Tacx Rollenbank Fietsbeugel

Kies voor extra veiligheid met de Tacx Rollenbank Fietsbeugel. Deze fietsbeugel bevestig je aan je rollenbank fietstrainer, waarna je je fiets stevig vast kunt zetten tijdens je training.

Geschikt voor Galaxia en Antares

De Tacx Rollenbank Fietsbeugel is geschikt voor de Tacx Galaxia en de Tacx Antares rollenbank fietstrainers. Je bevestigt de beugel aan de voorkant van de rollenbank. Nadat je het voorwiel van je fiets hebt gedemonteerd, bevestig je je fiets aan de fietsbeugel. De fietsbeugel wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 54.99

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx
Product
 

Tacx Antares Rollenbank Fietstrainer Gratis trainingsschema

De Tacx Antares Rollenbank is een fietstrainer waarmee je vrij fietst en waarmee je je coördinatie en techniek tot in de puntjes verfijnt. De rollen van deze fietstrainer bewegen sneller naarmate jij sneller trapt. Je richt je fietstraining dus volledig zelf in, net als op straat.

Conische rollen

De rollen van de Antares rollenbank zijn conisch gevormd. Dit betekent dat het middenste deel van de rollen smaller is dan de buitenzijden. Voordeel van deze conische vorm is dat je de fiets gemakkelijker in het midden houdt. Handig én veilig dus.

Verstelbaar en inschuifbaar

De Antares rollenbank van Tacx beschikt over een schuifsysteem waardoor je zelf de afstand tussen de rollen bepaalt. Hierdoor kan iedere fiets met een diameter van 26" tot 29" in de fietstrainer worden geplaatst. Met behulp van het schuifsysteem kun je de gehele rollenbank ook inschuiven en vervolgens gemakkelijk opbergen.

€ 179.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx
Product
 

Tacx Neo 2T Smart Fietstrainer Gratis trainingsschema

Hij is extreem krachtig en tegelijkertijd geruisloos: de iconische Tacx Neo 2T Smart Fietstrainer. De Neo 2T Smart biedt je een nieuwe manier van trainen waar je nooit meer zonder kunt. Bij de ontwikkeling van deze fietstrainer is alle energie gestoken in een realistische fietstraining. Sprints, afdalingen, ondergronden, alles lijkt levensecht dankzij het geavanceerde Tacx systeem.

Stil en comfortabel trainen

De 2T, het nieuwste model van de Tacx fietstrainer, is stiller dan ooit tevoren. Mede dankzij de vernieuwde 32 neodymium magneten en de geoptimaliseerde luchtciruclatie is de 2T vrijwel geruisloos. De trillingen en bewegingen worden weggeleidt via de vloer, wat resulteert in een stille en comfortabele training.

Realistisch trainen met exclusieve Tacx functies

Tacx is bedenker van veel geavanceerde technieken en functies die ook in de Neo 2T Smart zijn toegepast. Hierdoor is jouw training met de Neo 2T Smart fietstrainer echt uniek en wil je nooit meer iets anders. Hieronder een aantal voorbeelden van exclusieve eigenschappen waarover de Neo 2T Smart beschikt.

Road Feel
De Road Feel techniek waarover de fietstrainer beschikt, is sensationeel. Dankzij dit systeem voel je ieder hobbeltje en iedere drempel die je tijdens een normale fietstraining ook zou voelen. Het appraat geleidt trillingen naar je fiets alsof je over grind, keien of andere ondergronden fietst.

Descent Simulation
Ken je het gevoel als je bovenaan een heuvel staat en naar beneden begint te fietsen? Dit gevoel geeft de Neo 2T Smart je ook. De fietstrainer versnelt naarmate de afdaling toeneemt.

Pedal Stroke Analysis
De Neo 2 is aan beide zijden voorzien van sensoren die de exacte positie en beweging van je benen registreert. Hiermee krijg je inzicht in je rotaties via software van derden, zoals op een Garmin Edge fietscomputer. Dankzij de Isokinetic & Isotonic trainingsmodus kun je vervolgens trainen om je bewegingen volledig gelijk te krijgen.

Meer unieke functies
Andere unieke extra's van de Neo 2T Smart zijn bijvoorbeeld de LED lampjes die de intensiteit van je training aangeven, het inklapbare design, de extreem nauwkeurige metingen en de zelfgenererende stroomvoorziening. Je kunt er echter ook voor kiezen om de fietstrainer op netstroom aan te sluiten.

De Tacx Training app

Via de Tacx Training app, welke gratis te downloaden is op je laptop, tablet of smartphone, volg je realistische en virtueel aantrekkelijke fietstrainingen. In de app vind je een bibliotheek met routes van hoge kwaliteit, gestructrureerde trainingsschema's, GPS workouts en tools om je prestaties te analyseren. Het is tevens mogelijk om je eigen trainingen samen te stellen, gebaseerd op helling, hartslag, kracht of FTP.

Omdat de Neo 2T Smart fietstrainer zowel via ANT+ als via Bluetooth communiceert, is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk te koppelen, zoals een borstband.

Trainen met jouw eigen racefiets

Het positieve van een fietstrainer is dat je binnen kunt trainen, maar wel gebruik kunt maken van je eigen favoriete racefiets. De Neo 2T Smart is compatibel met de meeste fietsen, zonder dat je hiervoor enige extra's nodig hebt. Alleeen voor racefietsen met een as van 135 x 10 mm of 135 x 12 mm is een extra adapter nodig.

€ 1299.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx
Product
 

Tacx Oprolbare Onderlegmat T2918

De Tacx Oprolbare Onderlegmat is zeer geschikt voor spinningfietsen en Tacx fietstrainers. De onderlegmat is ook geschikt voor ander fitnessapparatuur. De mat heeft een geluidsdempende functie. Daarnaast beschermd de onderlegmat je vloer tegen krassen en zweetdruppels. De onderlegmat is geproduceerd van hoogwaardig schuimrubber. De mat heeft een dikte van 6mm en is waterafstotend. Hierdoor is de onderlegmat ook eenvoudig te reinigen. Je kunt na de training je mat oprollen en opbergen.

Eigenschappen Tacx Oprolbare onderlegmat
Oprolbaar Geschikt voor vrijwel alle fietstrainers Dempt trillingen en geluid Waterafstotend materiaal Vangt zweet op Beschermt tegen krassen en beschadigingen van de vloer Extra groot formaat

€ 69.99

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx
Product
 

Tacx Flux 2 Smart Fietstrainer Gratis trainingsschema

Een zeer krachtig weerstandsysteem, een zwaar vliegwiel en een realistische trainingservaring. Dit zijn drie belangrijke eigenschappen van de Tacx Flux 2 Smart Fietstrainer. Ervaar hoe soepel en betrouwbaar een training op deze geavanceerde fietstrainer is en ontdek de talloze simulatiemogelijkheden met o.a. Zwift en de exclusieve technieken van Tacx.


Weerstandsysteem en stijgingspercentage
Het weerstandsysteem van de Tacx Flux 2 Smart Fietstrainer is groter en krachtiger dan zijn voorganger. Dankzij dit krachtige systeem kan de fietstrainer meer en beter situaties simuleren. Een voorbeeld is het stijgingspercentage dat in dit geval kan oplopen tot 16%.

Het krachtige systeem, in combinatie met het 7,6 zware vliegwiel, zorgt ervoor dat jij tijdens je training stabiel op je fiets kunt blijven zitten. Zelfs tijdens fanatieke sprints is de balans constant en train je zonder problemen op volle kracht.


Nauwkeurige metingen
Tacx fitnessapparaten staan bekend om hun nauwkeurighed. Dankzij deze pricisie, met een marge van slechts 2,5%, meet je exact jouw prestaties en voortgang.

Onvoorstelbaar stil
In stilte trainen is met de Tacx Flux 2 Smart Fietstrainer geen probleem. Ondanks dat de fietstrainer over een vliegwiel van ruim 7 kg beschikt, is het een van de meest stille fietstrainers op dit moment. Alle geluiden en trillingen worden dankzij het unieke ontwerp tot een absoluut minimum gebracht.


Realistische fietsroutes met o.a. Zwift
De Tacx Flux 2 Smart werkt naadloos samen met handige apps, zoals de Tacx Trainer app en Zwift. Beide apps bieden je een spectaculair aanbod aan levensechte routes die je gewoon vanuit je woonkamer volgt. Door middel van Bluetooth koppel je je pc, tablet of smartphone aan de fietstrainer. De Flux S beschikt tevens over een ANT+ koppeling, zodat je meerdere apparaten kunt aansluiten.


Trainen zonder software
Geen apparaat bij de hand? De Flux 2 Smart biedt je ook de mogelijkheid om te trainen zonder software. Deze 'stand alone' techniek zorgt ervoor dat je gedurende je training een progressieve curve volgt, waarbij de weerstand vergroot naarmate jouw tempo omhooggaat.

€ 799.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx
Product
 

Tacx Zweetdoek met Smartphone Cover

De Tacx Zweetdoek met Smartphone Cover is gemaakt om je fiets te beschermen tijdens een intensieve workout. De zweetdoek bevestig je eenvoudig tussen het stuur en het zadel, waarna deze je transpiratievocht opvangt.

Absorberend en gemakkelijk te bevestigen


Omdat de Tacx zweetdoek is gemaakt van absorberend textiel, vangt deze moeiteloos vocht op. Je fiets blijft hierdoor droog en corrosievrij. De doek is zo ontworpen dat hij op iedere fiets past en gemakkelijk te bevestigen is.

Smartphone cover


In tegenstelling tot de gewone Tacx Zweetdoek, beschikt deze zweetdoek over een apart compartiment om je smartphone in op te bergen. Het vakje is transparant, zodat je tijdens je training gebruik kunt maken van handige trainingsapps. Het compartiment is geschikt voor alle telefoons met een maximale grote van 138 x 68 mm.

€ 24.99

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx
Product
 

Tacx Opvouwbare Trainingsmat Vloermat 173 x 74 cm

De Tacx Opvouwbare Trainingsmat beschermt jouw vloer tijdens je fietstraining en zorgt ervoor dat geluid tot een minimum wordt beperkt. Voordeel van deze mat is dat hij opvouwbaar is en nauwelijks iets weegt, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.

De opvouwbare vloermat is gemaakt van Nylon met een extra beschermlaag aan de bovenkant. De onderkant is voorzien van een anti-slip coating om wegglijden te voorkomen.

€ 69.99

Meerinformatie

Fitnessapparaat Tacx
Product