Inbouw verstelbare zij douche WB Kimbo 135 mm

Inbouw verstelbare zij douche WB Kimbo 135 mm

€ 49.95

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate M140 Hoofddouche met cascade 260x555mm Chroom

Hot Bath Mate M140 Hoofddouche met cascade 260x555mm Chroom De hoofddouche Mate van het merk Hot Bath is een authentieke en tijdloze douche. Dit komt mede door het stijlvolle design. Verder is de douche gemaakt van verchromend mensing. Dit zorgt er voor dat de hoofddouche duurzaam is. Daarnaast heeft de douche standaard een garantie van vijf jaar. De hoofddouche Mate met cascade heeft een anti-kalk laag wat er voor zorgt dat de douche niet zo maar verkalkt. Hot Bath Het bedrijf Hot Bath staat al jaren bekend als een merk met alleen maar top kwaliteit producten. Hot Bath laat al haar producten produceren in Italië. Dit omdat alleen de beste specialisten op het gebied van sanitair in Italië zitten.

€ 1395.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate opbouw hoofddouche M106 rond 300mm Chroom

Hot Bath Mate opbouw hoofddouche M106 rond 300mm Chroom De hoofddouche Mate van het merk Hot Bath is een mooie en tijdloze douche. Dit komt mede door het strakke design. De hoofddouche past in iedere badkamer en is makkelijk te monteren. De hoofddouche Mate bevat een EcoAir System. Dit systeem zorgt er voor dat u tijdens elke douchebeurt flink aantal liters minder water verbruikt. Daarom bespaart u met de douche ook veel geld op jaarbasis. Daarnaast bestaat douche uit een verchroomde mensing. Hierdoor gaat de hoofddouche extra lang mee. Hot Bath Met een Hot Bath bent u verzekerd van een onvergetelijk douche-ervaring. Alle producten van Hot Bath worden standaard geproduceerd in Italië. Italië staat bekend om haar specialisten op het gebied van sanitair.

€ 365.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate M142 Hoofddouche met cascade vierkant 500mm Chroom

Mate M142 Hoofddouche met cascade vierkant 500mm Chroom Shower Power System SPS staat voor een gepatenteerd cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat de 20 cm rond of vierkant modellen (M100 en M200) vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken. Alle hoofddouches vanaf 250 mm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter/minuut, CW4 systemen en hoger.

€ 1449.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate M141 Hoofddouche met cascade 260x555mm Chroom

Hot Bath Mate M141 Hoofddouche met cascade 260x555mm Chroom De hoofddouche Mate met Cascade van het merk Hot Bath heeft een tijdloos en mooi design. De douche is gemaakt van een verchroomde mensing. Dit zorgt er voor dat de hoofddouche Mate extra lang mee gaat. Daarnaast bevat de douche ook nog een anti-kalk laagje. Hierdoor is de hoofddouche makkelijk schoon te houden. Verder is de douche erg makkelijk in te bouwen in iedere badkamer. Hot Bath Hot Bath is het merk wat haar producten produceert in Italie. In Italie zitten de beste specialisten op het gebied van sanitair. Met een hoofddouche van Hot Bath weet u zeker dat u bij elke douchebeurt een onvergetelijk ervaring heeft.

€ 1215.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate M110 Hoofddouche inbouw vierkant 380mm inclusief...

Hot Bath Mate M110 Hoofddouche inbouw vierkant 380mm inclusief frame Chroom De inbouw hoofddouche Math vierkant van Hoth Bath is een stijlvolle douche voor thuis. De hoofddouche is gemaakt van verchromende messing. Dit betekent dat de inbouw hoofddouche Math erg lang mee gaat vanwege de duurzame materialen. De hoofddouche heeft een tijdloos design waardoor de kraan past in iedere badkamer. Door de mooie vierkante afwerking ziet u de douche na het installeren bijna niet. Hoth Bath Hoth Bath staat al sinds een aantal jaar bekend als een merk dat alleen maar kwaliteitsproducten levert. De producten van Hoth Bath worden alleen maar in Italië geproduceerd. Hier zitten de beste specialisten op het gebied van sanitair.

€ 995.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hoofddouche Bwh Design Isifix Guam chroom VM191049

Hoofddouche Bwh Design Isifix Guam chroom VM191049 Hoofddouche Bwh Design Isifix Guam chroom is nu te verkrijgen bij badkamerwarenhuis.  Met de elegante strakke look is de hoofddouche van BWH design Isifix passend in elke badkamer Specificaties - diameter 20cm - BWH Design - Isifix - Chroom - Rond - 2 jaar garantie

€ 140.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate M107 Hoofddouche opbouw vierkant 300mm Chroom

Mate m107 Hoofddouche opbouw vierkant 300mm Chroom Shower Power System SPS staat voor een gepatenteerd cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat de 20 cm rond of vierkant modellen (M100 en M200) vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken. Alle hoofddouches vanaf 250 mm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter/minuut, CW4 systemen en hoger. EcoAir System Nieuw in het Hotbath programma is het EcoAir systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het EcoAir systeem kent geen comfortverlies, maar wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geld voor alle opbouwhoofddouches.

€ 479.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 Hot Bath Mate M111 Hoofddouche inbouw vierkant 500mm inclusief...

Mate M111 Hoofddouche inbouw vierkant 500mm inclusief frame Chroom Shower Power System SPS staat voor een gepatenteerd cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat de 20 cm rond of vierkant modellen (M100 en M200) vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken. Alle hoofddouches vanaf 250 mm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter/minuut, CW4 systemen en hoger.

€ 1050.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 


Hoofddouche Bwh Design Isifix Samoa chroom VM191047

Hoofddouche Bwh Design Isifix Samoa chroom VM191047 Hoofddouche Bwh Design Isifix samoa chroom is nu te verkrijgen bij badkamerwarenhuis.  Met de elegante strakke look is de hoofddouche van BWH design Isifix passend in elke badkamer Specificaties - diameter 20cm - BWH Design - Isifix - Chroom - Rond - 2 jaar garantie

€ 140.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate opbouw hoofddouche M105 rond 250mm Chroom

Mate opbouw hoofddouche M105 rond 250mm Chroom Shower Power System SPS staat voor een gepatenteerd cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat de 20 cm rond of vierkant modellen (M100 en M200) vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken. Alle hoofddouches vanaf 250 mm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter/minuut, CW4 systemen en hoger. EcoAir System Nieuw in het Hotbath programma is het EcoAir systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het EcoAir systeem kent geen comfortverlies, maar wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geld voor alle opbouwhoofddouches.

€ 310.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hoofddouche WB Kimbo 200 mm x 8 mm

Hoofddouche WB Kimbo 200 mm x 8 mm Unieke Kimbo hoofddouche van Wiesbaden met een mooie chrome look. Met een formaat van 200 x 8 mm past deze hoofddouche in elke badkamer. Specificaties - Chroom - Kimbo - Wiesbaden - 5 jaar garantie

€ 119.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

BWH Design Caral Eco douche opbouwset thermostatische mengkraan...

BWH Design Caral Eco douche opbouwset + thermostatische mengkraan chroom   Efficiente Caral Eco opbouwset. Inclusief thermostatische mengkraan.   Specificaties: - Inclusief thermostatische mengkraan - Chroom - Voorzien van kunststof knoppen - Inclusief messing verchroomde handdouche - Doucheslang 150 cm - Inclusief RVS UFO 20 cm hoofddouche - stang in hoogte verstelbaar     3 dagen levertijd 2 jaar garantie

€ 299.00

Meerinformatie

Badkamer Kranen Hoofddouche
Product
 

Bruynzeel Hoofddouche 20 cm rond

Bruynzeel Kuna Hoofddouche 20 cm rond De kranen van Bruynzeel uit de serie Kuna : - De wastafelmengkranen, thermostatisch geregelde mengkranen en accessoires zijn vervaardigd uit verchroomd messing - Alle wastafelkranen zijn uitgevoerd met flexibele aansluitingen - Kuna kranen zijn voorzien van een keramisch bovendeel - De wastafelkranen zijn uitgevoerd zonder waste, hiervoor kunt u een wastafelklikplug bestellen - Een geintergreerde mousseur is aangebracht in de kraan uitloop - De opbouw douche-en badthermostaten worden geleverd inclusief s-koppelingen en mesiing verchroomde rozetten Garantie 5 jaar Levertijd 14 dagen

€ 149.00

Meerinformatie

Badkamer Kranen Hoofddouche
Product
 


Hot Bath Mate opbouw hoofddouche M100 rond 200mm Hoofddouche Chroom

Mate opbouw hoofddouche M100 rond 200mm Hoofddouche Chroom Shower Power System SPS staat voor een gepatenteerd cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat de 20 cm rond of vierkant modellen (M100 en M200) vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken. Alle hoofddouches vanaf 250 mm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter/minuut, CW4 systemen en hoger. EcoAir System Nieuw in het Hotbath programma is het EcoAir systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het EcoAir systeem kent geen comfortverlies, maar wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geld voor alle opbouwhoofddouches.

€ 175.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate M200 Hoofddouche opbouw vierkant 200mm Chroom

Mate m124 Hoofddouche rond 500x750mm inbouw inclusief frame Chroom Shower Power System SPS staat voor een gepatenteerd cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat de 20 cm rond of vierkant modellen (M100 en M200) vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken. Alle hoofddouches vanaf 250 mm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter/minuut, CW4 systemen en hoger. EcoAir System Nieuw in het Hotbath programma is het EcoAir systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het EcoAir systeem kent geen comfortverlies, maar wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geld voor alle opbouwhoofddouches.

€ 295.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hoofddouche WB Carlos 200mm x 12mm

Hoofddouche WB Carlos 200mm x 12mm Unieke Carlos hoofddouche van Wiesbaden met een mooie chrome look. Met een formaat van 200 x 12 mm past deze hoofddouche in elke badkamer. Specificaties - Chroom - Carlos - Wiesbaden - 2 jaar garantie

€ 119.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath Mate M385 opbouw ABS hoofddouche 13cm inclusief wandarm...

Mate opbouw ABS hoofddouche 13cm inclusief wandarm Chroom EcoAir System Nieuw in het Hotbath programma is het EcoAir systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het EcoAir systeem kent geen comfortverlies, maar wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geld voor alle opbouwhoofddouches.

€ 96.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 


BWH Design Rombo Eco douche opbouwset thermostatische kraan chroom

BWH Design Rombo Eco douche opbouwset + thermostatische kraan chroom   Efficiente Rombo Eco opbouwset. Inclusief thermostatische kraan.   Specificaties: - Inclusief thermostatische kraan - Chroom - Voorzien van kunststof knoppen - Inclusief messing verchroomde handdouche - Doucheslang 150 cm - Inclusief 20 cm hoofddouche - stang in hoogte verstelbaar     3 dagen levertijd 2 jaar garantie

€ 279.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product
 

Hot Bath M379LCR Hoofddouche Rond

Hot Bath M399LCR Hoofddouche Rond Hoofddouche Rond Chroom 2 weken levertijd 5 jaar garantie

€ 280.00

Meerinformatie

Badkamer Douche Hoofddouche
Product