Inloopdouche Sealskin C2 Multi 120x120x200cm Helder Glas Mat Zilver Profiel

Inloopdouche Sealskin C2 Multi 120x120x200cm is een uitstekende inloopdouche van het merk Sealskin. De C2 multi serie is een strak ontworpen serie met een moderne uitstraling. Dit model is voorzien van 2 wanden inclusief stabilisatiestang en muurprofiel. Hierdoor oogt de douche zeer strak en heeft het een open uitstraling waar u graag in wilt douchen. Verder is deze C2 inloopdouche voorzien van helder glas met mat zilveren profielen. Dankzij de matte afwerking wordt er een stoere touch gecreëerd in uw badkamer. Inloopdouche Sealskin C2 Multi heeft verder een afmeting van 120 cm breedte en is 200 cm hoog.

€ 1610.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Douchewand Eco Nano 40x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Hoekprofiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchewand Eco Nano 40x200cm hoekprofiel heeft een prachtig design. Dankzij het 8mm dikke, heldere veiligheidsglas waaruit het is vervaardigd, staat het garant voor een lange levensduur. Dit product is een expansie voor uw inloopdouche. De extra (hoek)wand fungeert als barricade voor waterdruppels die de inloopdouche dreigen te verlaten. Inloopdouches zijn uitermate geschikt voor kleinere badkamers. Dit komt doordat inloopdouches zorgen voor een ruimtelijke indruk, waardoor uw badkamer niet aan optische grootheid verliest. Douchewand Eco Nano 40x200cm hoekprofiel wordt inclusief hoekprofiel geleverd. *inclusief hoekprofiel

€ 139.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Wiesbaden Safety Glass 100x200cm Antikalk Helder Glas Zwart Muurprofiel 10mm

De Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche in 100 x 200cm is uitstekend geschikt voor in een grote badkamer. Het douchescherm is 200cm hoog en heeft een dikte van 10mm. Het gebruikte veiligheidsglas is door Wiesbaden gepatenteerd en zorgt voor maximale veiligheid. Dit voorkomt vervelende ongelukken, indien de douchewand een flink klap krijgt en het glas zou breken. Het glas voor de inloopdouche van Wiesbaden in 100 x 200cm bestaat uit 3 lagen. Er is sprake van een laag transparante acryl, polyurethaan en een plakkend glasfolie. Samen zorgen ze ervoor dat het glas netjes bij elkaar blijft indien de inloopdouche een stevige klap te verduren krijgt. Dit komt de veiligheid sterk ten goede, zonder dat het mooie design van het glazen douchescherm verloren gaat. Met een 100 x 200cm Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche kiest u voor een mooie glazen wand voor in de douche. Eenvoudig te bevestigen aan de wand. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u die gewoon met een transparante sanitairkit kunt bevestigen. Dit levert het mooiste resultaat op en zorgt er tegelijkertijd voor dat het water netjes binnen de douche blijft. Wiesbaden zorgt met deze Safety Glass in 100 x 200cm voor een innovatieve oplossing in de badkamer. Maximale veiligheid, met het mooie design van een inloopdouche.

€ 295.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Geborsteld Koper Veiligheidsglas

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Geborsteld Koper Veiligheidsglas

€ 319.34

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Miami 120x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profielloos 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Inloopdouche Miami Nano Profielloos 1200x2000 is van het merk Wiesbaden. Deze inloopdouche is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas met anti kalk nano coating. De afmetingen zijn 1200 mm breed en 2000 mm hoog. U krijgt er een stabilisatiestang die in te korten is erbij.

€ 339.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Sealskin Get Wet I Am 120x200cm Chroom Zilver Hoogglans Helder Glas Antikalk

Een volledig profielloze doucheserie bij het merk Sealskin is de Get Wet I AM serie. Deze serie is een transparante alleskunner. Inloopdouche Sealskin Get Wet I Am 120x200cm is een vrijstaande inloopdouche met kenmerken als transparantie en schoonmaakgemak. De glaswand heeft namelijk twee steunen op het glas voor stabiliteit. Deze wordt geleverd in tijdloos chroom. Bovendien beschikt de deur over 8 mm veiligheidsglas dat voorzien is van een antikalk laag. Hierdoor kan kalk en viezigheid minder snel hechten aan het glas. De afmetingen van de inloopdouche zijn: 120 cm breed en 200 cm hoog.

€ 489.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder Mat Glas 8mm Veiligheidsglas

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder/Mat Glas 8mm Veiligheidsglas. De profielset en stabilisatiestang kunt u optioneel meebestellen.

€ 225.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Eco Nano met Zijwand 120x200cm 40x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De inloopdouche Eco Nano met zijwand-DC2645 is een mooie ruime keuze, dankzij de douchewand met een lengte van 120cm. De combinatie met de zijwand van 40cm zorgt ervoor dat het water niet door heel de badkamer terecht zal komen. Makkelijk te plaatsen, dankzij de handleiding die we meeleveren. Aluminium muurprofiel Gebruik daarvoor het aluminium muurprofiel, net als de stabilisatiestang voor boven de douchewand en de zijwand. Beiden licht van gewicht dankzij aluminium, terwijl ze zijn uitgevoerd met een luxe chromen afwerking. Een mooie en minimalistische keuze, voor een moderne en strakke badkamer. Inloopdouche Eco Nano met zijwand-DC2645 De douchewand en de zijwand van de inloopdouche Eco Nano met zijwand-DC2645 zijn beiden uitgevoerd in 8mm gehard veiligheidsglas. Een veilige keuze, die bovendien is voorzien van een speciale antikalk-behandeling. Dat voorkomt dat vuil en kalk zich makkelijk kunnen hechten, om de douche eenvoudig schoon te houden. Productvoordelen: Modern ontwerp 8mm gehard veiligheidsglas Aluminium muurprofiel

€ 289.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Erico 100x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Inloopdouche Erico Nano 1000x2000 is van het merk Best Design. Deze inloopdouche bestaat uit 1 vaste wand en een stabilisatiestang. De wand is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas. Het glas heeft anti kalk coating. De muurprofiel is gemaakt van aluminium. De chromen stabilisatiestang is 120 cm, maar is inkortbaar. De afmetingen van de wand zijn 100 cm breed en 200 cm hoog.

€ 200.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Zijwand Wiesbaden Gescharnierd 30cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Wilt u meer doucheruimte creëren in uw badkamer? Dan is deze gescharnierde zijwand dé ideale oplossing. Deze gescharnierde zijwand is van het merk Wiesbaden en heeft een breedte van 30 cm en is 200 cm hoog. Dit model is inclusief een chromen muurprofiel, een glazen zijwand met een dikte van 10 mm en een schroevenset. De zijwand is eenvoudig te installeren en wordt direct gemonteerd aan het uiteinde van uw douchewand.

€ 323.60

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder Mat Glas 8mm Geborsteld Goud Veiligheidsglas

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder/Mat Glas 8mm Geborsteld Goud Veiligheidsglas

€ 334.34

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Erico 60x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Inloopdouche Erico Nano 600x2000 is van het merk Best Design. Deze inloopdouche bestaat uit 1 vaste wand en een stabilisatiestang. De wand is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas. Het glas heeft anti kalk coating. Het muurprofiel is gemaakt van aluminium. De chromen stabilisatiestang is 120 cm, maar is inkortbaar. De afmetingen van de wand zijn 60 cm breed en 200 cm hoog.

€ 179.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Horizon 90x200cm Antikalk Helder glas Mat Zwart Raster 8 mm Veiligheidsglas Easy Clean

Bent u op zoek naar een moderne inloopdouche voor in uw badkamer? Dan is de Inloopdouche Horizon Mat Zwart - 20.3521 van het merk Wiesbaden perfect voor u. De inloopdouche is voorzien van een luxe aluminium muurprofiel met een mat zwarte afwerking. De inloopdouche is 90 cm breed en een heeft hoogte van 200 cm. De installatiehandleiding die we meeleveren maakt het eenvoudig om de inloopdouche gewoon zelf te monteren en te plaatsen. Een luxe keuze Het stijlvolle aluminium muurprofiel met mat zwarte afwerking van de Inloopdouche Horizon Mat Zwart - 20.3521 is een mooie en luxe keuze voor in uw badkamer, net als de verstelbare beugel om het geheel netjes op afstand te bevestigen. Op die manier sluiten de verschillende gebruikte materialen goed op elkaar aan. Dat creëert rust in de badkamer, vooral als u ook de douche en de kraan kiest in mat zwart. Nano Coating op veiligheidsglas De Inloopdouche Horizon Mat Zwart - 20.3521 is voorzien van een Nano Coating. Dit is een glasoppervlakte beschermer, die het glas beschermt tegen kalkaanslag en zeepresten, die zich aan het glas kunnen hechten. Hierdoor blijven de heldere glazen glanzend en kunt u de inloopdouche eenvoudig schoonmaken. Dit zal u erg veel tijd besparen met schoonmaken. Voor deze inloopdouche is gebruik gemaakt van veiligheidsglas. Het glas heeft een dikte van 8 mm, voor een stevige en veilige keuze in de badkamer. Productvoordelen Inkortbare stabilisatiestang met een lengte van 1000 mm 8 mm dik veiligheidsglas Glas voorzien van Nano Coating Duidelijke installatiehandleiding Luxe aluminium profiel met mat zwarte afwerking

€ 305.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 120x200cm Antikalk Rook Mat Glas 8mm Mat Zwart Veiligheidsglas

Inloopdouche 120x200cm Antikalk Rook/Mat Glas 8mm Mat Zwart Veiligheidsglas

€ 363.57

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche BWS Frame 90x200cm Helder Glas Geborsteld Koper Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Inloopdouche BWS Frame 90x200cm Helder Glas Geborsteld Koper Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean.

€ 499.95

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Eco 130x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Met Inloopdouche Eco - DC1504 creëert u een moderne en royale doucheruimte! Dit mooie model bestaat voornamelijk uit glas, maar heeft een muurprofiel en stabilisatiestang in de stijlvolle chroomkleur. Dit maakt het een mooie en minimalistische aanvulling op het badkamerinterieur. Helder en hygiënisch veiligheidsglas Inloopdouche Eco - DC1504 is voorzien van helder glas dat ook makkelijk helder te houden is. Het heeft namelijk een speciale coating die voorkomt dat vuil zich kan hechten. Kalk en andere hardnekkige vlekken vormen dus geen probleem meer! Tevens is de douchewand een veilige keus. Er zit namelijk acht millimeter dik veiligheidsglas in, een soort die veel sterker is en niet uit elkaar valt in scherven. Het zal niet snel breken, maar als het gebeurt, eindigt het in onscherpe korrels op de vloer. Zo loopt niemand gevaar in de badkamer. Inloopdouche Eco - DC1504: verstelbare onderdelen Zowel de stabilisatiestang als het muurprofiel zijn verstelbaar, zodat u de inloopdouche precies aan kunt passen op de ruimte. Dit is vooral handig wanneer de muren niet helemaal recht lopen. Productvoordelen Easy Clean veiligheidsglas met antikalklaag Royaal formaat Inkortbare stabilisatiestang Profiel en stang in chroomkleur

€ 259.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder Mat Glas 8mm Mat Wit Veiligheidsglas

Inloopdouche 110x200cm Antikalk Helder/Mat Glas 8mm Mat Wit Veiligheidsglas

€ 321.82

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Eco 50x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Inloopdouche Eco 50x200 is een prachtige inloopdouche. Het product valt onder de modernere inloopdouches. Deze inloopdouche bestaat uit een enkele douchewand en bevat een muurprofiel van 50cm x 200cm. Verder behelst deze inloopdouche 8mm dik, gehard veiligheidsglas en is het voorzien van een aluminium muurprofiel. Inloopdouche Eco 50x200 is de belichaming van de termen modern en gebruiksvriendelijk.

€ 189.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Miami 110x200cm Antikalk Helder Mat Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Inloopdouche Miami is een zeer fraaie inloopdouche van 110 cm breed en heeft een hoogte van 200 cm, die bestaat uit een enkele douchewand. Deze inloopdouche is van het kwalitatieve merk Wiesbaden en bevat o.a. een chromen zijprofiel en een chromen stabilisatiestang van 120 cm lang. Verder is de douche voorzien van een 10 mm dik veiligheidsglas met een NANO-coating. Deze antikalk-laag zorgt ervoor dat kalkafzetting tegen de glaswand wordt tegengegaan. Daarnaast is het glas ook gedeeltelijk uitgevoerd in een matte laag waardoor je wat extra privacy hebt tijdens het douchen. Doordat er maar 1/3 uit matglas bestaat, is het wel duidelijk dat er achter het glas een doucheruimte schuilt waardoor uw een ruimtelijk gevoel in de badkamer blijft behouden. Inloopdouche Miami 110x200cm zal uw badkamer vast en zeker doen schitteren!

€ 315.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 100x200cm Antikalk Rookglas 8mm Mat Wit Veiligheidsglas

Inloopdouche 100x200cm Antikalk Rookglas 8mm Mat Wit Veiligheidsglas

€ 326.82

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 140x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Geborsteld Koper Veiligheidsglas

Inloopdouche 140x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Geborsteld Koper Veiligheidsglas

€ 349.34

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Douchewand Erico 30x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Hoekprofiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De Douchewand Erico Nano Vaste Klik Zijwand 300x2000 is van het merk Best Design. Deze is gemaakt van 8 mm dik helder veiligheidsglas. Het glas heeft ook anti klak coating. De breedte is 30 cm en hoogte 200 cm.

€ 187.06

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche 80x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas

Inloopdouche 80x200cm Antikalk Helder Glas 8mm Veiligheidsglas. De profielset en stabilisatiestang kunt u optioneel meebestellen.

€ 180.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Inloopdouche Eco Nano met Zijwand 100x200cm 40x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

De inloopdouche Eco Nano met zijwand- DC2643 heeft een mooi modern ontwerp, dankzij de bevestiging met alleen met muurprofiel en de stabilisatiestang aan de bovenzijde. Het is een stijlvolle keuze, waar u dankzij het geharde veiligheidsglas op een veilige manier gebruik van kunt maken in de badkamer. Modern ontwerp: stijlvolle keuze Het moderne ontwerp van de inloopdouche Eco Nano met zijwand- DC2643 zorgt voor een stijlvolle keuze in de badkamer. Dankzij bijvoorbeeld het heldere glas, dat een optisch grotere ruimte creëert. De antikalk-behandeling van het glas voorkomt dat vuil en kalk zich daaraan makkelijk hechten, waardoor schoonmaken een stuk eenvoudiger is. 8mm gehard veiligheidsglas De inloopdouche Eco Nano met zijwand- DC2643 is een veilige keuze, dankzij het gebruikte veiligheidsglas. Dat is 8mm dik en bovendien gehard, om er op een veilige manier gebruik van te maken in de badkamer. Dit geldt uiteraard zowel voor de douchewand als de zijwand, dus voor de complete inloopdouche. Productvoordelen: Modern ontwerp 8mm gehard veiligheidsglas Aluminium muurprofiel

€ 269.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product
 

Douchewand 40x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean

Een kleine douchewand, ter aanvulling op de rest van de inloopdouche. Om het water netjes binnen de douche te houden en te voorkomen dat dit in de rest van de badkamer terecht zal komen. Een mooi glazen deel, met hetzelfde heldere glas als de rest van de inloopdouche die u gebruikt of gaat plaatsen. Het aluminium profiel zorgt voor een eenvoudige en degelijke bevestiging. Met een mooi en licht materiaal, zodat u daar op basis van de handleiding zelf mee aan de slag kunt. Het glas is voorzien van een antikalk-coating en Easy Clean. Daardoor hebben kalk en zeepresten geen kans en wordt schoonmaken een stuk gemakkelijker. U kunt de Douchewand 40x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 10mm Veiligheidsglas Easy Clean online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Bestel online, dan gaan wij er mee aan de slag en heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Uiteraard zorgen wij voor gratis verzending naar uw adres. Productvoordelen Veiligheidsglas: geschikt voor de badkamer Aluminium muurprofiel Antikalk-coating Easy Clean: geen zeepresten Met verstelbaar muurprofiel

€ 170.00

Meerinformatie

Douche Douches Inloopdouches
Product