Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Mat Wit Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Mat Wit kopen? Een mooie keuze in mat wit, gemaakt van stevig MDF. Een degelijk geheel, vooral in combinatie met het 5mm dikke glas voor de spiegel. En bovendien een compact geheel voor in de kleine badkamer, om toch een spiegelkast op te kunnen hangen. Slechts 60cm breed en 15cm diep, terwijl er toch voldoende ruimte is om badkamerspullen op te bergen. Een mooie keuze die optisch weinig ruimte inneemt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Houd rekening met de naar links draaiende SoftClose-deur, voor een praktische bevestiging daarvan aan de badkamerwand. De LED-verlichting van de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Mat Wit maakt het een mooie keuze, waarmee er altijd voldoende licht beschikbaar is. Inclusief stopcontact naast de lichtschakelaar, netjes weggewerkt aan de binnenzijde van het kastje. Bestel online, dan gaan wij voor u aan de slag met de gratis verzending.

€ 461.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

Een brede spiegelkast kopen voor boven de wastafel in de badkamer? Dan is de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore een uitstekende keuze. Uitgevoerd in mooi MDF, in een lichte houtkleur. Voor een warm karakter in de badkamer, vooral in combinatie met de hoogwaardige spiegel en natuurlijk de LED verlichting aan de bovenzijde. De energiezuinige verlichting is er op een strakke manier in verwerkt, waardoor u de spiegelkast op meerdere manieren kunt gebruiken. Als lichtpunt, als handige spiegel boven de wastafel en natuurlijk om er meerdere badkamerartikelen in op te kunnen bergen. Netjes uit het zicht, af te sluiten met de SoftClose deuren die zorgen voor een gevoel van luxe. De Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore is voorzien van zowel een lichtschakelaar als een stopcontact. Om daar in de badkamer gebruik van te kunnen maken met een scheerapparaat, een stijltang of wellicht een elektrische tandenborstel. Bestel online, dan maken we de gratis verzending voor u in orde.

€ 545.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Black Diamond Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

Een stijlvolle zwarte spiegelkast kopen voor in de badkamer? Ideaal boven de wastafel. Zowel om in de spiegel te kunnen kijken, voor meer verlichting te zorgen en tegelijkertijd alle belangrijke spullen netjes op te kunnen bergen. In de kast van MDF, waardoor u met de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Black Diamond kiest voor hoge kwaliteit. Ook het A-klasse 5mm dikke glas draagt daar op een mooie manier aan bij, net als de combinatie van twee SoftClose deuren. Die sluiten automatisch op een elegante manier, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Voorzien van een lichtschakelaar en een stopcontact, bijvoorbeeld om een scheerapparaat of een stijltang aan te sluiten. De LED verlichting in de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Black Diamond is energiezuinig en heeft veel branduren. Het zorgt op de belangrijke plaats bij de spiegel voor de verlichting die u nodig heeft. Bestel meteen online, dan maken wij de gratis verzending direct voor u in orde.

€ 405.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Zola 60x65x18cm Mat Zwart MDF

Spiegelkast Zola - DC3574 is een stijlvol model. Door zijn compacte formaat is de spiegelkast ideaal voor vrijwel ieder badkamermeubel. De spiegel heeft A-klasse glas en heeft daarom een lange levensduur. Spiegelkast Zola - DC3574: veel opbergruimte Met deze spiegelkast heeft u twee handige functionaliteit in één. Want naast een mooie spiegel biedt de kast ook veel opbergruimte. Spulletjes die u niet meer kwijt kunt in uw badkamermeubel of die u graag op ooghoogte wilt hebben, kunt u kwijt in de spiegelkast. Eenvoudig ophangen Spiegelkast Zola - DC3574 is voorgemonteerd. Dit zorgt ervoor dat u de spiegelkast niet meer helemaal in elkaar hoeft te zetten. U hoeft de spiegelkast alleen nog maar op te hangen! De verstelbare ophangbeugels zorgen ervoor dat dit een gemakkelijke klus is. Productvoordelen Veel opbergruimte Greeploos Softclose Gemakkelijk te installeren

€ 175.42

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een spiegelkast kopen voor in de badkamer? Voldoende opbergruimte en tegelijkertijd een handige spiegel, dankzij de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore die u online kunt kopen. En dat is niet alles, want de spiegelkast is ook meteen voorzien van energiezuinige LED-verlichting aan de bovenzijde. Het 5mm dikke glas van de Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore is net als het stevige MDF uitstekend van kwaliteit. Om uw spullen er goed in op te kunnen bergen en gebruik te maken van een mooie stijlvolle spiegel. Met 2 SoftClose-deuren, die ervoor zorgen dat u die automatisch op een elegante manier kunt sluiten. De Spiegelkast Delia 120x70x15cm MDF Legno Calore heeft een lichtschakelaar aan de binnenzijde, een spiegel aan de binnen- en buitenkant en een stopcontact, om eenvoudig een elektrisch apparaat aan te kunnen sluiten. Online bestellen? Wij hebben de spiegelkast voor u op voorraad en maken de gratis verzending graag snel voor u in orde.

€ 699.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Hoogglans Wit Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

Een hoogglans witte spiegelkast kopen voor boven de wastafel? Dan is de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Hoogglans Wit een uitstekende keuze. Gemaakt van hoogwaardig MDF, dat aan de binnenkant de mogelijkheid biedt om een aantal badkamerspullen op te bergen. Netjes weggewerkt achter een spiegel, die ook heel goed van pas komt. De spiegel is uitgevoerd in 5mm dik glas van A-klasse kwaliteit, zodat het daar in ieder geval niet zal liggen. Geplaatst op 2 SoftClose deuren. Die sluiten automatisch heel elegant en dragen bovendien bij aan het gevoel van goede kwaliteit. Verder heeft u de beschikking over zowel een lichtschakelaar als een stopcontact. De Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Hoogglans Wit is voorzien van LED verlichting boven de beide deuren. Energiezuinig en handig geplaatst, zodat u bij de spiegel altijd voldoende licht heeft in de badkamer. Bestel meteen online, dan maken wij de gratis verzending direct voor u in orde.

€ 405.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Callisto 100x70x16cm Mat Zwart MDF

Een spiegel en extra opbergruimte, dat is toch de perfecte combinatie? Spiegelkast Callisto - DC3211 is naast een functionele toevoeging ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Dit komt door de zwarte kleur en de materialen die van hoge kwaliteit zijn. De kast is perfect te integreren in verschillende badkamerstijlen. Spiegelkast Callisto - DC3211: opbergruimte Vaak heeft u niet genoeg aan de opbergruimte in uw badkamermeubel als u er met meerdere personen gebruik van maakt! Deze spiegelkast zorgt voor extra opbergruimte in uw badkamer. De indeling is overzichtelijk door de verschillende plankjes. Verder staat alles op ooghoogte, waardoor u het gemakkelijk kunt pakken en weer terug kunt zetten. Een stijlvolle en stevige kast Spiegelkast Callisto - DC3211 is gemaakt van MDF en de spiegels zijn gemaakt van A-klasse glas. Dit samen zorgt voor een stevige spiegelkast! De softclose sluiting beschermt de kast tegen hard dichtvallende deurtjes en schade. De kast is gemakkelijk te installeren en op te hangen! U kunt dus binnen de kortste keren gebruik maken van de spiegelkast! Productvoordelen Sterk: MDF materiaal Greeploos Softclose Gemakkelijk te installeren

€ 249.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Calore LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een mooie spiegelkast kopen in een warme bruine kleur? Dan is de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Calore een goede keuze. Slechts 80cm breed en daarmee goed geschikt in een kleinere badkamer. Boven een enkele of een dubbele wastafel, afhankelijk van de breedte daarvan. Met voldoende opbergruimte, dankzij 15cm diepte. Toch is het aan de andere kant een kast die optisch weinig ruimte inneemt, zodat u daar op een prettige manier gebruik van kunt maken. Voorzien van LED-verlichting aan de bovenzijde, die zich laat bedienen met een schakelaar aan de binnenzijde van de kast. Bovendien is de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Legno Calore voorzien van een stopcontact, om de elektrische tandenborstel op te laden of andere elektrische apparaten aan te sluiten. Beschikbaar met gratis verzending, direct bij ons uit de eigen voorraad naar uw adres. Zodat u de spiegelkast snel in de badkamer kunt ophangen.

€ 600.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Callisto 60x70x16cm Mat Zwart MDF

Spiegelkast Callisto - DC3209 is een stijlvolle en tijdloze kast. Dit komt door de zwarte kleur en het strakke design. De kast is greeploos en softclose! U hoeft niet bang te zijn dat de deurtjes hard dichtvallen en schade veroorzaken. Spiegelkast Callisto - DC3209: extra opbergruimte Een spiegelkast is de perfecte toevoeging aan vrijwel iedere badkamer! Dit komt omdat het de functionaliteit van een spiegel combineert met die van een kast. U creëert dus op een gemakkelijke manier veel opbergruimte. De spullen in de spiegelkast liggen op ooghoogte en zijn hierdoor gemakkelijk te pakken. Sterke materialen Spiegelkast Callisto - DC3209 is gemaakt van MDF! Dit materiaal heeft een hoge slijtvastheid, is sterk en goed bestand tegen de omstandigheden in uw badkamer. U hoeft dus niet bang te zijn dat vocht en tempratuurverschillen de kast aantasten. Verder zijn die spiegels gemaakt van A-klasse glas. Dit zorgt dat ook het glas sterk is. De spiegelkast heeft door deze materialen een lange levensduur. Productvoordelen Sterk: MDF materiaal Greeploos Softclose Gemakkelijk te installeren

€ 199.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Black Diamond Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een zwarte spiegelkast aan de wand, voor een stijlvolle en haast klassieke keuze in de badkamer. Uitgevoerd in goede kwaliteit MDF en met 5mm dik glas voor de spiegel. Twee tekenen aan de wand dat u kiest voor uitstekende kwaliteit, die de levensduur, het gebruiksgemak en de uitstraling ten goede komen. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Black Diamond heeft een SoftClose-deur. Gemakkelijk te openen en heel eenvoudig en haast automatisch te sluiten. Houd er rekening mee dat de deur naar links open draait. Een compacte keuze voor boven de wastafel, goed geschikt voor in een kleine badkamer. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Black Diamond is voorzien van een lichtschakelaar en een stopcontact aan de binnenkant, bijvoorbeeld om een elektrische tandenborstel op te laden of andere apparaten aan te sluiten. Online bestellen? Dat kan bij ons uit de eigen voorraad, waarna we de gratis verzending in orde maken.

€ 461.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Callisto 80x70x16cm Mat Grijs

Met Spiegelkast Callisto - DC3073 schaft u een product aan waar u lang plezier aan zult beleven. Met een basis van spaanplaat is de kast goed bestand tegen slijtage en temperatuurverschillen, waardoor het zeer geschikt is voor de badkamer. Op de kastdeuren zijn spiegels bevestigd die gemaakt zijn van A-klasse glas. De hoge kwaliteit van deze materialen dragen bij aan de levensduur van het product. Bovendien heeft u 10 jaar garantie op de spiegelkast. Moderne uitstraling van Spiegelkast Callisto - DC3073 De donkergrijze kleur van de spiegelkast geeft het geheel een modern accent. Het oogt luxe, is eenvoudig te combineren en steekt mooi af tegen lichtere kleuren in uw badkamer. Een extra pluspunt is dat vuil moeilijker zichtbaar is, zeker met de matte afwerking. Genoeg ruimte Aan de binnenkant van Spiegelkast Callisto - DC3073 dienen 3 planken bevestigd te worden die de ruimte opdelen in 4 vakken. Op die manier kunt u handig gebruikmaken van de hele kast, zowel in de breedte als in de hoogte. De spullen die u opbergt zijn niet meer zichtbaar wanneer de kastdeuren zacht gesloten worden, dankzij het softclose systeem. Productvoordelen Moderne donkere kleur Softclose systeem A-klasse glas en basis van spaanplaat

€ 199.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Larissa 140x60x14cm Aluminium LED Verlichting Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel Glazen Planken

De Spiegelkast Larissa LED 1400x600 is van het merk Wiesbaden. Deze spiegelkast heeft een LED verlichting wat heel zuinig is. De spiegels zitten zowel aan de binnen- als buitenkant van de kast. De kast is gemaakt van aluminium en heeft een soft close functie.

€ 895.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Legno Viola Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend combineert een hoogwaardige spiegel van A-klasse kwaliteit glas met een mooie afwerking in MDF in houtkleur. Op die manier ontstaat er zowel een stijlvol als een zeer degelijk geheel, goed geschikt om op te hangen boven de wastafel in de badkamer. Het 5mm dikke glas voor de spiegel is strak geplaatst, zowel voor de naar links draaiende deur als het gedeelte daarboven. Daarin is ook de LED verlichting verwerkt. De spiegelkast maakt het onnodig om een extra verlichtingspunt te plaatsen, zodat u goed gebruik kunt maken van de spiegel die er hangt. U kunt het licht in de Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend bedienen met de lichtschakelaar. Daarnaast is er nog een stopcontact beschikbaar, bijvoorbeeld voor een scheerapparaat of een stijltang. Bestel direct online, dan maken we de gratis verzending voor u direct in orde.

€ 349.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Aluma 90x60x15cm Aluminium Geintegreerde LED Verlichting Touch Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Spiegelkast Aluma LED 900x600 is een elegant en strak spiegelkast qua design. Met zijn sfeervolle LED-verlichting en gebruiksvriendelijke touch switch paneel is de spiegelkast Aluma LED van alle gemakken voorzien. De spiegelkast komt inclusief bevestigingsmateriaal, stopcontact en soft-close scharnieren.

€ 719.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe kopen? Een mooie brede kast, met voldoende ruimte om alles in de badkamer in op te bergen. Hangend aan de muur, bijvoorbeeld boven een dubbele wastafel. Met energiezuinige LED-verlichting, zodat u in de badkamer altijd voldoende licht heeft. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe is voorzien van drie SoftClose-deuren, die op een heel elegante manier sluiten. En gemakkelijk openen, zonder dat er sprake is van een handvat. Greeploos en strak ontworpen, als mooie keuze in de badkamer om te gebruiken als een spiegel. De Spiegelkast Delia 140x70x15cm MDF Hoogglans Taupe is voorzien van 5mm dik glas. De rest van de kast is gemaakt van stevig MDF. In hoogglans taupe, voor een mooie uitstraling van het geheel. Voorzien van een lichtschakelaar en stopcontact, als uitermate praktische keuze in de badkamer. Bestel direct online, dan maken we de gratis verzending uit eigen voorraad voor u in orde.

€ 979.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Aluma 80x60x15cm Aluminium Geintegreerde LED Verlichting Touch Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Spiegelkast Aluma LED 800x600 is voorzien van LED-sfeerverlichting. Met deze verlichting wordt elke bezoekje aan de badkamer intens en vol met passie. De spiegelkast is makkelijk te bedienen met de touch switch bediening. Deze spiegelkast is zowel binnen als buiten gespiegeld. Bovendien heeft de spiegelkast één glazen legplank die opklapbaar is.

€ 689.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Quatro 60x70x13cm Aluminium Geintegreerde LED Verlichting Sensor Lichtschakelaar Stopcontact Glazen Planken

Spiegelkast Quatro - DC3281 is een strakke en moderne spiegelkast. De spiegelkast is gemaakt van aluminium en heeft A-klasse glas. De planken aan de binnenzijde van de kast zijn van glas! Dit zorgt ervoor dat de kast nog ruimtelijker oogt. Spiegelkast Quatro - DC3281: extra opbergruimte De spiegelkast is een perfecte combinatie van een spiegel en van extra opbergruimte! U kunt hier spullen in kwijt die niet meer in de lades van uw meubel passen of natuurlijk spullen die u graag op ooghoogte heeft staan. Softclose Spiegelkast Quatro - DC3281 heeft softclose deurtjes! Dit zorgt ervoor dat de deurtjes subtiel en langzaam sluiten. Het dichtvallen van de deuren gaat dus zonder harde knallen. U schrikt niet meer op van een hard geluid, het zorgt dat de kans op schade kleiner is en het is veiliger! Productvoordelen LED-verlichting Sensor lichtschakelaar Inclusief stopcontact Verdeling met glazen planken Softclose

€ 399.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 


Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Black Diamond LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

Een zwarte spiegelkast voor in de badkamer kopen? Dan is de Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Black Diamond een mooie keuze. Gemaakt van MDF van goede kwaliteit, in combinatie met 5mm dik glas voor de spiegel. Bijna naadloos uitgevoerd, zowel voor de deuren als voor het deel aan de bovenzijde met de verlichting. Energiezuinige LED-verlichting met een hoge lichtopbrengst. Op die manier is er altijd genoeg licht in de badkamer, zodat u daar goed gebruik van kunt maken. Met de binnenspiegel of de buitenspiegel. Gemakkelijk te bereiken via de beide deuren, die u tevens helpen om badkamerspullen netjes op te bergen. Bekijk deze Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Black Diamond online, die we netjes voor u op voorraad hebben. Dat betekent tevens dat we de gratis verzending snel in orde kunnen maken. Bestel direct online, dan gaan wij er voor u mee aan de slag.

€ 630.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Callisto 80x70x16cm Walnoot

Wilt u een spiegel in uw badkamer, maar ook extra opbergruimte? Met Spiegelkast Callisto - DC3595 heeft u dit beide in één keer! De spiegelkast is voorzien van A-klasse glas en heeft softclose deuren. Hierdoor heeft de kast een lange levensduur! Spiegelkast Callisto - DC3595: walnoot De spiegelkast heeft donkerbruine kleur: walnoot. Dit geeft de kast een klassieke en elegante uitstraling. Het voordeel van de kleur is niet alleen dat het uw badkamer een fijne sfeer geeft, maar ook dat het gemakkelijk te combineren is. Dus welke stijl uw badkamer ook heeft, de spiegelkast is een mooie toevoeging! Voorgemonteerd Spiegelkast Callisto - DC3595 is alvast voorgemonteerd! Dit scheelt veel tijd en u kunt de kast meteen ophangen. Hierbij maakt u gebruik van de luxe verstelbare ophangbeugels. U kunt snel gebruik maken van de kast en uw spullen netjes opbergen. Productvoordelen Softclose deuren Alvast voorgemonteerd A-klasse glas Luxe verstelbare ophangbeugels

€ 208.05

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Black Wood Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

Een zwarte spiegelkast kopen? Dit model van MDF is dan een uitstekende keuze. Rondom zwart uitgevoerd in MDF. Met planken om de belangrijkste badkamerspullen op een nette manier en uit het zicht op te kunnen bergen. De spiegels zijn uitgevoerd in A-klasse 5mm dik glas, voor een stijlvolle en een degelijke keuze. De SoftClose deuren maken het eenvoudig om goed gebruik te maken van de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Black Wood. Zonder de deuren te hard dicht te doen en met de elegantie die ook uit de rest van het ontwerp straalt. Niet in de laatste plaats dankzij de energiezuinige LED verlichting aan de bovenzijde. De Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Black Wood is voorzien van zowel een lichtschakelaar als een stopcontact. Op die manier heeft u alles bij de hand om er in de badkamer op een eenvoudige manier gebruik van te maken. Bestel direct online, dan gaan wij voor u aan de slag met de gratis verzending.

€ 405.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Legno Calore LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Legno Calore kopen? Een mooie brede kast voor boven de wastafel of een dubbel model. Goed van kwaliteit en op die manier een duurzame keuze. Dankzij het gebruik van stevig MDF, in combinatie met 5mm dik glas voor de spiegeldeuren en het gedeelte met de verlichting. Een spiegelgedeelte met LED-verlichting, haast naadloos geïntegreerd. Een energiezuinige keuze met een lange levensduur. Verlichting die u gemakkelijk kunt bedienen met de lichtschakelaar aan de binnenzijde van de kast. Daar bevindt zich ook een stopcontact, om een scheerapparaat, een stijltang of een elektrische tandenborstel aan te sluiten. Op die manier is het een complete spiegelkast voor in de badkamer, uitgevoerd in een mooie bruine kleur voor het MDF. Stijlvol en met een warme uitstraling. Wilt u de Spiegelkast Delia 100x70x15cm MDF Legno Calore kopen? Dat kan eenvoudig online bij ons uit de eigen voorraad. Uiteraard op basis van gratis verzending.

€ 630.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Hoogglans Grijs LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel

De Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Hoogglans Grijs heeft een mooie grijze kleur, in hoogglans afgewerkt en op die manier mooi in lijn met de vormgeving van de spiegel. Het is op die manier een moderne keuze voor in de badkamer, ook dankzij de beide SoftClose-deuren die zich op een gemakkelijke manier laten gebruiken. De kast is uitgevoerd in stevig MDF en biedt met 15cm diepte meer dan voldoende ruimte om alle spullen op een nette manier op te bergen. Ondanks de beperkte breedte, waardoor het model ook goed geschikt is om boven een enkele wastafel te plaatsen. Voorzien van LED-verlichting aan de bovenzijde, uiteraard uitermate energiezuinig. De LED-verlichting laat zich bedienen met een lichtschakelaar aan de binnenzijde, waar zich ook een stopcontact in de Spiegelkast Delia 80x70x15cm MDF Hoogglans Grijs bevindt. Een slimme badkamerkast met spiegel, die u direct online kunt bestellen. Met gratis verzending, zodat u daar geen extra kosten voor hoeft te maken.

€ 600.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend MDF Black Diamond Geintegreerde LED Verlichting Lichtschakelaar Stopcontact

De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend in zwart kopen? Een mooie keuze dankzij het sterke contrast, tussen de kleur van het MDF en de spiegel. Op die manier kiest u bovendien voor hoogwaardige materialen, die er zowel aan de buitenkant als de binnenkant voor zorgen dat u er goed gebruik van kunt maken. Een stevige kast voor boven de wastafel van MDF, voorzien van een 5mm dikke spiegel. Daarin zit aan de bovenzijde bovendien LED verlichting verwerkt. Daardoor heeft u altijd verlichting op de plaats waar u daar het liefst gebruik van maakt. Net als een stopcontact in de buurt, zodat u ook daarmee niet meer mis hoeft te grijpen. De Spiegelkast Delia 60x70x15cm Linksdraaiend is voorzien van een SoftClose deur. Dat maakt de sluiting daarvan heel elegant en eenvoudig, zodat u zich daar in de badkamer geen zorgen over hoeft te maken. Wij hebben de spiegelkast voor u op voorraad, zodat we de gratis verzending daarvan meteen in orde kunnen maken.

€ 349.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product
 

Spiegelkast Larissa 160x60x14cm Aluminium LED Verlichting Stopcontact Binnen en Buiten Spiegel Glazen Planken

De Spiegelkast Larissa LED 1600x600 is van het merk Wiesbaden. Deze spiegelkast heeft een LED verlichting wat heel zuinig is. De spiegels zitten zowel aan de binnen- als buitenkant van de kast. De kast is gemaakt van aluminium en heeft een soft close functie.

€ 955.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Spiegelkasten
Product