Xterra Ligfiets SB2.5 Gratis trainingsschema

De Xterra Ligfiets SB2.5 is een comfortabele ligtfiets voor thuis. Met deze ligfiets kun je op elk moment van de dag sporten. De SB2.5 biedt veel variatie. De ligfiets heeft bijvoorbeeld 24 trainingsprogramma's en 24 weerstandsniveaus. De ergonomische stoel is verstelbaar en zit zeer comfortabel. Je kunt ook muziek luisteren door de speakers. Sluit je smartphone aan via de AUX uitgang en luister naar jouw favoriete playlist.

Console
Het LCD beelscherm geeft de trainingswaarden gedurende de training duidelijk weer. De volgende trainingwaarden worden gemeten: tijd, afstand, aantal calorieën, snelheid. Je kunt ook muziek luisteren via de ligfiets door je smartphone via de AUX uitgang te koppelen aan de ligfiets.


Er zijn speciale trainingsprogramma's die zich focussen op je hartslag. De Xterra ligfiets heeft ook hartslagsensoren en 5 HRC trainingsprogramma's. Start doelgericht je training met één van de vijf HRC programma's.


Programma's van de Xterra Ligfiets SB2.5
?De Xterra Ligfiets SB2.5 bevat wel 24 trainingsprogramma's. Deze trainingsprogramma's zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. De ligfiets is voorzien van 9 voorgeprogrammeerde programma's, 4 user programma's, 5 HRC programma's, 1 wattageprogramma en 1 body fat programma. Wil je nog meer variatie tijdens je training? De ligfiets heeft naast de 24 trainingsprogramma's ook nog 24 weerstandsniveaus. Intensiveer je training door de weerstand te verhogen.

€ 545.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Xterra
Product