Marinella zitbad 103x65x52 wit

Marinella zitbad 103x65x52 wit Een prachtige zitbad gericht voor kinderen. Maak nu gebruik van de Marinella zitbad in de formaat 103x65x52 cm. De prachtige Marinella zitbad in de kleur wit, is praktisch en gemakkelijk te plaatsen. Daarnaast is de zitbad gemaakt van hoogwaardig onbreekbaar kunststof Polypropyleen. Daarnaast geven wij ook een potenset mee, zodat de Marinella zitbad compleet kan worden geleverd. Specificaties Hieronder staan een aantal specificaties van de Marinella zitbad. Marinella kunststof zitbad 103x65x52 Kleur: wit Zitbad van hoogwaardig onbreekbaar kunststof: Polypropyleen Praktisch en gemakkelijk te plaatsen. Inclusief potenset Zonder afvoergat Gewicht: 9 kg Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met een van onze filialen  Zoek je toch een andere vrijstaand bad? Bekijk dan al onze zitbaden Interesse in een ander bad? Bekijk al onze baden

€ 125.11

Meerinformatie

Badkamer Baden Zitbaden
Product
 

Isifix zitbad 105x65 cm

zitbad BWH Design Isifix pilot zitbad BWH Design Isifix pilot (inclusief potenset)

€ 199.00

Meerinformatie

Badkamer Baden Zitbaden
Product
 

Zitbad Pisa 100x70 cm

zitbad BWH Design Isifix Pisa Ben je opzoek naar een functioneel zitbad? Dan zit je goed met het zitbad BWH Design Isifix Pisa. Dit zitbad beschikt over verschillende dieptes en is zorgt ervoor dat je hierdoor een betere positie hebt. Het zitbad heeft een rechthoekige vorm en is gemaakt van acryl. Acryl is bestendig tegen hoge temperaturen en vele substanties die je regelmatig in bad gebruikt. Daarnaast gaat acryl vrij lang mee en heb je dus lekker lang plezier van je bad! Specificaties Het zitbad BWH Design Isifix Pisa wordt geleverd met een potenstel. Dit potenstel zorgt voor een stabiliteit van je bad. Het zitbad heeft niet de allergrootste afmeting maar dit komt door het design. Het design is functioneel en heeft dus niet zoveel ruimte nodig als een 'normaal' bad. Je bespaart dus ook nog ruimte in je badkamer en dit is handig omdat de meeste badkamers niet al te groot zijn. Inclusief potenstel Acryl Afmeting 100x70x(21-42) cm 1 tot 2 weken levertijd 2 jaar garantie Heb je behoefte aan een ander soort bad? Dan kun je onze baden pagina bezoeken. Of ben je toch meer van het douchen? Dan ben je op het juiste adres op onze douche pagina.   Heb je specifieke vragen over onze baden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

€ 177.00

Meerinformatie

Badkamer Baden Zitbaden
Product
 

Minibad Get Wet Optimo Wit 60452500410

Sealskin Get Wet Optimo  De prachtige Optimo baden en whirlpools van Get Wet door Sealskin bieden een optimaal ligcomfort door de goede belijning. De baden zijn gemaakt door acryl en leverbaar in de kleur wit.  De baden en WHirlpools van Get Wet door Sealskin zijn eenvoudig te monteren en standaard voorzien van een verstelbare potenset, compleet voorgemonteerd en makkelijk aan te sluiten.

€ 279.00

Meerinformatie

Badkamer Baden Zitbaden
Product