Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm MDF Antraciet Keramische Wasbak Met Spiegel

Het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm kopen? Een complete set inclusief een spiegel, zodat alles goed bij elkaar past. Voorzien van een keramische wasbak en uitgevoerd in donker antraciet, waardoor de set een stijlvolle uitstraling heeft in de ruimte voor het toilet. Het toiletmeubel combineert een fonteintje met een handig kastje, zodat u daar een aantal artikelen voor op het toilet in kunt plaatsen. Op de legplank of op de bodem van het kastje, om er meer in kwijt te kunnen dan u in eerste instantie zou denken. Compact, maar ondertussen op een heel slimme manier functioneel. Het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm is uitstekend geschikt als u een toiletmeubel en fonteintje wilt combineren, alvast inclusief de spiegel. Bestel meteen online, dan gaan wij er voor u vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag. Uiteraard op basis van gratis verzending.

€ 250.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend 40x60x22cm MDF Oak Softclose Keramiek Wasbak

De Toiletmeubel Aloni Hangend Rechtsdraaiend is van het merk Creavit. Deze prachtige toiletmeubel is rechts gescharnierd. De fontein onderkast is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van keramiek. Het materiaal zorgt voor een strakke vormgeving en zorgt hiermee voor een moderne look in uw toiletruimte. De wasbak is verder rechthoekig afgewerkt met 1 kraangat en tevens is dit model verkrijgbaar in de kleuren: Wit en Oak. De toiletmeubel heeft een standaard greep en een soft close functie, waarmee de deur extra soepel sluit. Met dit toiletmeubel bergt u gemakkelijk alle kleine spullen op en bent u altijd verzekerd van een opgeruimd toilet. De toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend heeft een afmeting van 40x60x22 cm.

€ 134.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm MDF Hoogglans Wit Keramische Wasbak Met Spiegel

Het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm kopen? Een mooie deze in wit, voorzien van een keramische wasbak. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs, direct bij ons uit de eigen voorraad en natuurlijk op basis van gratis verzending voor het complete pakket. Inclusief de spiegel, om de set op het toilet compleet te maken. Het kastje van het toiletmeubel maakt het eenvoudig om een aantal belangrijke spullen op te bergen. Op de bodem van het hangende kastje of op de legplank daarin. Zo bergt u alles netjes op, terwijl het Toiletmeubel Set Plieger Senza Hangend Greeploos 40x22.5cm ondertussen een heel compact formaat heeft. Wilt u het toiletmeubel in wit bestellen? Dat kan eenvoudig online, inclusief de spiegel die erbij hoort. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag, zodat u het toiletmeubel, het fonteintje voor in het toilet en de spiegel alle drie zo snel mogelijk in huis heeft om ze op te hangen.

€ 250.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Emma Hangend 50x50x25cm MDF Hoogglans Grijs Softclose Kunstmarmeren Wasbak

De Toiletmeubel Emma Hoogglans Grijs is van het merk Wiesbaden. De meubel komt in de kleur grijs en is hoogglans gelakt. Het is gemaakt van MDF-materiaal en heeft overloopbescherming en een softclose functie. De greep is chroom afgewerkt. De witte wasbak is gemaakt van kunstmarmer, heeft een witte kleur en een kraangat met een diameter van 35 mm. De afmetingen van de meubel zijn als volgt: 500 mm breed, 500 mm hoog en 250 mm diep. Dit model is links of rechts te monteren.

€ 269.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Elma Hangend 45x55x25cm MDF Hoogglans Wit Softclose Keramische Wasbak

Het Toiletmeubel Set Elma Hangend 45x55x25cm is uitgevoerd in hoogglans wit en daarmee een zeer stijlvolle keuze voor op het toilet. Met ruimte om handige spullen op te bergen, die u graag bij de hand wilt hebben. Netjes uit het zicht, in een mooi ontwerp gecombineerd met het fonteintje om gebruik van te maken. Het hangende toiletmeubel zit op een heel compacte manier in elkaar en biedt toch slim zoveel mogelijk opbergruimte. Een fijne keuze voor op het toilet, met daarin een legplank om verschillende spullen op te kunnen bergen. Heel compact en toch met voldoende diepte voor alles wat u nodig heeft. U kunt het Toiletmeubel Set Elma Hangend 45x55x25cm online kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Met gratis verzending, zodat u daar geen kosten voor hoeft te maken. Een fonteintje en een toiletmeubel in één, zodat u 2 vliegen in 1 klap slaat.

€ 249.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend 40x60x22cm MDF Wit Softclose Keramiek Wasbak

De toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend 40x60x22cm MDF Wit Softclose Keramiek Wasbak is van het merk Creavit. Deze prachtige toiletmeubel is rechts gescharnierd. De fontein onderkast is gemaakt van MDF materiaal en de wasbak van keramiek. Het materiaal zorgt voor een strakke vormgeving en zorgt hiermee voor een moderne look in uw toiletruimte. De wasbak is verder rechthoekig afgewerkt met 1 kraangat en tevens is dit model verkrijgbaar in de kleuren: Wit en oak. De toiletmeubel heeft een standaard greep en een soft close functie, waarmee de deur extra soepel sluit. Met dit toiletmeubel bergt u gemakkelijk alle kleine spullen op en bent u altijd verzekerd van een opgeruimd toilet. De toiletmeubel Creavit Aloni Hangend Rechtsdraaiend heeft een afmeting van 40x60x22 cm.

€ 134.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Wiko Hangend 45x60x25cm MDF Hoogglans Wit Softclose Keramische Wasbak

De Toiletmeubel Wiko Hoogglans Wit is van het merk Best Design. Deze toiletmeubel is gemaakt van MDF materiaal met een chromen handgreep en een witte keramieken wasbak. De deur maakt gebruik van de softclose functie. De meubel is 45 cm breed, 25 cm diep en 60 cm hoog.

€ 244.64

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Emma Hangend 50x50x25cm MDF Hoogglans Wit Softclose Kunstmarmeren Wasbak

De Toiletmeubel Emma Hoogglans Wit is van het merk Wiesbaden. De meubel komt in de kleur wit en is hoogglans gelakt. Het is gemaakt van MDF-materiaal en heeft overloopbescherming en een softclose functie. De greep is chroom afgewerkt. De witte wasbak is gemaakt van kunstmarmer, heeft een witte kleur en een kraangat met een diameter van 35 mm. De afmetingen van de meubel zijn als volgt: 500 mm breed, 500 mm hoog en 250 mm diep. Dit model is links of rechts te monteren.

€ 269.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Set Elma Hangend 45x55x25cm MDF Hoogglans Wit Bruin Softclose Keramische Wasbak

Een hangend toiletmeubel kopen dat tegelijkertijd ook een fonteintje is? Met het Toiletmeubel Set Elma Hangend 45x55x25cm kunt u de beide elementen in het toilet met elkaar combineren. De ideale compacte keuze op het toilet, met voldoende ruimte om een aantal spullen handig op te bergen. Uitgevoerd in een mooie wit met bruine kleur, waarmee u op het toilet zorgt voor een stijlvolle keuze. Gemaakt van goede kwaliteit MDF, om alle spullen op de plank op te bergen en die netjes uit het zicht te kunnen plaatsen op het toilet. Een hangend toiletmeubel kopen? Bestel de Toiletmeubel Set Elma Hangend 45x55x25cm, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er meteen mee aan de slag en zorgen voor gratis verzending naar uw adres, waardoor het niet nodig is om daar extra kosten voor te maken. Een uitstekende keuze voor op het toilet, die niet te veel ruimte in zal nemen.

€ 249.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product
 

Toiletmeubel Emma Hangend 50x50x25cm MDF Houtnerf Grijs Softclose Kunstmarmeren Wasbak

De Toiletmeubel Emma Houtnerf Grijs is van het merk Wiesbaden. De meubel komt in de kleur grijs. Het is gemaakt van MDF-materiaal en heeft overloopbescherming en een softclose functie. De greep is chroom afgewerkt. De witte wasbak is gemaakt van kunstmarmer, heeft een witte kleur en een kraangat met een diameter van 35 mm. De afmetingen van de meubel zijn als volgt: 500 mm breed, 500 mm hoog en 250 mm diep. Dit model is links of rechts te monteren.

€ 269.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Toiletmeubels
Product