Horlogeband Adidas ADP6000 Rubber Zwart 20mm

Originele Adidas ADP6000 Rubber Zwart 20mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Adidas is geschikt voor het horlogemodel ADP6000. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 20mm breed, het breedste deel van de band is 29mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 24.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Adidas
Product
 

Horlogeband Adidas ADP6002 Rubber Zwart 18mm

Originele Adidas ADP6002 Rubber Zwart 18mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Adidas is geschikt voor het horlogemodel ADP6002. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 18mm breed, het middenstuk van de band is 20mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 24.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Adidas
Product
 

Horlogeband Adidas ADH3187 ADH3188 Rubber Wit 17mm

Originele Adidas ADH3187 / ADH3188 Rubber Wit 17mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Adidas is geschikt voor het horlogemodel ADH3187 / ADH3188. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 17mm breed, het middenstuk van de band is 17mm breed. Deze horlogeband heeft een rechte bandaanzet. Dit houdt in dat de horlogeband ook op andere horlogemodellen (van hetzelfde merk of andere merken) past, mits de breedte van de bandaanzet hetzelfde is en het ook een rechte bandaanzet betreft. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 24.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Adidas
Product
 

Horlogeband Adidas ADH4003 Rubber Zwart 18mm

Originele Adidas ADH4003 Rubber Zwart 18mm horlogeband

Dit originele horlogebandje van Adidas is geschikt voor het horlogemodel ADH4003. Kijk onder het kopje Alternatieve modellen voor eventuele alternatieve modellen. De aanzet van de horlogeband is 18mm breed, het middenstuk van de band is 20mm breed. Deze horlogeband heeft geen rechte maar een speciale bandaanzet. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat deze horlogeband ook op andere horlogemodellen past. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij twijfel. Zie de Productspecificaties voor meer informatie over deze horlogeband.

€ 24.95

Meerinformatie

Horloge bandjes Merk horlogebanden Adidas
Product