PUUR Apis

PUUR Alpis (voorheen PUUR Allergie) Inwendige verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten.

€ 24.95

Meerinformatie

Ruitershop Verzorging Onderhoud PUUR
Product
 

PUUR Tendo (voorheen PUUR Pees)

PUUR Tendo (voorheen PUUR Pees) Voor soepele beweging. Geeft verlichting. Goed voor de pezen. Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat. Goed schudden voor gebruik. Voorgeschreven dosering niet overschrijden tenzij dierenarts/-therapeut anders voorschrijft. Gebruik tijdens zwangerschap en lactatie uitsluitend in overleg met dierenarts/-therapeut. Toedienen: Met een plastic spuitje of op iets lekkers, minimaal een half uur voor of na het voeren. Bewaren: Buiten invloed van direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

€ 24.95

Meerinformatie

Ruitershop Verzorging Onderhoud PUUR
Product
 

PUUR Pollen (H K)

Bij kriebel, rode ogen en niezen door stuifmeel. 50ml. Dosering: Gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen. Een dosis is (1 ml = 20 druppels). Goed schudden voor gebruik. Toedienen: Met een plastic spuitje of op iets lekkers, minimaal een half uur voor of na het voeren. Bewaren: Buiten invloed van direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

€ 17.95

Meerinformatie

Ruitershop Verzorging Onderhoud PUUR
Product
 

PUUR Gastri

Bij overmatige gasvorming, een verminderde eetlust of wanneer de darmfunctie uit evenwicht is. Voor een goede maagfunctie en ter stimulering van de darmwerking. Bij overmatige gasvorming, een verminderde eetlust of wanneer de darmfunctie uit evenwicht is. Voor een goede maagfunctie en ter stimulering van de darmwerking. PUUR Gastri ondersteunt ook bij een vol en opgeblazen gevoel, wekt de eetlust op en bij honden die (overmatig) gras eten.

€ 24.95

Meerinformatie

Ruitershop Verzorging Onderhoud PUUR
Product
 

PUUR Oestra Brons

Bevordert een normale en regelmatige cyclus. Voor een normale hengstigheid. Geschikt voor: Kat, Hond, Paard Goed shudden voor gebruik. Voorgeschreven dosering niet overschrijden tenzij dierenarts/-therapeut anders voorschrijft. Gebruik tijdens zwangerschap en lactatie uitsluitend in overleg met de dierenarts/-therapeut. Toedienen: Met een plastic spuitje of op ietsl lekkeres, minimaal een half uur voor of na het voeren. Bewaren: Buiten invloed van direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

€ 22.95

Meerinformatie

Ruitershop Verzorging Onderhoud PUUR
Product