Horlogeband Calypso K5617 1 Kunststof Plastic Wit 11mm

Originele Calypso K5617-1 Kunststof/Plastic Wit 11mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Calypso is geschikt voor het horlogemodel K5617-1. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 11mm breed, het breedste deel van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 14.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product
 

Horlogeband Calypso K5575 1 Rubber Wit 14mm

Originele Calypso K5575-1 Rubber Wit 14mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Calypso is geschikt voor het horlogemodel K5575-1. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 14mm breed, het middenstuk van de band is 12mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 17.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product
 

Horlogeband Calypso K5610 7 Kunststof Plastic Multicolor 22mm

Originele Calypso K5610-7 Kunststof/Plastic Multicolor 22mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Calypso is geschikt voor het horlogemodel K5610-7. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het breedste deel van de band is 28mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 14.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product
 

Horlogeband Calypso K5738 5 Kunststof Plastic Turquoise 7mm

Originele Calypso K5738-5 Kunststof/Plastic Turquoise 7mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Calypso is geschikt voor het horlogemodel K5738-5. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 7mm breed, het breedste deel van de band is 17mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 14.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product
 

Horlogeband Calypso K5573.1 Rubber Zwart 16mm

Originele Calypso K5573.1 Rubber Zwart 16mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Calypso is geschikt voor het horlogemodel K5573.1. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 16mm breed, het breedste deel van de band is 26mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 16.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product
 

Calypso horlogeband K6064 1 Rubber Wit

Dit originele en authentieke horlogebandje van het merk Calypso, model K6064-1 is gemaakt van kwalitatief hoogstaand rubber en wordt door middel van een pushpinbevestiging bevestigd aan de horlogekast.

€ 14.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product
 

Horlogeband Calypso K6062 3 Rubber Zwart 24mm

Originele Calypso K6062-3 Rubber Zwart 24mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Calypso is geschikt voor het horlogemodel K6062-3. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 24mm breed, het breedste deel van de band is 24mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 14.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product
 

Calypso horlogeband K5666 2 Kunststof Plastic Paars 21mm

Dit originele en authentieke horlogeband van het merk Calypso, model K5666-2 is gemaakt van kwalitatief hoogstaand kunststof / plastic en wordt door middel van een bandpenbevestiging bevestigd aan de horlogekast.

€ 14.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Calypso
Product