Handdoekbeugel Venus Wit

De Handdoekbeugel Venus Wit is 36cm breed en biedt daarmee uitstekende mogelijkheden om verschillende handdoeken op te hangen. Het totaal is afgewerkt in een mooie matte witte kleur. Op die manier heeft de handdoekbeugel een onopvallende utistraling, terwijl deze toch mooi bijdraagt aan het interieur in de badkamer. Uiteraard is de witte handdoekbeugel goed geschikt voor het gebruik in natte ruimten, deze is zo afgewerkt dat u die in de badkamer op kunt hangen. De handdoekbeugels zijn geschikt voor buis- en handdoekradiatoren met een minimale breedte van 45cm. Uiteraard kunt u online ook de design radiatoren bestellen waarop u deze beugels kunt gebruiken.

€ 36.75

Meerinformatie

Douche Radiatoren Handdoekbeugels
Product
 

Handdoekbeugel Tess 38.6cm Chroom

Wilt u uw handdoeken snel laten drogen? Dan is Handdoekbeugel Tess - DC3588 ideaal! De handdoekbeugel is eenvoudig te bevestigen aan uw radiator. Handdoekbeugel Tess - DC3588 : snel drogen Als u Handdoekbeugel Tess - DC3588 ophangt aan uw radiator dan kan uw handdoek snel drogen. U hoeft de handdoeken op deze manier niet over uw radiator te hangen, maar u heeft wel het voordeel van de warmte van de radiator. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere handdoekbeugels op te hangen zodat u meerdere handdoeken tegelijk kunt drogen. Chroom Handdoekbeugel Tess - DC3588 is uitgevoerd in chroom! Het voordeel van chroom is dat het past in vrijwel iedere badkamerstijl. Daarnaast kunt u het goed combineren met verschillende kleuren radiatoren. Match de handdoekbeugel met uw landelijk , industriële of design badkamer. Productvoordelen 38.6 centimeter Vijf jaar garantie

€ 49.00

Meerinformatie

Douche Radiatoren Handdoekbeugels
Product
 

Handdoekhaak Venus Wit

De Handdoekhaak Venus Wit is van het merk Wiesbaden. Het product heeft een ronde vorm.

€ 29.00

Meerinformatie

Douche Radiatoren Handdoekbeugels
Product
 


Handdoekbeugel Venus XL Wit

De Handdoekbeugel Venus XL Wit meet 46cm en is daarmee groter dan de reguliere exemplaren. Dat maakt het gemakkelijker om een grote handdoek te drogen te hangen. De mat witte kleur sluit goed aan bij verschillende design radiatoren, zodat u de beugel zoveel mogelijk universeel kunt toepassen. De witte handdoekbeugel is goed van kwaliteit en uiteraard zo afgewerkt dat u daar in de natte ruimten zoals de badkamer goed gebruik van kunt maken. Houd er rekening mee dat de buis- of handdoekradiator minimaal 50cm breed dient te zijn om goed gebruik te kunnen maken van deze XL handdoekbeugel voor grote handdoeken.

€ 43.36

Meerinformatie

Douche Radiatoren Handdoekbeugels
Product