Cosmeticaspiegel Julia 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 3x Vergroting Lichtschakelaar

Cosmeticaspiegel incl. LED verlichting -Draaikantel uitvoering -Ø=20cm -Normaal en 3x vergroting -Messing Hoogglans uitvoering -Met schakelaar & snoer en stekker -CE keurmerk

€ 134.30

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Rond Woodynox 5x Vergrotend met Zuignap 15.5cm

Deze ronde cosmeticaspiegel van het kwalitatieve merk Woodynox is een vergrotende make-up/scheer spiegel met zuignappen. Door het gebruik van zuignappen blijft de spiegel uitsluitend zitten op vlakke opppervlakken als glas, spiegels en tegels. Vooral wanneer u de ondergrond schoonmaakt, voordat u de zuignap bevestigd blijft de spiegel veel beter zitten. Daarnaast heeft het spiegeloppervlak een zoomkant die tot 5 keer vergroot, zodat u heel precies te werk kan gaan.

€ 27.31

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Rond Woodynox 7x Vergrotend met Zuignap 15.5cm

Deze ronde cosmeticaspiegel van het kwalitatieve merk Woodynox is een vergrotende make-up/scheer spiegel met zuignappen. Door het gebruik van zuignappen blijft de spiegel uitsluitend zitten op vlakke oppervlakken als glas, spiegels en tegels. Vooral wanneer u de ondergrond schoonmaakt, voordat u de zuignap bevestigd blijft de spiegel veel beter zitten. Daarnaast heeft het spiegeloppervlak een zoomkant die tot 7 keer vergroot, zodat u heel precies te werk kan gaan.

€ 29.26

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Scheerspiegel Cleopatra 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 3x Vergroting Lichtschakelaar Hoogglans Chroom

De Scheerspiegel Cleopatra LED zorgt ervoor dat u dagelijks uw gezichtsverzorging thuis kan uitvoeren. De Scheerspiegel is voorzien van LED verlichting en is hoogglans chroom uitgevoerd. Daarnaast beschikt de Scheerspiegel over een grote spiegeloppervlak die tot maar liefst 3 keer vergroot kan worden. De Scheerspiegel Cleopatra LED kunt u ook gemakkelijk zelf monteren aan de muur en is inclusief schakelaar, snoer en stekker. Hiermee is deze spiegel een mooie toevoeging voor uw ochtendritueel van scheren of make-up aanbrengen.

€ 99.95

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 3x Vergrotend Geborsteld Goud

Cosmeticaspiegel Geborsteld Goud - DC3553 past helemaal bij de trends van nu. Het geborstelde goud geeft het een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat het een extra mooie toevoeging is aan uw badkamerinterieur. De spiegel sluit u aan op het lichtnetwerk en kunt u netjes aan de muur monteren, op de hoogte die voor u het fijnst is! Cosmeticaspiegel Geborsteld Goud - DC3553 met verlichting Het licht in de badkamer is niet altijd fel genoeg om alle delen van uw gezicht goed te kunnen zien. Om te voorkomen dat u bijvoorbeeld uw make-up ongelijk aanbrengt, is deze cosmeticaspiegel voorzien van een rand LED-verlichting. Hiermee wordt het licht altijd netjes verdeeld over uw gelaat. Vergrotend en kantelbaar Om het epileren, opmaken en scheren net wat makkelijker te maken, heeft Cosmeticaspiegel Geborsteld Goud - DC3553 handige functies. Het is namelijk voorzien van twee soorten spiegels, waarvan één de normale reflectie toont en de ander het met drie keer vergroot. Zo kunt u de details altijd goed zien. Hier kunt u bovendien makkelijk tussen wisselen, want de spiegel is kantelbaar. Productvoordelen Drie keer vergrotend en kantelbaar Voor aan de muur Geïntegreerde verlichting voor beter zicht Trendy look door geborsteld goud

€ 149.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 


Cosmeticaspiegel Rond Woodynox Verchroomd Messing 3x Vergrotend 18x31 53x27.3cm

Deze cosmeticaspiegel is van het kwalitatieve merk Woodynox en heeft een ronde vorm met een vergrotende spiegel. Deze uittrekbare spiegel kan eenvoudig geplaatst worden aan de wand en is maar liefst tot 3 keer vergrotend. Het vergemakkelijkt make-up en scheren en is met zijn elegante, tijdloze ontwerp toepasbaar in iedere badkamer. De spiegel is gemaakt van messing en heeft een chique, verchroomd afwerking.

€ 113.13

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Rond Staand Wenko Verchroomd RVS 3x Vergrotend met LED Verlichting 15cm

Deze ronde cosmeticaspiegel is van het kwalitatieve merk Woodynox en is een uitstekende staande spiegel voor in uw badkamer. De spiegel is voorzien van Led verlichting rondom en werkt op batterij. De spiegel heeft een diameter van 15 cm en heeft een vergrotingsfactor van 3x. Verder is deze staande model afgewerkt in verchroomd RVS.

€ 47.65

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 


Cosmeticaspiegel Mila Rond 28x21x3.5cm

Een cosmeticaspiegel is een musthave in uw badkamer! Cosmeticaspiegel Mila - AWD02090705 is ideaal als make-up spiegel voor vrouwen, maar natuurlijk ook als scheerspiegel voor mannen. De ronde vorm en de zilveren kleur zijn een stijlvolle en moderne keuze voor in uw badkamer. Cosmeticaspiegel Mila - AWD02090705: flexibel De spiegel is flexibel te bewegen en dat is erg prettig! U kunt de spiegel dus dichter naar u toebrengen of juist verder van u afzetten. Verder kunt u de spiegel kantelen en switchen tussen beide zijdes. Aan de ene zijde van de spiegel ziet u een normale reflectie en aan de andere zijde ziet u een reflectie die tot drie keer vergroot is. Monteren Cosmeticaspiegel Mila - AWD02090705 is gemakkelijk aan uw wand te monteren met een schroef. De spiegel zit dan zit dan strak vast. U hoeft niet bang te zijn dat de spiegel van de muur af valt op het moment dat u de spiegel draait. Productvoordelen Gemakkelijk op te hangen Kantelbaar Tot drie keer vergrotend

€ 29.95

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Rond Woodynox 10x Vergrotend met Zuignap 15.5cm

Deze ronde cosmeticaspiegel van het kwalitatieve merk Woodynox is een vergrotende make-up/scheer spiegel met zuignappen. Door het gebruik van zuignappen blijft de spiegel uitsluitend zitten op vlakke opppervlakken als glas, spiegels en tegels. Vooral wanneer u de ondergrond schoonmaakt, voordat u de zuignap bevestigd blijft de spiegel veel beter zitten. Daarnaast heeft het spiegeloppervlak een zoomkant die tot 10 keer vergroot, zodat u heel precies te werk kan gaan.

€ 35.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 3x Vergrotend Mat Zwart

Deze Cosmeticaspiegel - DC3255 van Diamond Line is een absolute must in de badkamer als u persoonlijke verzorging hoog in het vaandel heeft staan. Met dit handige product kunt u alles haarscherp zien en gaat geen detail aan u voorbij. De spiegel beschikt namelijk over ingebouwde verlichting en een zoomkant die tot drie keer vergroot. De ronde spiegel is 20 centimeter breed. Het moet aangesloten worden op het lichtnetwerk en gemonteerd worden aan de wand. De accessoire past in iedere badkamer dankzij de matzwarte kleur. Verder heeft u twee jaar garantie op het product, zodat u verzekerd bent van lang plezier! Verlichting rondom de spiegel Geen enkele haar of glinstering blijft ongezien dankzij de geïntegreerde verlichting. Bij de Cosmeticaspiegel - DC3255 is LED-licht geïnstalleerd rond het glas, waardoor uw gezicht van alle kanten belicht wordt. Op die manier vormen er geen schaduwen en is het eenvoudiger om make-up of andere verzorgende producten gelijkmatig aan te brengen. De flexibiliteit van de Cosmeticaspiegel - DC3255 Naast licht is ook beweegbaarheid van belang en daar ontbreekt dit product niet aan. De spiegel is uitgerust met een mechanisme waardoor het soepel naar links en rechts bewogen kan worden. Zo kunt u de spiegel dichter naar u toe brengen of juist verder van u af zetten. Tevens is de Cosmeticaspiegel - DC3255 kantelbaar, zodat u moeiteloos kunt wisselen tussen twee verschillende zijden. De ene kant is voorzien van een normale spiegel, terwijl de andere kant uw reflectie tot drie keer vergroot. Door deze functies kunt u de focus van de spiegel eenvoudig richten op specifieke delen van het gezicht of het hele gelaat. Productvoordelen Verlichting rondom de spiegel Kantelbaar Tot drie keer vergrotend

€ 129.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 


Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 5x Vergrotend Geborsteld Koper

Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 5x Vergrotend Geborsteld Koper. De spiegel heeft één normale spiegel en één 5x vergrotende spiegel. Rondom de gehele spiegel zit LED verlichting, met de schakelaar kunt u deze uit of aan zetten (werkt op batterijen, niet meegeleverd).

€ 99.95

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Rond Woodynox 3x Vergrotend met Zuignap 15.5cm

Deze ronde cosmeticaspiegel van het kwalitatieve merk Woodynox is een vergrotende make-up/scheer spiegel met zuignappen. Door het gebruik van zuignappen blijft de spiegel uitsluitend zitten op vlakke opppervlakken als glas, spiegels en tegels. Vooral wanneer u de ondergrond schoonmaakt, voordat u de zuignap bevestigd blijft de spiegel veel beter zitten. Daarnaast heeft het spiegeloppervlak een zoomkant die tot 3 keer vergroot, zodat u heel precies te werk kan gaan.

€ 25.35

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Rond Woodynox Verchroomd RVS 5x Vergrotend 20x28 47x31cm

Deze cosmeticaspiegel is van het kwalitatieve merk Woodynox en heeft een ronde vorm met een vergrotende spiegel. Deze uittrekbare spiegel kan eenvoudig geplaatst worden aan de wand en is maar liefst tot 5 keer vergrotend. Het vergemakkelijkt make-up en scheren en is met zijn elegante, tijdloze ontwerp toepasbaar in iedere badkamer. De spiegel is gemaakt van onverwoestbaar roestvrij staal en heeft een chique, verchroomd afwerking.

€ 84.95

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 5x Vergroting Lichtschakelaar Mat Zwart op Batterijen

De ideale spiegel om uw make-up aan te brengen, dankzij verlichting, een vergrotende factor en de werking op batterijen. De Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20 cm - 38.4145 combineert al deze elementen met een ontwerp in mat zwart. Op die manier is het bovendien een heel stijlvolle verschijning in de badkamer of de slaapkamer. Geen snoeren: werkt op batterijen De Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20 cm - 38.4145 is niet aangesloten met snoeren, waardoor u die ook niet hoeft weg te werken en ze niet in de weg zitten. In plaats daarvan gebruikt u batterijen. Het maakt de spiegel om uw make-up te doen heel mobiel, zowel voor in de badkamer, in de slaapkamer als elders in huis. LED-verlichting met 5x vergroting De Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20 cm - 38.4145 is voorzien van geïntegreerde LED-verlichting, waardoor u alles zowel in het licht als in het donker goed kunt zien. Dankzij de 5x vergrotende werking kunt u zelfs de kleinste details op een mooie manier waarnemen en kunt u uw make-up goed aanbrengen. Productvoordelen Geïntegreerde LED-verlichting 5x vergroting: makkelijk opmaken Werkt op batterijen: geen snoeren

€ 99.95

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 


Cosmeticaspiegel Manola RVS 17x17cm Kantelbaar Normaal Vergrotend Spiegelglas

Kleur: RVSAfmeting: Ø15 cm -Normaal en vergrotend -Materiaal RVS AISI 304 gepolijst Chroom look

€ 47.18

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 


Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 5x Vergrotend Geborsteld Goud

Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 5x Vergrotend Geborsteld Goud. De spiegel heeft één normale spiegel en één 5x vergrotende spiegel. Rondom de gehele spiegel zit LED verlichting, met de schakelaar kunt u deze uit of aan zetten (werkt op batterijen, niet meegeleverd).

€ 99.95

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Rond Staand Woodynox Verchroomd RVS 5x Vergrotend 14cm

Met deze staande cosmeticaspiegel kunt u uw gezicht tot in de kleinste details goed bekijken. De spiegel heeft een ronde vorm en ook een ronde voetstuk. Deze tweezijdige staande spiegel komt goed van pas bij het scheren of opmaken. De ene zijde is namelijk normaal en de andere zijde is 5 keer vergrotend, en heeft een diameter van 14 cm. De omlijsting van de spiegel is afgewerkt in verchroomd rvs net zoals de voetstuk.

€ 74.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product
 

Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 5x Vergroting Touch Lichtschakelaar Mat Zwart

De Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20 cm - 38.4140 is ideaal om u op te maken, dankzij een vergrotende werking van de spiegel en de verlichting die daarbij aanwezig is. De spiegel heeft een doorsnede van 20cm en is daarmee groot genoeg om van dichtbij als iets verder weg alles goed in detail te bekijken. De cosmeticaspiegel is aan te sluiten door middel van een snoer. LED-verlichting met 5x vergroting De Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20 cm - 38.4140 is voorzien van LED-verlichting, zodat er altijd voldoende licht beschikbaar is om alles goed te zien. Het licht is in de rand van de spiegel geïntegreerd, voor een perfecte belichting van de huid. Dankzij de 5x vergroting door de spiegel kunt u zelfs de fijnste en kleinste details goed zien tijdens het opmaken. Stijlvolle keuze aan de wand De Cosmeticaspiegel Wiesbaden 20x20 cm - 38.4140 is een stijlvolle keuze aan de wand, bijvoorbeeld dankzij de vormgeving in mat zwart. U kunt het geheel eenvoudig aan de wand bevestigen. Dankzij de touch schakelaar kunt u de verlichting eenvoudig inschakelen als u die nodig heeft. Productvoordelen Geïntegreerde LED-verlichting 5x vergroting: makkelijk opmaken

€ 159.00

Meerinformatie

Douche Spiegels Cosmeticaspiegels
Product