Horlogeband Michael Kors MK2465 Leder Cognac 20mm

Originele Michael Kors MK2465 Leder Cognac 20mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Michael Kors is geschikt voor het horlogemodel MK2465. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 20mm breed, het middenstuk van de band is - breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 54.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Michael Kors
Product
 

Horlogeband Michael Kors MK2165 Leder Bruin 18mm

Originele Michael Kors MK2165 Leder Bruin 18mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Michael Kors is geschikt voor het horlogemodel MK2165. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 18mm breed, het middenstuk van de band is 16mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 54.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Michael Kors
Product
 

Horlogeband Michael Kors MK8184 Rubber Zwart 13mm

Originele Michael Kors MK8184 Rubber Zwart 13mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Michael Kors is geschikt voor het horlogemodel MK8184. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 13mm breed, het middenstuk van de band is 29mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 54.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Michael Kors
Product
 

Horlogeband Michael Kors MK8040 MK8055 Rubber Zwart 22mm

Originele Michael Kors MK8040 / MK8055 Rubber Zwart 22mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Michael Kors is geschikt voor het horlogemodel MK8040 / MK8055. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het middenstuk van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 54.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Michael Kors
Product