Wiesbaden 3e generatie sifon inzetstuk voor douchegoot ø3,7 cm, grijs

Los RVS inzetstuk sifon 3e gen.douchegoot Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 24.95

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Sifon
Product
 

Riverdale Holmes polystone wastafel zonder kraangat inclusief plug 120x1x45 cm, mat wit

Deze Riverdale Holmes wastafel is gemaakt van polystone, in de kleur mat wit, heeft geen kraangat. Deze 120 centimeter brede wastafel is te combineren met een in de wand gemonteerde kraan, waarmee jouw badkamer een nog luxere uitstraling krijgt. Onder deze wastafel kan een bijpassende onderkast -met of zonder afdekblad- worden gemonteerd.De wastafel wordt geleverd inclusief ‘always open plug’ in kleur van de wastafel.

Let op!:

Deze wastafel steunt altijd op de Riverdale onderkast, het Riverdale stalen frame óf de Riverdale handdoekhouders. Bekijk voor alle opties, het kopje ‘maak je bestelling compleet’. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 600.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 

Plieger Brussel wastafel 60x47 cm, wit

Plieger Brussel wastafel 60x47 cm, wit met artikelnummer H8103920001951 nu voor maar 49.99 EUR. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 49.99

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 

Bruynzeel Passo keramische dubbele wastafel zonder kraangat 150 x 46 cm, wit

Bruynzeel badkamer sanitair: alles voor de persoonlijke stijl

Iedereen heeft andere wensen, daarom is elke badkamer persoonlijk. Bij Bruynzeel weten ze dat als geen ander. Door constant te vernieuwen en door te gaan met de nieuwe ontwikkelingen is Bruynzeel naast kwaliteit ook vooruitstrevend in duurzaamheid en design. Bruynzeel snapt waar een goed product aan moet voldoen en dat badkamer sanitair bestand moet zijn tegen alledaags gebruik, jaar in jaar uit. Het ruime assortiment biedt oplossingen voor iedere badkamer. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 675.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Dubbele wastafel
Product
 

Duravit DuraSquare meubelwastafel kom rechts met kraangat 80 x 47 cm, wit

Deze Duravit DuraSquare wastafel meet 80x47 cm en is voorzien van een aflegplateau aan de linkerkant. Deze fraaie wastafel is voorzien van een kraangat en wordt standaard geleverd met afvoerventiel en een bij de wastafel passende keramische afdekkap. De uit DuraCeram gemaakte wastafel is eenvoudig te combineren met een fraaie onderkast of vrijhangend te gebruiken met een zuil of sifonkap.

DuraCeram
Duravit heeft een innovatieve materiaal ontwikkeld, waardoor er exacte randen met een dikte van vijf millimeter vervaardigd worden. Door deze DuraCeram gietmassa kunnen wasbekkens een maximale grootte krijgen en worden de producten bovendien bijzonder reinigingsvriendelijk.

Duravit DuraSquare
De serie Duravit DuraSquare voegt zich modern en tijdloos in in de badkamer. Schijnbare tegenstellingen worden moeiteloos verbonden en ziet er daarbij brutaal goed uit. Helderheid, precisie en reductie vormen de rode draad doorheen het complete programma, dat niet alleen modern en tijdloos maar ook duurzaam vormgegeven is.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 459.76

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 

Wiesbaden Rhea XXS fontein links 30,5 x 18 cm, wit

Deze witte Rhea XXS fontein van Wiesbaden is gemaakt van keramiek en heeft het kraangat aan de linkerkant zitten. De fontein heeft een rechthoekige vorm en is 30,5 bij 18 bij 11 cm. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 77.50

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Luca Sanitair Luva ronde opzetwastafel met dunne randen van mineral stone 42 x 42 x 13,5 cm, glanzend wit

Deze Luca Sanitair Luva opzetwastafel is rond van vorm en kan worden geplaatst op een afdekblad. De witte opzetwastafel is gemaakt van het gegoten composiet mineral stone en heeft een diameter van 42 centimeter en hoogte is 13,5 centimeter. De kleurafwerking is glanzend wit, maar de opzetwastafel is ook verkrijgbaar in de kleurafwerking mat wit. Dankzij het kleine formaat zeer geschikt voor een kleinere badkamer of het toilet. Deze opzetwastafel met mooi dun afgewerkte randen straalt een gevoel van design en luxe uit. Doordat de wastafel geen kraangat heeft is deze mooi te combineren met een wandkraan of staande kraan. Let op met de aanschaf van een plug, met een always open plug kan voorkomen worden dat de wastafel in een onbewaakt moment overloopt.

Onderhoud
Reinigen met een zachte doek en een zacht, niet schurend schoonmaakmiddel (zeep). Het sanitair naspoelen en droog maken met een doek, dit om kalk en vlekken te voorkomen. Het gebruik van agressieve antikalk en schuurmiddelen wordt ten strengste afgeraden, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 399.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Opbouw wastafel
Product
 

Bruynzeel Bando wastafel composiet 1kg 60 x 45 cm, grijs

De Bruynzeel Bando wastafel is een wastafel gemaakt van composiet. Met de strakke lijnen een echte blikvanger voor iedere badkamer. De perfecte wastafel om lekker op te frissen. De afmetingen zijn 60 x 45 cm, in de stoere kleurafwerking grijs. De wastafel is voorzien van een kraangat in het midden en een overloop. Schoonmaken kan met water en/of allesreiniger, dit wordt eenvoudig gemaakt door de beschermende coating.

Materiaal

Composiet is een mengsel van mineraalpoeder en polyetherhars. De wastafels die gemaakt zijn van composiet zijn eenvoudig te reinigen. Kijk hierbij wel uit voor agressieve schoonmaakmiddelen. De wastafel kan worden schoongemaakt met water en/of allesreiniger. Door de beschermende coating wordt hardnekkig vuil voorkomen. Indien er toch vuil verschijnt kan dit worden behandeld met fijne polijstpasta.

Bruynzeel badkamer sanitair:

alles voor de persoonlijke stijl
Iedereen heeft andere wensen, daarom is elke badkamer persoonlijk. Bij Bruynzeel weten ze dat als geen ander. Door constant te vernieuwen en door te gaan met de nieuwe ontwikkelingen is Bruynzeel naast kwaliteit ook vooruitstrevend in duurzaamheid en design. Bruynzeel snapt waar een goed product aan moet voldoen en dat badkamer sanitair bestand moet zijn tegen alledaags gebruik, jaar in jaar uit. Het ruime assortiment biedt oplossingen voor iedere badkamer.

Let op:

Composiet is niet bestand tegen hittebronnen boven de 65?. Houd hier dus rekening mee bij het gebruik van heet water of andere hete voorwerpen. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 220.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 

Geberit Renova Plan meubelwastafel 55 cm 1 kraangat met overloop KeraTect, wit

Op zoek naar een wastafel om te plaatsen op een wastafelblad in de badkamer? Dan is deze Renova Plan meubelwastafel misschien wat je. Want deze wastafel kan door zijn rechte onderkant hamonieus aansluiten op een wastafelblad. De slanke rand van deze Renova Plan Slim Rim wastafel is heel dun en heeft daardoor een bijzonder lichte uitstraling. En sluit dus perfect aan bij de huidige badkamertrends.

Deze wastafel dient altijd te worden gecombineerd met een Renova Plan onderkast aangezien de wastafel op de onderkast wordt geplaatst.

Het wastafel is voorzien van een kraangat in het midden. Dankzij de overloop in de waskom loopt er geen water over de rand van de wastafel mocht de kraan te lang open blijven staan.

De wastafel is gemaakt van keramiek. Het voordeel van dit materiaal is dat het makkelijk schoon te houden is dankzij het gladde oppervlak. Tevens is het materiaal zeer duurzaam.

En heb je door je drukke leven wat minder tijd om schoon te maken? Deze wastafel is voorzien van een KeraTect® speciaal glazuurlaag die er voor zorgt dat vuil zich minder snel hecht aan de wastafel. En als er vuil zit is schoonmaken een makkelijke klus, want het nagenoeg poriënvrije en extreem gladde oppervlak kan snel worden schoongemaakt.

De wastafel is 55 cm breed, 48 cm diep en 16,8 cm hoog.

Deze wastafel dient dus te worden geplaatst op een wastafelblad.

Specificaties van deze wastafel:
- Materiaal: Keramiek
- Kleur: Wit
- Vorm: Rechthoekig
- Met bevestigingsmateriaal: Nee
- Geschikt voor meubel: Ja
- Geschikt voor hoekmontage links: Nee
- Geschikt voor hoekmontage rechts: Nee
- Montagewijze: Opzet
- Afzetplateau: Geen
- Aantal gebruiksplaatsen: 1
- Aantal waskommen: 1
- Medische uitvoering: Nee
- Vuilafstotend: Ja
- Kraangat: Midden
- Doorslaanbare kraangaten: Geen
- Met kraan/mengkraan: Nee
- Overloop: Ja
- Geschikt voor sifonkap: Nee
- Geschikt voor zuil: Nee
- Diepte: 480 mm
- Breedte: 550 mm
- Hoogte: 168 mm
- Met aardingsvoorziening: Nee

Wat zit er in de verpakking?
- Geberit Renova Plan meubelwastafel

Wat heb je verder nog nodig?
- Wastafelblad
- Kraan
- Afvoerplug
- Sifon

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 235.15

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 Luca Sanitair Iris fonteinset met handdoekhouder en kraangat 35 x 18,5 x 9 cm, glanzend wit

Deze Luca Sanitair fonteinset is rechthoekig van vorm en is inclusief fonteinplankje met handdoekhouder. Het fontein is zowel links als rechts te monteren. Het witte fontein is gemaakt van het gegoten composiet mineral stone en is voorzien van een kraangat. De afmetingen van het fontein zijn 35 x 18,5 x 9 centimeter. De kleurafwerking is glanzend wit met het Iris fonteinplankje in de kleur smoke, maar het fontein is ook verkrijgbaar in de kleurafwerking mat wit. Het fontein geeft een gevoel van design en luxe. Dankzij het formaat en de vorm zeer geschikt voor het toilet. Let op met de aanschaf van een plug, met een always open plug kan voorkomen worden dat het fontein in een onbewaakt moment overloopt.

Onderhoud
Reinigen met een zachte doek en een zacht, niet schurend schoonmaakmiddel (zeep). Het sanitair naspoelen en droog maken met een doek, dit om kalk en vlekken te voorkomen. Het gebruik van agressieve antikalk en schuurmiddelen wordt ten strengste afgeraden, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 441.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fonteinset
Product
 

Viega sifoncombinatie 1 1 4 voor aangepaste wastafel, chroom

Viega sifoncombinatie 1 1/4" voor aangepaste wastafel, chroom met artikelnummer 132675 nu voor maar 112.17 EUR. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 112.17

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Sifon
Product
 

Villeroy Boch Subway 2.0 meubelwastafel 100x47 met 1 kraangat overloop CeramicPlus geslepen, wit

Strak en tijdloos modern: Legato is een complete badkamercollectie van consequente elegantie. De wastafelmeubel, perfect in de passende onderkast geïntegreerd, is een bijzonder elegante en uniforme verschijning. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 513.51

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 

Geberit Renova Plan fontein 45 cm met kraangat zonder overloop KeraTect, wit

Dit Renova Plan fontein heeft een rechthoekig design met afgeronde hoeken en heeft daardoor een vriendelijk moderne uitstraling die past in het hedendaagse toilet.

Het fontein is voorzien van een kraangat in het midden van de kraanbank waarop je ook wat kleine toiletspullen kan plaatsen. Wil je extra opbergruimte op het toilet? Combineer dan deze fontein met een Renova Plan fonteinonderkast waar je bijvoorbeeld de toiletrollen in op kan bergen.

Het fontein heeft geen overloop, om te voorkomen dat het water over de rand kan stromen is gebruik van een niet-afsluitbare afvoerplug aan te raden.

Het fontein is gemaakt van keramiek. Het voordeel van dit materiaal is dat het makkelijk schoon te houden is dankzij het gladde oppervlak. Tevens is het materiaal zeer duurzaam. Het mooie is dat dit fontein ook nog is voorzien van een extra keratect glazuurlaag die er voor zorgt dat het fontein bijna volledig poriënvrij is wat het schoonmaken nog makkelijker maakt.

Het fontein is 45 cm breed, 32 cm diep en 17,5 cm hoog.

Dit fontein dient te worden bevestigd aan de muur. Bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd.

Specificaties van dit fontein:
- Materiaal: Keramiek
- Kleur: Wit
- Vorm: Rechthoekig
- Met bevestigingsmateriaal: Nee
- Geschikt voor meubel: Ja
- Geschikt voor hoekmontage links: Nee
- Geschikt voor hoekmontage rechts: Nee
- Bevestigingswijze: Plugbouten
- Montagewijze: Hangend
- Afzetplateau: Geen
- Aantal gebruiksplaatsen: 1
- Aantal waskommen: 1
- Medische uitvoering: Nee
- Vuilafstotend: Ja
- Kraangat: Midden
- Doorslaanbare kraangaten: Geen
- Met kraan/mengkraan: Nee
- Overloop: Nee
- Geschikt voor sifonkap: Nee
- Geschikt voor zuil: Nee
- Geschikt voor meubel: Nee
- Diepte: 320 mm
- Breedte: 450 mm
- Hoogte: 175 mm
- Met aardingsvoorziening: Nee

Wat zit er in de verpakking?
- Geberit Renova Plan fontein

Wat heb je verder nog nodig?
- Bevestigingsmateriaal
- Kraan
- Afvoerplug
- Sifon

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 142.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Wiesbaden Mini Rhea fontein rechts 36 x 18 x 9 cm, mat wit

Deze Mini-Rhea fontein van Wiesbaden is gemaakt van keramiek en heeft een rechthoekige vorm. Het kraangat zit rechts en de fontein zelf is 360 bij 180 bij 90 mm. De mat witte fontein heeft een tijdloos uiterlijk. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 85.25

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Differnz Flat fontein met rechte kraan mat chroom, beton

Deze Differnz Flat-fontein is uitgevoerd in de stijlvolle kleur 'beton' en wordt geleverd met een mat chromen rechte eengreepskraan, een mat chromen sifon en een mat chromen fonteinplug. De fontein is 38 cm breed, 24 cm diep en 8 cm hoog en is met plugbouten aan de wand te bevestigen. Met de aankoop van deze fonteinset haalt men een moderne eye-catcher in huis en is men in één koop klaar, omdat alle set-onderdelen compatibel zijn met elkaar. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 169.95

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Dornbracht design bekersifon 5 4 , matplatina

Dornbracht design bekersifon 5/4", matplatina met artikelnummer 1004097006 nu voor maar 578.46 EUR. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 578.46

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Sifon
Product
 

Geberit Renova Plan wastafel 100x48 cm met kraangat en overloop, aflegplateau links en rechts, wit

Deze Renova Plan wastafel van 100 cm breed heeft een ruime waskom en zowel links als rechts volop aflegruimte voor kleine toiletartikelen. De wastafel heeft 1 kraangat in het midden en dient te worden gecombineerd met een staande wastafelkraan. De wastafel heeft een overloop die ervoor zorgt dat het water niet over de rand kan stromen.

Voor nog meer opbergruimte is de wastafel naar wens te combineren met een bijpassende onderkast.

Specificaties wastafel
- Materiaal: Keramiek
- Vorm: Rechthoekig
- Kleur: Wit
- Montagewijze: Hangend
- Bevestigingswijze: Plugbouten
- Met bevestigingsmateriaal: Nee
- Geschikt voor meubel: Ja
- Geschikt voor hoekmontage links: Nee
- Geschikt voor hoekmontage rechts: Nee
- Afzetplateau: Geen
- Aantal gebruiksplaatsen: 1
- Aantal waskommen: 1
- Medische uitvoering: Nee
- Vuilafstotend: Nee
- Antibacteriële behandeling: Nee
- Kraangat: Midden
- Aantal kraangaten per waskom: 1
- Doorslaanbare kraangaten: Geen
- Overloop: Ja
- Met afvoerplug: Nee
- Met afvoerplug en geïntegreerde overstort: Nee
- Met boring voor draaiknop waste: Nee
- Met sifon: Nee
- Met geïntegreerde zeepschaal: Nee
- Met boring voor zeepdispenser: Nee
- Met handdoekhouder: Nee
- Met rugwand: Ja
- Geschikt voor sifonkap: Ja
- Sifonkap meegeleverd: Nee
- Geschikt voor zuil: Nee
- Zuil meegeleverd: Nee
- Geschikt voor poten: Nee
- Poten meegeleverd: Nee
- Diepte: 480 mm
- Breedte/diameter: 1000 mm
- Hoogte: 195 mm
- Met aardingsvoorziening: Nee

Wat zit er in de verpakking?
- Geberit Renova Plan wastafel

Wat heb je verder nog nodig?
- Kraan
- Plug
- Sifon
- Renova Plan wastafelonderbouwkast
- Inbouwelement wastafel

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 269.94

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 

Laufen Val fontein 45x42 cm geslepen met 1 kraangat met overloop, wit

Laufen Val fontein 45x42 cm geslepen met 1 kraangat met overloop, wit met artikelnummer H8162800001041 nu voor maar 246.75 EUR. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 246.75

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Differnz Helios marmer fontein met gebogen kraan mat chroom, wit

Deze Differnz Helios-fontein is uitgevoerd in stijlvol wit marmer en wordt geleverd met een mat chromen gebogen eengreepskraan, een mat chromen sifon en een mat chromen fonteinplug. De fontein is 37,5 cm breed, 18,5 cm diep en 9,5 cm hoog en het kraangat zit aan de rechterkant. Met de aankoop van deze fonteinset haalt men een moderne eye-catcher in huis en is men in één koop klaar, omdat alle set-onderdelen compatibel zijn met elkaar. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 183.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Wiesbaden Leto mini fontein 28 x 24,5 cm, wit

Deze Leto mini fontein van Wiesbaden is ideaal voor in de kleinere toiletruimte. De fontein van keramiek heeft een rechthoekige vorm en is 280 x 245 x 90 mm. Het kraangat zit in het midden, waardoor links en rechts twee kleine afzetplateau's ontstaan. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 79.95

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Plieger Qubic XS wastafel keramiek 85x38 cm, wit

Plieger Qubic XS wastafel keramiek 85x38 cm, wit met artikelnummer 536808003 nu voor maar 265.00 EUR. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 265.00

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product
 

Duravit Starck 3 fontein 40x26 cm met 1 kraangat rechts, wit

Starck 3 Fonteintje, met 1 kraangat met overloop, met kraanvlak, kraangat rechts, incl. bevestiging, onderzijde geglazuurd, 400 mm Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 71.77

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Fontein
Product
 

Villeroy Boch Memento 2.0 wastafel 60x42 cm voor handdoekhouders met overloop met kraangat CeramicPlus, white alpin

Deze Villeroy & Boch Memento 2.0 wastafel is een blikvanger in elke moderne badkamer. De 60 cm brede wastafel is gemaakt van hoogwaardig TitanCeram en is afgewerkt met een CeramicPlus-coating. De wastafel is geschikt voor montage op handdoekhouders en heeft geen overloop en is voorzien van één kraangat.

TitanCeram

Door het versmelten van natuurlijke grondstoffen tot een nieuw soort materiaal, wordt een hoogwaardig sanitairkeramiek een buitengewone sterkte gevormd. Dit TitanCeram maakt het mogelijk indrukwekkend subtiele vormen met scherpe randen te creëren, die tegelijkertijd bijzonder stevig en robuust zijn.

CeramicPlus

CeramicPlus is de innovatieve vinding voor hygiënisch schone en onderhoudsvriendelijke keramische oppervlakken. Vuil en kalk hechten zich amper aan het oppervlak en worden direct mee weggespoeld, waardoor schoonmaken nóg gemakkelijker wordt.

Memento 2.0

De Villeroy & Boch sanitairserie Memento 2.0 trekt de aandacht in de elegante premium badkamer. Een modern design met precieze contouren en dunne wanden garandeert een uiterst subtiele uitstraling en een puristische lichtheid in de badkamer. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

€ 273.83

Meerinformatie

Badkamerwinkel Wastafels Wastafel
Product