Thomas de trein track master motorized

Thomas de trein track master motorized.De gemotoriseerde speelgoedtreintjes van Track Master nemen de personages van Thomas & Friends op hoge snelheid mee naar grote hoogten en spannende avonturen. Kinderen kunnen al hun favoriete locomotieven verzamelen om een spannende gemotoriseerde spoorweg te bouwen, vol actie en opwinding. De via 2 AAA batterijen aangedreven gemotoriseerde Thomas speelgoedtrein van Track Master wordt geleverd met twee laadwagons en twee apenfiguren. Met de gemotoriseerde speelgoedtreinen van Track Master kunnen kinderen een wereld vol speelplezier ontdekken met verhaallijnen die zijn geïnspireerd op het tv-programma van Thomas & Friends. In een bijzondere aflevering bezoekt Thomas het Apenpaleis in India, waar hij zich verbeeldt dat hij de koning is van dit wilde dierenrijk. Deze speciale Thomas treinset heeft unieke, koninklijke versieringen, inclusief een kroon op zijn hoofd. Er zitten ook twee laadwagonnetjes bij en twee schattige aapfig

€ 22.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master uitbreidingsset

Thomas de trein track master uitbreidingsset.Uitbreidingsset voor de Thomas de trein voertuigen uit de TrackMaster serie.Deze uitbreiding betreft een rotsachtig gedeelte met sein.

€ 16.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master Percy motorized

Thomas de trein track master Percy motorized.De gemotoriseerde speelgoedtreintjes van Track Master nemen de personages van Thomas & Friends op hoge snelheid mee naar grote hoogten en spannende avonturen.Kinderen kunnen al hun favoriete locomotieven verzamelen om een spannende gemotoriseerde spoorweg te bouwen, vol actie en opwinding. De via 2 AAA batterijen aangedreven gemotoriseerde Percy speelgoedtrein van Track Master wordt geleverd met twee laadwagons en twee uitneembare dierenfiguren: een zebra en een dromedaris. Percy houdt zoveel van dieren dat hij wel zou willen dat alle dieren bij hem konden wonen in het Tidmouth Treinenverblijf. Deze zeer unieke locomotief beeldt uit hoe Percy eruit zou zien als een volwaardig lid van het dierenrijk. Met een luipaardprint en twee laadwagons met een zebra en dromedaris is Animal Party Percy een geweldige aanvulling voor elke verzameling speelgoedtreinen. Combineer met Track Master treinsets (apart verkrijgbaar) om spannende avont

€ 22.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master Rajiv

Thomas de trein track master Rajiv.Thomas de Trein Track Master treintjes: een assortiment metalen duwlocomotieven en voertuigen voorzien van kunststof aansluitingen zodat er andere Thomas & Friends Track Master locomotieven of wagonnetjes aan kunnen worden bevestigd. Rajiv is prachtig gedecoreerd en afkomstig uit India. Ondanks zijn soms arrogante opmerkingen, is Rajiv een lieve trein met een goed hart en veel gevoel voor humor. Dit mooie treintje is een leuke aanvulling op jouw Track master collectie.

€ 6.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master Rebecca motorized

Thomas de trein track master Rebecca motorized.De gemotoriseerde speelgoedtreintjes van Track Master nemen de personages van Thomas & Friends op hoge snelheid mee naar grote hoogten en spannende avonturen.Kinderen kunnen al hun favoriete locomotieven verzamelen om een spannende gemotoriseerde spoorweg te bouwen, vol actie en opwinding. De gemotoriseerde speelgoedtrein Rebecca van Track Master loopt op 2AAA batterijen en heeft een vrachtwagon, een gewone wagon en verwijderbaar graafgereedschap. Met Track Master gemotoriseerde speelgoedtreinen beleven kinderen de leukste avonturen, geïnspireerd op de serie Thomas & Friends. Als er gegraven moet worden, heeft Rebecca de juiste spullen.Deze speciale Rebecca-locomotief heeft een vrachtwagon, een gewone wagon en opklikbaar graafgereedschap, net zoals in de tv-serie. Als ze haar graafuitrusting niet draagt, kan die worden opgeborgen in de vrachtwagon. Combineer met de Track Master treinsets (apart verkrijgbaar leverbaar) voo

€ 22.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master motorized apenpaleis

Thomas de trein track master motorized apenpaleis.Met deze gemotoriseerde Thomas de trein beleven kinderen de leukste avonturen. Geïnspireerd op de serie Thomas & Friends waar hij een apenpaleis in India bezoekt. Hier zijn een paar aapjes hun familie kwijtgeraakt. Als Thomas met een aapje in zijn vrachtwagon onder de tak doorrijdt, grijpt het aapje de tak vast en slingert hij terug naar zijn vriendjes. Het aapje kan ook aan het paleis hangen en op de brug staan. Gebruik je fantasie en laat Thomas en zijn apenvriendjes fantastische dierenavonturen beleven.Thomas werkt op 2 AAA batterijen.Deze zijn niet inbegrepen.

€ 24.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master banenbouwer emmer

Thomas de trein track master banenbouwer emmer.Kinderen kunnen een nog grotere Thomas & Friends wereld bouwen met de Track Master Bouwset-emmer. De Bouwset-emmer bevat meer dan 20 baandelen en laat kinderen hun gemotoriseerde spoorweg uitbreiden door verschillende banen te bouwen of te combineren met andere Track Master treinbaansets. De emmer bevat gebogen, rechte en oplopende baandelen zodat kinderen zelf een spoorbaan kunnen ontwerpen. De emmer kan worden gebruikt om baandelen in op te bergen en het deksel dient als brug voor de Track Master speelgoedtreinen. Ook wordt de emmer geleverd met instru cties voor het bouwen van vijf verschillende banen, maar kinderen kunnen natuurlijk zelf ook naar hartenlust experimenteren. De metalen duwlocomotieven van TrackMaster kunnen over Track Master banen rijden voor nog meer speelmogelijkheden.

€ 24.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein verrassingszakje

Thomas de trein verrassingszakje.Laat je verrassen met een figuur/karakter uit de bekende kinderserie Thomas de Trein uit dit surprise pack. Het zakje bevat 1 figuur van stevig kunststof waarmee je je favoriete avonturen kunt naspelen. Verzamel ze allemaal.

€ 2.25

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master uitbreidingsset brug

Thomas de trein track master uitbreidingsset brug.Uitbreidingsset voor de Thomas de trein voertuigen uit de TrackMaster serie.Deze uitbreiding betreft een op instorting staande brug.Wie durft er over heen?

€ 16.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master motorized watertoren

Thomas de trein track master motorized watertoren.Deze Track Master treinset bevat een gemotoriseerde Percy, een baanopstelling, een rembaan en een watertoren. Met de Track Master gemotoriseerde treinset beleven kinderen de leukste avonturen met de favoriete figuurtjes en locaties van Thomas & Friends. In deze set gaat Percy naar de watertoren om zichzelf bij te vullen. De gemotoriseerde Percy kan onder de watertoren stoppen. De buis kan omhoog en omlaag zodat het lijkt of Percy's stoomketel wordt bijgevuld. Percy is versierd met een speciaal waterthema, zodat hij een unieke aanvulling is op iedere collectie Thomas & Friends speelgoedtreinen. Kenmerken:- Met de rembaan kan Percy stoppen onder de watertoren .- Beweeg de buis van de watertoren omhoog en omlaag om te doen of Percy wordt gevuld.- Percy heeft unieke, op water geïnspireerde decoraties.Percy werkt op 2 AAA batterijen.Deze zijn niet inbegrepen.

€ 21.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master Yong Bao

Thomas de trein track master Yong Bao.Deze Track master treintjes zijn metalen duwlocomotieven en voertuigen voorzien van kunststof aansluitingen, zodat er andere Thomas & Friends Track Master locomotieven of wagonnetjes aan kunnen worden bevestigd.Yong Bao is een vriendelijke en trouwe stoomlocomotief uit China. Na een gewaagde reddingsactie kreeg hij een prijs voor zijn dapperheid en werd hij felrood geschilderd, als teken van feest en blijdschap. Hij is altijd klaar voor actie en zal altijd zorgen dat hij snel ter plaatse is om iedereen in nood te redden. Kinderen kunnen hem over de Track Master banen duwen om oneindig veel avonturen te beleven.

€ 10.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein steelworks track master motorized

Thomas de trein steelworks track master motorized.De gemotoriseerde speelgoedtreintjes van Track Master nemen de personages van Thomas & Friends op hoge snelheid mee naar grote hoogten en spannende avonturen. Kinderen kunnen al hun favoriete locomotieven verzamelen om een spannende gemotoriseerde spoorweg te bouwen, vol actie en opwinding. De via 2 AAA batterijen aangedreven gemotoriseerde Thomas speelgoedtrein van Track Master wordt geleverd met twee zware wagons. Met de gemotoriseerde speelgoedtreinen van Track Master kunnen kinderen een wereld vol speelplezier ontdekken met verhaallijnen die zijn geïnspireerd op het tv-programma van Thomas & Friends. Steelworks Thomas is de stoere uitvoering van Thomas de Trein Trackmaster. Thomas werkt in de staalfabriek. Hij is daarom zwartgeblakerd en trekt twee zware wagons met werkmaterialen voort.De 2 AAA batterijen zijn niet inbegrepen.

€ 21.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master Rebecca

Thomas de trein track master Rebecca.Deze Track master treintjes zijn metalen duwlocomotieven en voertuigen voorzien van kunststof aansluitingen, zodat er andere Thomas & Friends Track Master locomotieven of wagonnetjes aan kunnen worden bevestigd.Hier is nog een nieuw lid van het Stoomteam: Rebecca. Ze is zo sterk dat ze haar eigen kracht niet kent. Ze zal altijd blijven lachen, en vaak ook om zichzelf. Door haar vriendelijke karakter ziet ze altijd het beste in iedereen. Kinderen kunnen haar over de Track Master banen duwen om oneindig veel avonturen te beleven.

€ 10.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master uitbreidingsset bochten

Thomas de trein track master uitbreidingsset bochten.Uitbreidingsset voor de Thomas de trein voertuigen uit de TrackMaster serie.Deze uitbreiding betreft een op bochtig rails parcours.Niet te snel!!!

€ 16.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product
 

Thomas de trein track master Nia motorized

Thomas de trein track master Nia motorized.De gemotoriseerde speelgoedtreintjes van Track Master nemen de personages van Thomas & Friends op hoge snelheid mee naar grote hoogten en spannende avonturen.Kinderen kunnen al hun favoriete locomotieven verzamelen om een spannende gemotoriseerde spoorweg te bouwen, vol actie en opwinding. De via 2 AAA batterijen aangedreven gemotoriseerde Nia speelgoedtrein van Track Master wordt geleverd met goederenwagon. Thomas ontmoet Nia voor het eerst in haar vaderland in Afrika, en van daaruit gaan ze samen op avontuur. Kinderen kunnen hun favoriete momenten met dit unieke personage opnieuw beleven, of nieuwe verhalen bedenken. Zet de wissel om en kijk hoe Nia met haar goederenwagon over de baan dendert. Geïnspireerd op de Thomas & Friends film "Big World". De gemotoriseerde trein kan worden gebruikt met Track Master baan en treinsets (apart verkrijgbaar).De 2 AAA batterijen zijn niet inbegrepen.

€ 14.95

Meerinformatie

Brinic Jongens Thomas de trein
Product