NordicTrack Commercial S10i Cycle Spinningfiets Gratis trainingsschema

De NordicTrack Commercial S10i Cycle is een stevige spinningfiets en ideale trainingspartner voor fanatieke sporters. Intensief trainen op deze spinbike is geen enkel probleem. Met maar liefst 50 programma's, 22 weerstandsniveaus en vele luxe opties is de S10i een genot om op te trainen.


Een stevige spinningfiets met vele extra's
De S10i Cycle van NordicTrack beschikt over een kwalitatief hoogwaardig frame met een comfortabel zadel die je zowel horizontaal als verticaal verstelt. Ook het stuur is in hoogte verstelbaar, zodat je een goede houding hebt tijdens je workout. Vlak onder het display vind je 2 handige bidonhouders en 2 extra houders om je dumbbells in op te bergen. Deze twee dumbbells worden meegeleverd met de spinbike. Zo kun je tijdens je fietstraining ook je armen trainen.

Verder heeft de S10i een handige tablethouder, kun je muziek luisteren via de ingebouwde speakers en zorgt de ventilator voor de nodige verkoeling.


Weerstandsniveau en hellingshoek
Maak je fietstraining zo intensief als je zelf wilt met de 22 weerstandsniveaus die vloeiend en zonder schokken in elkaar overlopen. Je bepaalt de weerstand via het scherm of via de quick keys in het stuur. Ook is het mogelijk om zelf de hellingshoek te bepalen. Zo kun je maximaal 20% bergopwaarts fietsen en 10% bergafwaarts.


Trainen met een personal coach
De NordicTrack Commercial S10i heeft maar liefst 50 programma's die volop variatie bieden voor jouw fietstrainingen. Uniek aan de spinbikes van NordicTrack is dat de programma's worden vormgegeven door personal coaches die je constant motiveren. Net als tijdens een echte spinningles. De personal coaches wisselen je fietstraining regelmatig af met andere oefeningen voor bijvoorbeeld je bovenlichaam. De bijgeleverde dumbbells zijn dus onmisbaar.


Uitbreidbaar met iFit
Meer trainingsmogelijkheden? Breid de S10i dan uit met een iFit abonnement. Met deze app volg je interactieve en levensechte routes vanaf je scherm.


10" Touchscreen
Al je programma's, routes en prestaties volg je via het draaibare 10 inch touchscreen. Hier zie je onder andere de tijd, afstand, rotaties, snelheid, Watt en calorieën terug. Het is ook mogelijk om je hartslag bij te houden. Dit doe je met behulp van een bluetooth borstband, welke apart bij te bestellen is.

€ 1999.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat NordicTrack
Product
 

NordicTrack T7.5 S Loopband Met iFit Live Gratis trainingsschema

De NordicTrack T7.5 S is een loopband met eindeloze trainingsopties. Zeg vaarwel tegen saaie workouts en zeg hallo tegen de T7.5 S. Met live trainingsmogelijkheden, hellingen tot 12%, snelheden tot 22 km/u en een robuust design behoort deze loopband tot de top.

SMART-Response aandrijfsysteem


De NordicTrack T7.5 S is voorzien van een SMART-Response aandrijfsysteem met een professionele motor met een continu vermogen van 3.0 pk. Deze motor is gebouwd om je door de meest fanatieke en snelle trainingen te helpen.

FlexSelect demping


Om ook tijdens een intensieve workout comfortabel te trainen en blessures te voorkomen, is het loopvlak voorzien van FlexSelect Cushioning. Dit dempingsysteem minimaliseert de impact op je gewrichten en geeft je het gevoel alsof je op een echte weg traint.

Helling en snelheid

Op de T7.5 S van NordicTrack train je met hellingen tot 12% en snelheden tot 22 km/u. Je geeft zelf vorm aan je training door deze in te stellen met de 'one touch' knoppen op de console.

Trainen met iFit

Voor op de loopband is een groot 7" Smart HD touchscreen bevestigd. Via dit scherm krijg je inzicht in al je trainingsgegevens en volg je real-life trainingen met iFit. Via het scherm volg je routes die zijn vormgegeven met behulp van Google Maps. Ren bijvoorbeeld door de bergen van Peru of volg een hardlooproute door Londen. Tijdens deze real-life trainingen wordt de helling van je loopband automatisch aangepast.

Voor iFit is een betaald abonnement nodig. Bij de T7.5 S Loopband krijg je gratis 1 jaarabonnement.

Volg live hardlooptrainingen

Met de NordicTrack T7.5 S heb je tevens toegang tot hardlooptrainingen van personal trainers. Tijdens deze trainingen wordt je begeleid door trainers van wereldklasse en past jouw loopband zich automatisch aan aan de training.

Inklapbaar design

Klaar met trainen? Dan berg je de loopband gemakkelijk op. Hiervoor klap je het loopvlak op met behulp van EasyLift Assist. Vervolgens kun je hem verplaatsen met behulp van de transportwieltjes.

€ 1399.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat NordicTrack
Product
 

NordicTrack SpeedWeight Loopband Dumbbellset 5,6 kg met Standaard

De NordicTrack SpeedWeight Loopband Dumbbellset gebruik je om je bovenlichaam te trainen tijdens het hardlopen. Deze dumbbells verstel je in stappen van ongeveer 1,1 kg tot maximaal 5,6 kg. De innovatieve dumbbells zijn verstelbaar in een paar seconden zodat je meteen op het juiste gewicht zit. Als je een loopband met iFit Live hebt kun je meer doen dan de dumbbells vast te houden tijdens het lopen. iFit heeft online cross train programma's voor de loopband waar je virtuele personal trainer je tijdens de training mee neemt in andere dumbbell oefeningen voor hardlopers.

Na het trainen liggen je NordicTrack SpeedWeight Loopband Dumbbells op de meegeleverde standaard. Deze standaard is 59 x 63 x 91 cm groot en zet je dumbbells op een ideale hoogte om ze tijdens het hardlopen op te pakken en neer te leggen. Deze verstelbare dumbbellset vormt een stijlvolle aanvulling voor je loopband, ook op de momenten dat je ze niet gebruikt.

€ 249.00

Meerinformatie

Fitnessapparaat NordicTrack
Product