Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose

De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose heeft een mooie donkere en warme kleur. De universele deuren zijn een stijlvolle keuze in de badkamer, mooi in combinatie met de andere materialen die u heeft staan en hangen. Hangen, omdat u ook deze MDF-kast zonder problemen aan de wand kunt hangen om er gebruik van te maken. De SoftClose-sluiting van de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose maakt het eenvoudig om de kast te openen en weer netjes te sluiten. Zonder dat de kastdeur dicht zal klappen. De kast biedt veel opbergruimte en zorgt er daarmee voor dat u alles in de badkamer netjes kwijt kunt. De kast is alvast voorgemonteerd, waardoor u de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose alleen hoeft op te hangen. Bovendien heeft u de keuze uit deze en een aantal andere kleuren, afhankelijk van de stijl van het interieur in uw badkamer. Bestel de hangende badkamerkast online, dan maken we de verzending snel voor u in orde.

€ 409.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Black Wood Softclose

Een prachtige zwarte badkamerkast, die u kunt ophangen aan de muur. Voor meer opbergruimte, zodat u alles uit het zicht op kunt bergen. De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Black Wood oogt compact en is vrij van de vloer, waardoor de badkamer als geheel een stuk ruimer zal ogen. Ondertussen kiest u met de MDF kast voor in de badkamer voor meer dan voldoende opbergruimte. Voorzien van een SoftClose-sluiting, voor een luxe afwerking van de universele deur. Uitermate stijlvol en automatisch op een elegante manier te sluiten, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Dankzij het voormonteren van de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Black Wood hoeft u die alleen nog maar op te hangen. Direct bij ons uit de eigen voorraad en met gratis verzending. Bestel meteen online of bekijk de andere kleuren die er beschikbaar zijn, voor een stijlvolle keuze in de badkamer.

€ 409.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose

Een hangende badkamerkast kopen? Dan is de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose een uitstekende keuze. Gemaakt van stevig MDF, zodat u kiest voor degelijke materialen. Bovendien zijn de kastdeuren voorzien van SoftClose, om ze heel eenvoudig op een nette manier dicht te kunnen doen. De kasten bieden veel opbergruimte en zorgen er daarmee voor dat u de belangrijke badkamerspullen er goed in kwijt kunt. Op die manier is de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose een mooie keuze. Die hangt aan de wand, zodat er meer vloeroppervlak vrij blijft en de badkamer als geheel ruimer zal ogen. Het is niet meer nodig om de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose zelf te monteren, omdat de badkamerkast al voorgemonteerd wordt geleverd. Ophangen aan de wand is voldoende. Voor een stijlvolle keuze, dankzij de universele deuren die naast het Legno Calore ook in een aantal andere kleuren beschikbaar zijn.

€ 455.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Kolomkast Mano Hangend 35x160x35cm Wood Washed Oak Push Omkeerbaar met 2 Deuren

De Kolomkast Mano Hangend 35x160x35cm Wood Washed Oak Push Omkeerbaar met 2 Deuren is van het merk Diamond Line. De kast is gemaakt van MDF materiaal. De kast beschikt over twee greeploze deuren met push functie. De meubel is 35 cm breed, 35 cm diep en 160 cm hoog. Zowel links als rechts te monteren. Per kastdeel zit 1 vaste plank die niet te verplaatsen is (in totaal 2 planken).

€ 349.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 


Badkamerkast Wiesbaden Bologna Hangend 160x40x35cm MDF Mat Eiken Softclose Greeploos

Badkamerkast Wiesbaden Bologna Hangend 160x40x35cm MDF Mat Eiken Softclose Greeploos

€ 299.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Callisto Hangend 160x35x35cm 2 Deuren Walnoot Softclose Greeploos

Bent u op zoek naar meer opbergruimte in uw badkamer? Badkamerkast Callisto - DC3617 biedt u dit gegarandeerd! De kast is voorzien van een handige indeling met verschillende plankjes. Zo kunt u alles overzichtelijk opbergen, ook als uw huishouden bestaat uit meerdere personen! Badkamerkast Callisto - DC3617: meer dan alleen opbergruimte Deze badkamerkast van het merk Diamond Line is veel meer dan alleen opbergruimte! De greeploze kast en zijn donkerbruine walnootkleur zorgen namelijk ook voor veel sfeer en warmte in uw badkamer. De klassieke en elegante kleur is goed te combineren met verschillende materialen, tinten en stijlen! Een veilige en subtiele sluiting Badkamerkast Callisto - DC3617 is voorzien van greeploze deurtjes met een softclose systeem. De deurtjes sluiten hierdoor soepel en langzaam. Uw vingers kunnen hierdoor niet meer tussen de deur komen en het zorgt ook dat de kans op schade aan uw kast en stuk kleiner is. Daarnaast maakt de deur ook geen hard en vervelend geluid als hij sluit. Productvoordelen Gemaakt van sterk spaanplaat Greeploze deuren met softclose systeem Warme uitstraling Voorgemonteerd geleverd

€ 284.05

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 


Badkamerkast Vision Hangend 35x160x35cm MDF Hoogglans Wit Softclose Greeploos

De Badkamerkast Vision Wit is van het merk Wiesbaden. De kast komt in een witte kleur, greeploos en met softclose functie. Ook is de kast greeploos en van MDF materiaal gemaakt. De kast is 350 mm breed, 1600 mm hoog en 350 mm diep.

€ 359.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Fabulous Hangend 35x179x33cm MDF Hoogglans Wit Softclose

Badkamerkast Badkamerkast Fabulous - SH36.702.19 is een badkamerkast die door zijn kleur, materiaal en strakke vormgeving in vrijwel iedere badkamer past. Ideaal aan deze badkamerkast is dat hij veel opbergruimte biedt, maar dat de kast door het slanke formaat weinig ruimte in uw badkamer inneemt. Het sterke materiaal van de Badkamerkast Fabulous - SH36.702.19 De badkamerkast is gemaakt van het materiaal MDF. MDF is een zeer sterk materiaal dat bestand is tegen slijtage en temperatuurverschillen. Hierdoor is het een fijn materiaal voor in de badkamer! Deuren met softclose systeem De deuren van Badkamerkast Fabulous - SH36.702.19 zijn voorzien van een softclose mechanisme. Dit softclose mechanisme zorgt ervoor dat de deuren van de kast altijd geruisloos en subtiel sluiten. Net voordat de deuren dicht kunnen slaan, worden ze door dit systeem netjes opgevangen. Dit voorkomt een harde klap en beschadigingen. Productvoordelen Softclose systeem Past in bijna iedere badkamer Gemaakt van sterk MDF

€ 253.82

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Diamond Softclose

Een hangende badkamerkast kopen? Dan is de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black een uitstekende keuze. Voorzien van twee deuren, zodat u de delen onafhankelijk van elkaar kunt openen en weer kunt sluiten. Elegant kunt sluiten, dankzij de SoftClose-sluiting van de modellen. De hangende kast voor in de badkamer is gemaakt van stevig MDF en is op die manier een heel degelijke keuze. Tevens verkrijgbaar in een aantal andere kleuren en volledig voorgemonteerd. Het is daarom voldoende om de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black aan de wand op te hangen, om er meteen gebruik van te kunnen maken. Bestel deze hangende badkamerkast en creëer daarmee optisch meer ruimte in de badkamer. Dankzij het vrije vloeroppervlak, onder de kast die voldoende opbergruimte biedt om alles netjes uit het zicht op te kunnen bergen. De Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black kopen? Dat kan online, uiteraard met gratis verzending.

€ 455.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit Softclose

Veel opbergruimte plaatsen, zonder dat de kast in de badkamer te veel ruimte inneemt? Dan is de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit een uitstekende keuze. Een hoge kast die u kunt ophangen, waardoor de vloer leeg blijft en de ruimte optisch groter zal blijven ogen. Een stijlvolle keuze dankzij de universele deur, net als de rest van de hangende badkamerkast uitgevoerd in stevig MDF. Met een SoftClose-sluiting, om de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit eenvoudig te openen en die automatisch op een elegante manier dicht te laten gaan. U creëert met dit model veel opbergruimte, terwijl er voldoende beweegruimte overblijft in de badkamer. Ook in een aantal kleuren verkrijgbaar en volledig voorgemonteerd. Makkelijk, omdat u de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit daardoor alleen maar aan de wand hoeft op te hangen.

€ 455.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Black Diamond Softclose

Een mooie hangende badkamerkast, ideaal om bijvoorbeeld de handdoeken en andere spullen in op te bergen. Gemaakt van stevig MDF, voor een degelijke keuze bij u aan de wand. Compact dankzij de beperkte breedte en diepte, terwijl u verbaasd zal zijn door de hoeveelheid opbergruimte aan de binnenkant. De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Black Diamond heeft een SoftClose-deur, waardoor die op een heel elegante manier zal sluiten. Beschikbaar in deze mooie donkere kleur of in een van de andere stijlen. Combineer een mooi interieur in de badkamer, met een stijlvolle touch. De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Black Diamond is volledig voorgemonteerd, waardoor u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om de hangende badkamerkast online te bestellen en bij u in de badkamer aan de muur te hangen.

€ 409.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Force Hangend Links 35x176x30cm MDF Grijs Eiken Softclose

De badkamerkast Differnz Force Hangend Links 35x176x30cm is een prachtige badkamerkast. De kast is gemaakt van MDF materiaal en heeft een grijs eiken kleur. De kast is voorzien van twee deuren en twee lades. Het is resistent tegen water en eenvoudig te reinigen. De badkamerkast heeft een afmeting van 176 cm hoog, 35 cm breed en 30 cm diep. De hoge kolomkast wordt geleverd met softclose scharnieren. De kastdeur kan aan de linkerkant worden gescharnierd.

€ 278.39

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 Badkamerkast Ivy Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Grijs Eiken Softclose Greeploos

Met Badkamerkast Ivy - DC3225 creëert u gemakkelijk, op een stijlvolle manier, meer opbergruimte in uw badkamer! Ideaal om uw handdoeken of douchespullen in op te bergen. Natuurlijk is de kast ook ideaal om uw voorraad douchespullen in te bewaren. De badkamerkast is al voorgemonteerd, waardoor ophangen een gemakkelijk klus is! Softclose deuren Badkamerkast Ivy - DC3225 heeft twee softclose deuren. Deze deuren zorgen ervoor dat beschadigingen en harde knallen bij het dichtklappen van de deurtjes verleden tijd zijn. Net voordat de deuren dicht kunnen slaan worden ze door het softclose systeem opgevangen. De deuren zullen dus altijd geruisloos en langzaam sluiten. Badkamerkast Ivy - DC3225: MDF De badkamerkast is gemaakt van het materiaal MDF. MDF is een sterk materiaal dat goed bestand is tegen luchtvochtigheid en tempratuurverschillen! Precies wat u nodig heeft in de badkamer. De badkamerkast heeft dus een lange levensduur! Productvoordelen Warme uitstraling Voorgemonteerd geleverd Gemaakt van sterk MDF

€ 199.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Force Hangend Rechts 35x70x30cm MDF Grijs Eiken Softclose

Badkamerkast Differnz Force Hangend Rechts 35x70x30cm MDF Grijs Eiken Softclose is een prachtige badkamerkast. De kast is compleet vervaardigd uit hoogwaardig MDF. De kastdeuren zijn voorzien van soft-close scharnieren. Het is resistent tegen water en eenvoudig te reinigen. De badkamerkast heeft een afmeting van 70 cm hoog, 35 cm breed en 30 cm diep. Kastdeur kan geopend worden naar rechts.

€ 122.08

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Viola Softclose

Deze hangende badkamerkast is een zowel stijlvolle als heel praktische keuze in de badkamer. Voorzien van een universele deur met een SoftClose-sluiting. Uitermate elegant en stijlvol, terwijl u er eenvoudig gebruik van kunt maken. Om de opbergruimte te benutten, bijvoorbeeld voor de handdoeken in de badkamer. De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Viola oogt compact, omdat u die aan de wand op kunt hangen. Binnen in de kast is er voldoende ruimte beschikbaar om veel spullen op te bergen. Op die manier is de kast een heel fijne keuze, tevens beschikbaar in een aantal andere mooie kleuren. Wilt u de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Viola bestellen? Dat kan online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Alvast voorgemonteerd, zodat u daar na de gratis verzending naar uw adres zelf niet meer mee aan de slag hoeft.

€ 409.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Wiesbaden Bologna Hangend 160x40x35cm MDF Mat Wit Softclose Greeploos

Badkamerkast Wiesbaden Bologna Hangend 160x40x35cm MDF Mat Wit Softclose Greeploos

€ 299.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Wood Softclose

Creëer ruimte met een hangende badkamerkast. In de hoogte in plaats van in de breedte, zodat die optisch zo min mogelijk ruimte in zal nemen. De Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Wood is een uitstekende keuze, uitgevoerd in een mooie donkere en stijlvolle zwarte kleur. Gemaakt van stevig MDF, zodat u daarmee een heel degelijke keuze maakt. Met twee universele deuren, uiteraard voorzien van een SoftClose-sluiting. Ze vallen daardoor op een elegante manier dicht, zonder dat u daar rekening mee hoeft te houden. Om alles netjes uit het zicht op te kunnen bergen, zonder dat de hangende badkamerkast optisch veel ruimte inneemt. U kunt de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Wood online bestellen. Volledig voorgemonteerd en bij ons uit de eigen voorraad. Zodat u die na de gratis verzending alleen nog maar op hoeft te hangen. Ook in een aantal andere kleuren verkrijgbaar, voor een mooie stijlvolle keuze.

€ 455.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Callisto Hangend 160x35x35cm 2 Deuren Mat Eiken Softclose Greeploos

Met Badkamerkast Callisto - DC3078 creëert u meer dan alleen opbergruimte. De mat eiken kleur van de kast draagt bij aan een warme sfeer in de badkamer en die uitstraling wordt benadrukt door het greeploze ontwerp. De kast is gemaakt van MDF, een sterk materiaal dat zeer geschikt is voor de badkamer. Hierdoor is de badkamerkast goed bestand tegen slijtage en vormen de temperatuurverschillen in de ruimte geen probleem. Voldoende opbergruimte met Badkamerkast Callisto - DC3078 Met deze kolomkast is het mogelijk om een hoop spullen op te bergen, zonder te veel in te leveren op ruimte in uw badkamer. Met het hoge ontwerp is de breedte beperkt gebleven en door deze vorm past de kast eenvoudig in iedere badkamer. Deuren met softclose systeem Om beschadigingen en een vervelend geluid te voorkomen, zijn de deuren van Badkamerkast Callisto - DC3078 voorzien van een softclose mechanisme. Net voordat de deuren dicht kunnen slaan, worden ze door dit systeem netjes opgevangen. Dit zorgt ervoor dat ze altijd zachtjes en geruisloos sluiten. Productvoordelen Greeploze deuren met softclose systeem Warme uitstraling Voorgemonteerd geleverd Gemaakt van sterk MDF

€ 199.00

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Huza Hangend 40x170x30cm MDF Hoogglans Wit Softclose Greeploos

De Badkamerkast Huza Hoogglans Wit is van het merk Best Design. Deze witte badkamerkast is gemaakt van MDF materiaal met verchroomde handgrepen. Er zijn 2 deuren met softclose functie. De breedte is 40 cm, diepte 30 cm en hoogte 170 cm. Zowel Links als rechts te monteren.

€ 499.96

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Force Hangend Rechts 35x176x30cm MDF Eiken Softclose

Badkamerkast Differnz Force Hangend Rechts 35x176x30cm is een prachtige badkamerkast. De kast is gemaakt van MDF materiaal en heeft een eiken kleur. De kast is voorzien van twee deuren en twee lades. Het is resistent tegen water en eenvoudig te reinigen. De badkamerkast heeft een afmeting van 176 cm hoog, 35 cm breed en 30 cm diep. De hoge kolomkast wordt geleverd met softclose scharnieren. De kastdeur kan aan de linkerkant worden gescharnierd.

€ 278.39

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Zola Hangend 160x25x30cm MDF 2 Deuren Licht Eiken Softclose Greeploos

Badkamerkast Zola - DC3587 is zowel greeploos als softclose. De deuren sluiten dus subtiel en langzaam. De kast heeft een langere levensduur omdat de kans op schade veel kleiner is als de deuren rustig sluiten. Omdat de kast greeploos is zorgt dit voor een ruimtelijk gevoel. Badkamerkast Zola - DC3587: licht eiken Een licht eiken look in de badkamer is super populair! Licht eiken geeft warmte, sfeer en karakter aan uw badkamer. U kunt er vele stijlen mee creëren zoals modern, landelijk, wellness of industrieel. Het is gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met zwart, antraciet of goud! Veel opbergruimte Badkamerkast Zola - DC3587 geeft u badkamer in één keer extra veel opbergruimte. Ideaal want opbergruimte kunt u eigenlijk nooit genoeg hebben. Het grote voordeel is dat u door het slanke ontwerp niet veel ruimte van uw badkamer hoeft in te leveren. Productvoordelen Veel opbergruimte Greeploos Softclose Gemakkelijk te installeren

€ 273.42

Meerinformatie

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product