Vloerverwarming elektrisch DC 150 4m2 met Klokthermostaat

De Vloerverwarming DC Heat 4 m2 is van het merk Best Design. Deze elektrische vloerverwarming heeft een digitale thermostaat, 4 vierkante meter lang en gebruikt 150 watt per vierkante meter. De wattage staat op 0,60 kwh.

€ 501.16

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming elektrisch DC 150 1m2 met Klokthermostaat

De Vloerverwarming DC Heat 1 m2 is van het merk Best Design. Deze elektrische vloerverwarming heeft een digitale thermostaat, 1 vierkante meter lang en gebruikt 150 watt per vierkante meter. De wattage staat op 0,15 kwh.

€ 252.40

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 600 4.0m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 4 vierkante meter lang en gebruikt 600 watt per vierkante meter.

€ 442.50

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming elektrisch DC 150 5m2 met Klokthermostaat

De Vloerverwarming DC Heat 5 m2 is van het merk Best Design. Deze elektrische vloerverwarming heeft een digitale thermostaat, 5 vierkante meter lang en gebruikt 150 watt per vierkante meter. De wattage staat op 0,83 kwh.

€ 614.06

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 675 4.5m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 4,5 vierkante meter lang en gebruikt 675 watt per vierkante meter.

€ 451.91

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 375 2.5m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 2,5 vierkante meter lang en gebruikt 375 watt per vierkante meter.

€ 342.15

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 300 2.5m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 2,5 vierkante meter lang en gebruikt 300 watt per vierkante meter.

€ 283.35

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 450 3.0m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 3 vierkante meter lang en gebruikt 450 watt per vierkante meter.

€ 382.13

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming elektrisch DC 150 6m2 met Klokthermostaat

De Vloerverwarming DC Heat 6 m2 is van het merk Best Design. Deze elektrische vloerverwarming heeft een digitale thermostaat, 6 vierkante meter lang en gebruikt 150 watt per vierkante meter. De wattage staat op 0,92 kwh.

€ 680.74

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 750 5.0m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 5 vierkante meter lang en gebruikt 750 watt per vierkante meter.

€ 476.99

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 225 1.5m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 1,5 vierkante meter lang en gebruikt 225 watt per vierkante meter.

€ 273.94

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming elektrisch DC 150 1.5m2 met Klokthermostaat

De Vloerverwarming DC Heat 1,5 m2 is van het merk Best Design. Deze elektrische vloerverwarming heeft een digitale thermostaat, 1,5 vierkante meter lang en gebruikt 150 watt per vierkante meter. De wattage staat op 0,24 kwh.

€ 285.66

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 150 1m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 1 vierkante meter lang en gebruikt 150 watt per vierkante meter.

€ 241.79

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming Elektrisch Magnum Millimat 525 3.5m2 met Klokthermostaat

Deze elektrische vloerverwarming Magnum Millimat is een unieke vloerverwarmingsmat die eenvoudig te installeren is. Deze kan over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog geïnstalleerd worden. De mat wordt zo geplaatst, dat die vrijwel direct onder de oppervlakte komt te liggen. Dit verhoogd de opwarmsnelheid van de vloer in bijvoorbeeld uw badkamer of hobbyruimte. Het is tevens geschikt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad. Vloerwarming Elektrisch Magnum Millimat is een complete set bestaande uit een verwarmingsmat, een digitale klokthermostaat en een vloersensor met flexibele buis. Dit model is 3,5 vierkante meter lang en gebruikt 525 watt per vierkante meter.

€ 434.66

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product
 

Vloerverwarming elektrisch DC 150 3m2 met Klokthermostaat

De Vloerverwarming DC Heat 3 m2 is van het merk Best Design. Deze elektrische vloerverwarming heeft een digitale thermostaat, 3 vierkante meter lang en gebruikt 150 watt per vierkante meter. De wattage staat op 0,42 kwh.

€ 398.56

Meerinformatie

Douche Radiatoren Vloerverwarming
Product