Boccia horlogeband 3261 01 Staal Silicoon Zilver 16mm

Dit originele en authentieke horlogebandje van het merk Boccia, model 3261-01 is gemaakt van kwalitatief hoogstaand staal/silicoon en wordt door middel van een schroefbevestiging bevestigd aan de horlogekast.

€ 59.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Boccia
Product
 

Horlogeband Boccia 3158 01 Titanium Antracietgrijs 14mm

Originele Boccia 3158-01 Titanium Antracietgrijs 14mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Boccia is geschikt voor het horlogemodel 3158-01. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 14mm breed, het breedste deel van de band is - breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 69.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Boccia
Product
 

Horlogeband Boccia 3140 02 Titanium Bi Color

Originele Boccia 3140-02 Titanium Bi-Color horlogeband

Dit originele horlogebandje van Boccia is geschikt voor het horlogemodel 3140-02. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is breed, het middenstuk van de band is - breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 69.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Boccia
Product
 

Horlogeband Boccia 3165 Leder Olijfgroen 25mm

Originele Boccia 3165 Leder Olijfgroen 25mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Boccia is geschikt voor het horlogemodel 3165. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 25mm breed, het breedste deel van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 34.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Boccia
Product
 

Horlogeband Boccia 3253 05 Titanium Bi Color 14mm

Originele Boccia 3253-05 Titanium Bi-Color 14mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Boccia is geschikt voor het horlogemodel 3253-05. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 14mm breed, het breedste deel van de band is 14mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 69.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Boccia
Product