Horlogeband Armani Exchange AX2195 Leder Bruin 22mm

Originele Armani Exchange AX2195 Leder Bruin 22mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Armani Exchange is geschikt voor het horlogemodel AX2195. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het breedste deel van de band is 22mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 42.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Armani Exchange
Product
 

Horlogeband Armani Exchange AX1120 Silicoon Zwart 22mm

Originele Armani Exchange AX1120 Silicoon Zwart 22mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Armani Exchange is geschikt voor het horlogemodel AX1120. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 22mm breed, het middenstuk van de band is 20mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 42.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Armani Exchange
Product
 

Horlogeband Armani Exchange AX5422 Leder Doublé 14mm

Originele Armani Exchange AX5422 Leder Doublé 14mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Armani Exchange is geschikt voor het horlogemodel AX5422. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 14mm breed, het middenstuk van de band is 14mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 42.99

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Armani Exchange
Product