Horlogeband Universeel TZE S285 Rubber Blauw 22mm

Originele Universeel TZE-S285 Rubber Blauw 22mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Universeel is geschikt voor het horlogemodel TZE-S285. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het middenstuk van de band is 24mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 16.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Universele horlogebanden Tzevelion
Product
 

Horlogeband Universeel S285 Rubber Blauw 20mm

Originele Universeel S285 Rubber Blauw 20mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Universeel is geschikt voor het horlogemodel S285. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 20mm breed, het middenstuk van de band is 18mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 21.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Universele horlogebanden Tzevelion
Product
 

Tzevelion horlogeband S285.22.STPASS Rubber Zwart 22mm

Dit originele en authentieke horlogeband van het merk Tzevelion, model S285.22.STPASS is gemaakt van kwalitatief hoogstaand rubber en wordt door middel van een pushpinbevestiging bevestigd aan de horlogekast.

€ 16.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Universele horlogebanden Tzevelion
Product
 

Horlogeband Universeel S85.20 Kunststof Plastic Zwart 20mm

Originele Universeel S85.20 Kunststof/Plastic Zwart 20mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Universeel is geschikt voor het horlogemodel S85.20. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 20mm breed, het middenstuk van de band is 18mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 11.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Universele horlogebanden Tzevelion
Product
 

Tzevelion horlogeband Tzev.2844.09 Leder Wit 22mm standaard stiksel

Dit originele en authentieke horlogeband van het merk Tzevelion, model Tzev.2844.09 is gemaakt van kwalitatief hoogstaand leder en wordt door middel van een pushpinbevestiging bevestigd aan de horlogekast.

€ 16.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Universele horlogebanden Tzevelion
Product
 

Horlogeband Universeel 2844.02 Leder Bruin 24mm

Originele Universeel 2844.02 Leder Bruin 24mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Universeel is geschikt voor het horlogemodel 2844.02. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 24mm breed, het middenstuk van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 19.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Universele horlogebanden Tzevelion
Product