip makkelijk te verplaatsen is. Geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor het mengen van bestanddelen.

Technische specificaties
Inhoud 110 liter Hoogte 390 mm Dia. boven 710 mm Dia. onder 570 mm Gewicht 3900 gr Kleur Wit / Transparant Materiaal PE

€ 49.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken 100 tot 300 liter
Product
 

40 liter Voerton

Voerton - 40 liter
Plastic vaten met tweedelige schroefdeksel
Aanbieding:  NU 35% korting 4 stuks of meer voor  € 17,95 per stuk  NU 39% korting 16 stuks of meer voor  € 16,75 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 18 - 25 kg
 24% tot 39% korting 

40 liter voertonnen zijn geschikt voor 18 tot maximaal 25 kg afhankelijk van het volume. Indien u paardenbrokken wilt opslaan zal er maximaal 18 kg in de 40 liter vaten passen, iets wat fijner is qua structuur zoals vogelzand neemt minder ruimte in waardoor en maximaal 25 kg kan worden opgeslagen. Als u twijfelt of het gaat passen raden wij aan om een voerton groter te bestellen. De kwaliteit van de 40 liter voertonnen is uitstekend te noemen, de tweedelige deksel zorgt ervoor dat de kunststof vaten altijd voor 100% worden afgesloten.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring Het vat is van extra dik en stevig kunststof Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling Het vat heeft geen handgreep of handvat De kunststof vaten zijn goed stapelbaar Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen
Technische specificaties
Inhoud 40 liter Hoogte 500 mm Diameter 340 mm Vulopening 280 mm Kleur deksel Zwart Kleur vat Donker grijs Materiaal HDPE Gewicht 2000 gr Keurmerk Voeding geschikt
Wat zeggen klanten over dit product?
Arien Huiberts;
'' ik heb de voertonnen ontvangen , en ben er blij mee. Ik had mais in een zak staan in de schuur , maar dat wisten ook de muizen. Nu kan ik alles in de ton doen en gebruiken als ik ga vissen. Ik gebruik de tonnen ook voor tijgernoten, tarwe, en kekererwten. Dus ideaal voor sportvisser , blijft vers en muisproef.''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 40 liter voertonnen hebben een smal en in verhouding hoog design en zijn goedgekeurd voor levensmiddelen, het voedingsmiddelen keurmerk is zichtbaar aanwezig op het vat. Door het tweedelige deksel systeem worden de vaten altijd voor 100% afgesloten zonder dat u deze heel strak hoeft aan te draaien. Een tweedelige deksel houdt in dat u eerst een drukdeksel plaatst met rubberen afdichtring, deze valt gemakkelijk in het vat als u deze iets in het midden aanduwt. Vervolgens schroeft u de schroefdeksel over het vat, deze zorgt ervoor dat de rubberen afdichtring extra stevig wordt aangeduwd zodat er geen lucht tussen het plastic vat en de deksel kan komen.Door de uitstekende bodem - en deksel constructie zijn de vaten stapelbaar.Onze kunststof voertonnen zijn multifunctioneel, van mestkorrels tot visvoer, alles kan droog en luchtdicht opgeslagen worden.De 40 liter voerton is gemaakt van 100% kunststof HDPE en is vrij van metalen, hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor levensmiddelen en chemische producten. HDPE is de meest gebruikte kunststofsoort en is volledig recycleerbaar.

Door met name het voedingsmiddelen keurmerk en de tweedelige deksel constructie zijn de vaten multifunctioneel inzetbaar. Voertonnen.nl levert deze plastic vaten met name aan viswinkels, restaurants, bakkers, bedrijven die actief zijn in de watersport en asbestbedrijven. Voorkomt ongedierte en rekt de houdbaarheid van uw producten, 100% water & luchtdicht af te sluiten. Particulieren schaffen de 40 liter vaten aan voor eigen gebruik om onder andere hondenvoer, kattenvoer, meel, rijst en dergelijke producten op te slaan. Deze kunststof vaten zijn ook uitermate geschikt voor het maken van een vijverfilter. Doordat de vaten in onze eigen fabriek worden geproduceerd kan Voertonnen.nl u een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.De 40 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 300 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.

€ 20.95

Meerinformatie

Tonnen Voertonnen 40 t m 50 liter
Product
 

35 liter kuip met handgrepen

35 liter kuip met handgrepen

Aanbieding:
Nu 37% korting 5 stuks of meer  € 9,50 per stuk  Nu 45% korting 16 stuks of meer  € 8,25 per stuk  Nu 52% korting 100 stuks of meer  € 7,25 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer degelijk en sterk materiaal
 Handgrepen aan de zijkant
 Multifunctioneel inzetbaar
 30% tot 52% korting

35 liter kuip met handgrepen is een smal en hoog model en heeft aan beide kanten handgrepen. Deze zwarte 35 liter kuip is ideaal te gebruiken als afvalemmer, plantenbak, binnen bak, mengkuip etc. Diameter inclusief handgrepen is 44 cm.

Technische specificaties
Inhoud 35 liter Hoogte 400 mm Diameter 400 mm Gewicht 1400 gr Kleur Zwart Materiaal PE

€ 10.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken tot 90 liter
Product
 

Chromen tuinslang kraan

Chromen tuinslang kraan
Een regenton kraan met een chromen tuinslang koppeling. Als u veel gebruik gaat maken van tuinslangen om de tuin water te geven vanuit de regenton dan is dit product een absolute aanrader. Natuurlijk is de kwaliteit veel beter vergeleken met een kunststof kraan. Wikkel het schroefdraad in met teflon tape voor een lekvrije aansluiting. Bestel nu met -25% extra korting Normaal € 40 nu tijdelijk voor € 29,95 Gratis rolletje teflon tape
Chromen aftapkraan met tuinslang koppeling Zeer hoge kwaliteit aftapkraan Geschikt voor het aansluiten van een (Gardena) tuinslang Past op alle regentonnen uit ons assortiment m.u.v. de Wineman serie Past op elke regenton met een ''3/4 aansluiting Solide aansluiting voor een (Gardena) tuinslang De luxe chromen tuinslang kraan is een aanrader voor iedere regenton. De kraan is van zeer hoge kwaliteit en heeft een extra robuuste uitstraling. Deze aftapkraan werkt hetzelfde als een normale kraan en past op alle regentonnen met een ''3/4 schroefdraad aansluiting. Het bijzondere aan deze chromen regenton kraan is dat u op de normale manier water kunt aftappen maar er ook een tuinslang koppeling op kunt klikken. Een zeer solide en degelijke lekvrije aansluiting, geschikt voor Gardena. Hierdoor kunt u de bloemen en planten met de tuinslang gratis opgevangen regenwater geven. De chromen regenton tuinslang kraan wordt geleverd inclusief rolletje teflon tape zodat u op de ouderwetse maar degelijke manier de kraan lekvrij kunt aansluiten.

> Bekijk alle reviews

€ 29.95

Meerinformatie

Tonnen Regentonnen Regenton
Product
 

5 liter jerrycan

5 liter jerrycan - Vloeistof jerrycans
Aanbieding: Nu 31% korting 5 stuks of meer  € 8,95 per stuk  Nu 39% korting 10 stuks of meer  € 7,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Inclusief keurmerk
 Inclusief (zwarte) afsluitdop
 Geschikt voor voedingsmiddelen
 Zijn goed stapelbaar
 Optioneel verkrijgbaar met schenktuit
 23% tot 39% korting
5 liter jerrycan voor vloeistoffen 5 liter jerrycan met zwarte afsluitdop inclusief garantiesluiting geschikt voor opslag van vloeistoffen. Het zijn stevige cans die multifunctioneel zijn in te zetten. Doordat de cans naturel van kleur zijn is het vloeistof niveau aan de buitenkant zichtbaar. De vloeistof jerrycan is zo ontworpen dat deze goed stapelbaar zijn, waardoor ruimte besparend. Er zit een speciaal keurmerk op voor voedingsmiddelen.

Technische specificaties
- Hoogte: 232 mm - Lengte: 188 mm - Breedte:  143 mm - Gewicht: 270 gr - Kleur jerrycan: Naturel - Materiaal: HDPE - Keurmerk: Voeding geschikt

€ 9.95

Meerinformatie

Tonnen Jerrycans Water jerrycans
Product
 

230 liter kuip wit

230 liter kuip wit

Aanbieding:
Nu 26% korting 2 stuks of meer  € 69,95 per stuk  Nu 32% korting 4 stuks of meer  € 64,95 per stuk  Nu 42% korting 30 stuks of meer  € 54,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Geschikt voor voedingsmiddelen
 Zeer lange levensduur
 Multifunctioneel inzetbaar
 21% tot 42% korting
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

Mooie robuuste witte kuip met een inhoud van 230 liter. Het materiaal is goedgekeurd voor levensmiddelen dus kan prima gebruikt worden als mengkuip. Natuurlijk is deze witte kuip ook geschikt voor planten etc.

Technische specificaties
Inhoud 230 liter Hoogte 550 mm Dia. boven 850 mm Dia. onder 655 mm Gewicht 6800 gr Kleur Wit / Transparant Materiaal PE

€ 74.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken 100 tot 300 liter
Product
 

30 liter Kuip

30 liter kuipen

Aanbieding:
Nu 23% korting 5 stuks of meer  € 6,95 per stuk  Nu 34% korting 15 stuks of meer  € 5,95 per stuk  Nu 45% korting 100 stuks of meer  € 4,95 per stuk  * Prijzen zijn inclusief 21% BTW
 Zeer degelijk en sterk materiaal 
 Multifunctioneel inzetbaar
 12% tot 45% korting

30 liter kuipen voor multifunctioneel gebruik en gefabriceerd van hoogwaardige gerecycled polyethyleen kunststof, dit is beter voor mens en milieu, de kwaliteit wordt 100% gegarandeerd. De 30 liter kuip wordt vaak gebruikt als plantenbak, plantencontainer, waterbak, voerbak etc.

Technische specificaties
Inhoud 30 liter Hoogte 300 mm Diameter 440 mm Gewicht 1075 gr Kleur Zwart Materiaal PE

€ 7.95

Meerinformatie

Tonnen Kuipen Bakken tot 90 liter
Product