Douchedeur BWS Frame Nisdeur Draaideur 90x200cm Antikalk Helder Glas Geborsteld Goud Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur BWS Frame Nisdeur Draaideur 90x200cm Antikalk Helder Glas Geborsteld Goud Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 600.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 110x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur - DC203854 is een praktische douchedeur van het merk Diamond Line. De ideale douchedeur voor in een nis in de badkamer. De douchedeur is 110 centimeter breed en 200 centimeter hoog. De breedte zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft om comfortabel te kunnen douchen. De douchewand bestaat uit een vaste wand (49 centimeter) en een schuifdeur (58 centimeter) en is zowel op een lage als een hoge douchebak te plaatsen. Of plaats de douchedeur direct op de tegelvloer voor een ruimtelijk effect. Schuifdeur: ruimtebesparend Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur - DC203854 is voorzien van een schuifdeur, een praktische en ruimtebesparende keuze voor in de badkamer. De deur neemt namelijk geen extra ruimte in beslag, zoals met een openslaande deur. U schuift de deur, in de rails, eenvoudig opzij. De deur is gemaakt van veiligheidsglas van 8 millimeter dik, voorzien van Nano-coating waardoor kalk en ander vuil zich moeilijk aan het glas kunnen hechten. Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur - DC203854: zowel links als rechts te plaatsen De douchedeur plaatst u tussen twee muren door middel van een verstelbaar muurprofiel van hoogwaardig aluminium. Het profiel is verstelbaar van 110 tot 111,5 centimeter, zodat u de douchedeur netjes waterpas kunt installeren. Daarnaast kunt u de douchedeur zowel aan de linkerkant als de rechterkant plaatsen. Productvoordelen In breedte verstelbaar van 110 tot 111,5 centimeter Met grote luxe deurwielen Geschikt voor plaatsing op een lage of hoge douchebak of direct op de tegelvloer Gemaakt van 8 millimeter veiligheidsglas met Nano-coating

€ 309.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Multi Inline Luxe Nisdeur Draaideur met Vaste Wand 140x195cm Helder Glas Hoogglans Zilver Profiel

Deze uitstekende Multi Inline Luxe douchedeur in nis met vaste wand 140x195cm is van het kwalitatieve merk Sealskin. De deur bestaat uit 1 draaideur en 1 vaste wand die eenvoudig tussen twee muren te plaatsen is. Verder beschikt de Inline Luxe draaideur over 6 mm helder glas, afgewerkt in hoogglans zilver voor een moderne uitstraling in uw badkamer. Ook heeft u de keuze om de deur aan linkerkant of rechterkant te plaatsen. Douchedeur Sealskin Multi Inline Luxe Nisdeur Draaideur met Vaste Wand wordt daarnaast naar buiten gedraaid en heeft een afmeting van 140 bij 195 cm.

€ 1515.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 105 Swingdeur 100x195cm Chroom Helder Glas

Deze betaalbare alternatief is van het merk Sealskin en komt uit de 105 serie. De 105 swingdeur past ideaal in uw moderne badkamer. Het profielarme ontwerp zorgt voor een stijlvolle oplossing. Bovendien is de deur uitstekend op de vloer te plaatsen. Hiermee creëert uw een drempelloze doucheoplossing die perfect past bij de badkamers van nu. Douchedeur Sealskin Get Wet 105 Swingdeur 100x195cm bestaat uit een swingdeur en is eenvoudig te plaatsen en perfect af te stellen. Er is sprake van een verstelbaarheid van 99 tot 100.5 cm die oneffenheden in een wand simpel opvangen. Daarnaast draait de douchedeur naar binnen en naar buiten en is voorzien van een slim liftsysteem. De afmetingen van de deur zijn: 100 cm breed en 195 cm hoog.

€ 349.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet Custom Swingdeur Rechts 100x195cm Zilver Hoogglans Helder Glas

Deze swingdeur van het merk Sealskin is afkomstig uit de Get Wet Custom serie. De Custom serie staat bekend om haar aandacht voor de kleinste details. Het is een kwalitatieve douche die ideaal in uw stijlvolle badkamer past. De douchedeur beschikt over een 6 mm veiligheidsglas, 1 draaideur en aluminium magneetprofielen die ervoor zorgen dat de deur perfect sluit. Daarnaast zijn alle schroeven netjes weggewerkt en zijn de muurprofielen afgewerkt met een afdekkapje. Douchedeur Sealskin Get Wet Custom Swingdeur Rechts 100x195cm is eenvoudig te installeren en zeer nauwkeurig af te stellen tot 20 mm. De afmetingen van de deur zijn: 100 cm breed en 195 cm hoog.

€ 639.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Florida Nisdeur Draaideur Linksdraaiend 80x200cm Antikalk Helder Mat Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Nisdeur met profiel 800x2000 8mm NANO glas Verstelbaar van 78 - 82cm Links- en rechtscharnierend naar binnen- of naar buiten scharnierend (kan niet beide) 8mm veiligheidglas met NANO (anti-kalk) coating Aluminium profielen metalen knoppen, verchroomd Magneetsluiting.

€ 335.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet Custom Swingdeur Links 90x195cm Zilver Hoogglans Helder Glas

Deze swingdeur van het merk Sealskin is afkomstig uit de Get Wet Custom serie. De Custom serie staat bekend om haar aandacht voor de kleinste details. Het is een kwalitatieve douche die ideaal in uw stijlvolle badkamer past. De douchedeur beschikt over een 6 mm veiligheidsglas, 1 draaideur en aluminium magneetprofielen die ervoor zorgen dat de deur perfect sluit. Daarnaast zijn alle schroeven netjes weggewerkt en zijn de muurprofielen afgewerkt met een afdekkapje. Douchedeur Sealskin Get Wet Custom Swingdeur Links 90x195cm is eenvoudig te installeren en zeer nauwkeurig af te stellen tot 20 mm. De afmetingen van de deur zijn: 90 cm breed en 195 cm hoog.

€ 619.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Schuifdeur 110x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Softclose

De douchedeur schuifdeur 110x200cm anti-kalk helder glas chroom profiel 8mm veiligheidsglas softclose- 20.3432 biedt een royale instap en is direct te plaatsen op een tegelvloer of douchebak. De douchedeur is van wiesbaden en bevat een hoogwaardige anti-kalkcoating. Tevens bevat de douchedeur schuifdeur 110x200cm anti-kalk helder glas chroom profiel 8mm veiligheidsglas softclose- 20.3432 een stevige deurgeleider die de schuifdeur op zijn plek houdt. Over Wiesbaden: Wiesbaden sanitair is een gerenommeerd merk dat staat voor betrouwbare, kwalitatieve en vaak ook innovatieve producten. Dankzij het juist selecteren van grondstoffen, slim inkopen en efficiënt te produceren worden prijzen bijzonder scherp gehouden. Wiesbaden biedt hoogwaardige kwaliteit en 10 jaar garantie op de schuifdeuren. Nano-coating: Een nano-coating zorgt ervoor dat u geen kalkaanslag krijgt op de douchedeur schuifdeur 110x200cm anti-kalk helder glas chroom profiel 8mm veiligheidsglas softclose- 20.3432. Producten met een Nano-coating zijn namelijk bestand tegen vuil, water, zeep, olie en kalkaanslag. De badkamerproducten kunnen zich namelijk niet meer hechten aan het oppervlak. U heeft hierdoor geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig. Tevens blijft nano-coatingglas minimaal 10 jaar werkzaam. Nano-technologie is gebaseerd op de lotusbloem. Waterdruppels hechten zich namelijk niet aan de oppervlakte van de bloem en rollen er meteen af.

€ 415.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Horizon Draaideur 120x200cm Mat Zwart Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Horizon Draaideur 120x200cm Mat Zwart Antikalk Helderglas 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 645.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur 4 Delig 140x195cm Hoogglans Zilver Profiel Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Multi serie. Het is een 4 delige vouwdeur met instelbare auto-close scharnieren. Voorzien van 2 vouwdeuren die voor een exclusieve uitstraling zorgen binnen uw badkamer. Bovendien zijn vouwdeuren ook nog eens heel praktisch. Doordat ze opgevouwen worden verliest u geen ruimte zoals bij openslaande deuren. Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur is voorzien van 6 millimeter dik helder glas. Afgewerkt in prachtig hoogglans zilver en beschikt over een unieke soft-touch deurknop voor een luxueuze uitstraling aan uw douchedeur. De afmetingen van de deur zijn: 140 cm breed en 195 cm hoog.

€ 2045.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Florida Nisdeur Draaideur 90x202cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Florida is een luxe douchedeur die speciaal ontworpen is voor in een nis. Deze douchedeur is uitgevoerd met een Nano coating dat ervoor zorgt dat er geen kalkaanslag zichtbaar is op het glas. Deze douchedeur heeft de volgende afmetingen 900x2020x8mm. De douchedeur is links en rechts scharnierend naar binnen of naar buiten toe ( beide niet mogelijk). De profielen van deze douchedeur zijn van aluminium, de handvaten van metaal en de douchedeur is uitgevoerd met een magneetsluiting. Dit zorgt ervoor dat de douchedeur altijd waterdicht is.

€ 275.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet 105 Pendeldeur 90x195cm Chroom Helder Glas

Deze betaalbare alternatief is van het merk Sealskin en komt uit de 105 serie. Deze pendeldeur past ideaal in uw moderne badkamer. Het profielarme ontwerp zorgt voor een stijlvolle oplossing. Bovendien is de deur uitstekend op de vloer te plaatsen. Hiermee creëert uw een drempelloze doucheoplossing die perfect past bij de badkamers van nu. Douchedeur Sealskin Get Wet 105 Pendeldeur 90x195cm bestaat uit een pendeldeur en is eenvoudig te plaatsen en perfect af te stellen. Er is sprake van een verstelbaarheid van 88 tot 91 cm in de breedte die oneffenheden in een wand simpel opvangen. Daarnaast draait de douchedeur naar binnen en naar buiten en is voorzien van een slim liftsysteem. De afmetingen van de deur zijn: 90 cm breed en 195 cm hoog.

€ 429.01

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur 4 Delig 180x195cm Hoogglans Zilver Profiel Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Multi serie. Het is een 4 delige vouwdeur met instelbare auto-close scharnieren. Voorzien van 2 vouwdeuren die voor een exclusieve uitstraling zorgen binnen uw badkamer. Bovendien zijn vouwdeuren ook nog eens heel praktisch. Doordat ze opgevouwen worden verliest u geen ruimte zoals bij openslaande deuren. Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur is voorzien van 6 millimeter dik helder glas. Afgewerkt in prachtig hoogglans zilver en beschikt over een unieke soft-touch deurknop voor een luxueuze uitstraling aan uw douchedeur. De afmetingen van de deur zijn: 180 cm breed en 195 cm hoog.

€ 2139.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Allibert Loft Game Nisdeur 90x200cm Gelakt Aluminium Wit 8mm Helder Glas

Douchedeur Allibert Loft-Game Nisdeur 90x200cm Gelakt Aluminium Wit 8mm Helder Glas

€ 348.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Royal Draaideur 120x200cm Antikalk Rookglas Mat Zwart Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur Royal Draaideur 120x200cm Antikalk Rookglas Mat Zwart Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 389.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Get Wet Compact Vouwdeur 90x190cm Chroom Zilver Hoogglans Helder Glas

Deze douchedeur is van het kwalitatieve merk Sealskin en komt uit de Get Wet Compact serie. Deze serie staat vooral bekend om haar diverse slimme oplossingen om ruimtelijk te kunnen douchen. Wanneer uw badkamer niet heel groot is, kunt u met de Get Wet Compact toch ruimte creëren om te douchen. Schuif- en vouwdeuren zijn een voorbeeld van zo'n slimme oplossing voor meer ruimte. Maar ook de draaideuren van de serie Compact zijn heel slim. Het scharnierpunt is namelijk iets van de muur af. Zo kun je deze toch plaatsen als er een raam of radiator naast zit. Douchedeur Sealskin Get Wet Compact Vouwdeur 90x190cm Chroom/Zilver Hoogglans Helder Glas beschikt over een vouwdeur. Daarnaast is de cabine tot in detail uitstekend afgewerkt. Schroeven zijn namelijk onzichtbaar weggewerkt en de profielen beschikken over afdekkapjes. Het veiligheidsglas van 6 mm voldoet aan de Europese norm EN 12150 en de deuren en cabines aan EN 14428. De afmetingen van de deur zijn: 90 cm breed en 190 cm hoog.

€ 419.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur 4 Delig 120x195cm Hoogglans Zilver Profiel Helder Glas

Deze Sealskin douchedeur is afkomstig uit de Multi serie. Het is een 4 delige vouwdeur met instelbare auto-close scharnieren. Voorzien van 2 vouwdeuren die voor een exclusieve uitstraling zorgen binnen uw badkamer. Bovendien zijn vouwdeuren ook nog eens heel praktisch. Doordat ze opgevouwen worden verliest u geen ruimte zoals bij openslaande deuren. Douchedeur Sealskin Multi Vouwdeur is voorzien van 6 millimeter dik helder glas. Afgewerkt in prachtig hoogglans zilver en beschikt over een unieke soft-touch deurknop voor een luxueuze uitstraling aan uw douchedeur. De afmetingen van de deur zijn: 120 cm breed en 195 cm hoog.

€ 1980.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Allibert Loft Game Industrieel Draaideur 90x200cm Zwart 8mm Helder Glas Veiligheidsglas

Douchedeur Allibert Loft-Game Industrieel Draaideur 90x200cm Zwart 8mm Helder Glas Veiligheidsglas

€ 400.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Arizona Pendeldeur Draaideur 90x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 6mm Veiligheidsglas Easy Clean

Dubbele pendeldeur in nis. 900x2000 6mm veiligheids-NANO glas Met magneetsluiting Deuren voorzien van liftsysteem Metalen knoppen Aluminium profielen.

€ 280.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Arizona Pendeldeur Draaideur 80x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 6mm Veiligheidsglas Easy Clean

Dubbele pendeldeur in nis. 800x2000 6mm veiligheids-NANO glas Met magneetsluiting Deuren voorzien van liftsysteem.

€ 270.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Slice Nisdeur Schuifdeur 180x200cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Met de douchedeur Slice 180x200 cm - DC203999 zorgt u gemakkelijk voor een grote, afgesloten doucheruimte, waar u alle ruimte heeft om comfortabel te kunnen douchen. De douchedeur Slice heeft een totale breedte van 180 cm en bestaat uit twee vaste delen en twee schuifbare delen. Dit zorgt er voor dat de douchedeur veilig en stevig tussen de muren staat, maar dat u wel een comfortabele instap heeft. Luxe afwerking en gemakkelijk te onderhouden Met de douchedeur Slice 180x200 cm - DC203999 bent u verzekerd van een prachtige douchedeur om de doucheruimte goed af te sluiten. De details, zoals de stoere rails en de luxe wielen, zorgen voor een moderne uitstraling, die uw badkamer helemaal af maakt. De rails, de handvaten en de muurprofielen zijn gemaakt van aluminium en afgewerkt in een glanzend chromen kleur. Met verstelbaar muurprofiel De douchedeur Slice 180x200 cm - DC203999 monteert u aan de muur door middel van de muurprofielen. Deze zijn elke tot 1,5 cm verstelbaar, zodat u de douchedeur netjes waterpas kunt monteren. Daarnaast is de douchedeur van veiligheidsglas van 8 mm dik gemaakt, met een heldere afwerking. Het heldere glas zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Productvoordelen Inclusief verstelbaar muurprofiel Met grote luxe deurwielen, die ervoor zorgen dat de schuifdeur soepel rolt en makkelijk schoongemaakt kan worden Zowel links als rechts te plaatsen Geschikt voor plaatsing op een lage of hoge douchebak of direct op de tegelvloer Voorzien van 8 mm veiligheidsglas met Nano Coating Hoogte van 2000 mm Duidelijke installatie handleiding

€ 589.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Sealskin Soho Nisdeur Draaideur Rechts met Vaste Wand 120x210cm Zwart 8mm Helder Glas Veiligheidsglas Seal Coating

Douchedeur Sealskin Soho Nisdeur Draaideur Rechts met Vaste Wand is van het merk Sealskin. De moderne deuren en vaste wand zijn gebaseerd op industriële deuren. De zwart metalen frames zijn alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen makkelijk te reinigen is. Soho douchedeuren zijn standaard 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas met sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel aan het glas zal hechten. De Soho maakt gebruik van een bijzonder soort scharnieren. Deze zijn helemaal geïntegreerd in de metalen profielen. Dat betekent dat als de deur gesloten is, er helemaal niets meer van ziet; geen opliggende scharnieren waar je omheen moet schoonmaken en geen lelijke ruimtes tussen de deur en het raamkozijn. De douche oogt daardoor nóg strakker en moderner. De wand is alleen rechts draaiend en naar buiten te openen. Er is ook een links draaiende variant verkrijgbaar.

€ 1098.99

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur BWS Frame Nisdeur Draaideur 120x200cm Antikalk Helder Glas Geborsteld Koper Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

Douchedeur BWS Frame Nisdeur Draaideur 120x200cm Antikalk Helder Glas Geborsteld Koper Profiel 8mm Veiligheidsglas Easy Clean

€ 700.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Douchedeur Wiesbaden Nisdeur Vouwdeur Rechts 100x202cm Antikalk Helder Glas Chroom Profiel 8mm Veiligheidsglas

De vouwbare nisdeuren van het merk Wiesbaden zijn uitstekende deuren en een echte aanwinst voor uw moderne badkamer. De nisdeuren staan bekend om de eenvoudige montage, omdat ze gemakkelijk tussen twee muren geplaatst kunnen worden. Deze vouwbare nisdeuren van Wiesbaden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes. Douchedeur Wiesbaden Nisdeur Vouwdeur Rechts 100x202cm is voorzien van 8 mm dik helder veiligheidsglas. Het glas heeft een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en zeepresten en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. Ook is er sprake van een groot schoonmaakgemak. Een vochtige doekje alleen is al voldoende voor het schoonmaken. Verder is de rechtsdraaiende douchedeur afgewerkt in chroom en komt het in ruime afmetingen van 100 bij 202 cm.

€ 299.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product
 

Glazen Douchedeur 70cm Mania Helder mat Glas Nisdeur met Linksdraaiend Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Bent u op zoek naar een praktische douchedeur, die u in een nis kunt plaatsen? Dan is de Glazen Douchedeur Mania - DC2675 een fijne keuze. Het is een smalle douchedeur, die ook heel goed past in kleinere badkamers. Door de glanzend chromen muurprofielen is de douchedeur voor iedere badkamer een stijlvolle keuze. Meer privacy met matglas Glazen Douchedeur Mania - DC2675 is naast een stijlvolle keuze, ook een erg praktische keuze. Het veiligheidsglas is voorzien van een strook van matglas, wat u meer privacy biedt tijdens het douchen. Daarnaast is het glas voorzien van een handige antikalk coating, waardoor kalk en zeepresten zich moeilijk kunnen hechten aan het glas. Hierdoor maakt u de douchedeur eenvoudig en snel schoon. Glazen Douchedeur Mania - DC2675 met verstelbaar muurprofiel De douchedeur monteert u tussen twee muren, ofwel een nis, door middel van twee muurprofielen. Doordat deze verstelbaar zijn van 68 tot 72 centimeter, kunt u de Glazen Douchedeur Mania - DC2675 altijd netjes waterpas ophangen, zodat de deur goed open draait. De deur kunt u aan de linkerkant of rechterkant openen. Daarnaast kunt u ook kiezen of u de deur naar binnen of naar buiten wilt laten draaien. Productvoordelen Met antikalk coating: makkelijk schoon te maken Meer privacy door de combinatie tussen helder en mat glas Links te plaatsen Met stijlvol glanzend chromen muurprofiel en handvat

€ 249.00

Meerinformatie

Douche Douches Douchedeuren
Product