Samco Sport siliconen slang High Temp Ø57mm 1m recht blauw

Samco Sport siliconen slang High Temp Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 57 mm Lengte: 1 meter Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 250° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 143.25

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport aluminium koppelstuk Ø45 mm 80 mm zilver

Samco Sport aluminium koppelstuk Met dit universele koppelstuk kun je gemakkelijk twee siliconen slangen aan elkaar koppelen. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: aluminiumlegering Diameter te koppelen slang: 45 mm Lengte: 80 mm

€ 20.50

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen verloopstuk 90 graden 102mm Ø32 28mm

Samco Sport siliconen verloopstuk Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks. Het verloopstuk zorgt voor een goede verbinding tussen slangen met verschillende diameters. De slang is speciaal vervaardigd met een Nomex-constructie voor gebruik onder extreem hoge temperaturen. In het algemeen voor aansluitingen van turbocompressoren, maar ook voor gebruik met supercharger of waterslangen waarbij contact met extreme temperaturen kan optreden. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen (versterkt met polyester draad) Bocht: 90 graden Lengte: 102mm Binnendiameter:

€ 21.50

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang olie diesel 102mm Ø30mm blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks. Tevens is hij olie- en dieselresistent! De slang is speciaal vervaardigd met een Nomex-constructie voor gebruik onder extreem hoge temperaturen. In het algemeen voor aansluitingen van turbocompressoren, maar ook voor gebruik met supercharger of waterslangen waarbij contact met extreme temperaturen kan optreden. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen (versterkt met polyester draad) Bocht: 90 graden Lengte: 102 mm Binnendiameter: Ø30 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 250°

€ 38.25

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang High Temp Ø6.5mm 1m recht blauw

Samco Sport siliconen slang High Temp Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 6.5 mm Lengte: 1 meter Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 250° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 35.75

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Racimex oliekoeler 19 rijen staal 210 x 165 x 55 mm chroom

Racimex oliekoeler Ben jij een sportieve rijder of zelfs een echte snelheidsduivel? Heeft je motor een upgrade gehad of rijd je graag een paar rondjes op het circuit? Dan is een oliekoeler absoluut onmisbaar. Olie smeert, koelt en reinigt je motor alleen optimaal als de olie goed gekoeld wordt door een oliekoeler. Dat maakt de oliekoeler de beste vriend van je auto. Daarnaast verlengt de oliekoeler de levensduur van de motor en andere onderdelen die olie gebruiken. Specificaties: Kleur: chroom Materiaal: staal Aantal rijen: 19 Verbindingsafstand: 130 mm Netbreedte: 165 mm Afstand montagegaten: 190 mm Afmetingen: 210 x 165 x 55 mm (L x B x D) Alleen voor auto's geschikt met motoren van 1400 cc tot 1600 cc.

€ 169.25

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang lucht water Ø22 19mm 102mm recht

Samco Sport siliconen verloopslang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede verloopslangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 22 > 19 mm Lengte: 102 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 14.75

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang lucht water Ø57mm 75mm recht blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 57 mm Lengte: 75 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 10.35

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

AutoStyle racegaas PP hexagram maas 150x30 cm (30x11 mm) zwart

AutoStyle racegaas Dit racegaas geeft jouw auto een een supergave, sportieve uitstraling! Tevens beschermt het jouw radiateur tegen opspattende steentjes wanneer je offroad gaat rijden. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: polypropyleen Afmetingen: 150 x 30 cm (L x B) Vorm mazen: honingraat Afmetingen ruiten: 30 x 11 mm (L x B)

€ 19.90

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang 135 graden 125 mm Ø76 mm blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is speciaal vervaardigd met een Nomex-constructie voor gebruik onder extreem hoge temperaturen. In het algemeen voor aansluitingen van turbocompressoren, maar ook voor gebruik met supercharger of waterslangen waarbij contact met extreme temperaturen kan optreden. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen (versterkt met polyester draad) Bocht: 135 graden Lengte: 125 mm Binnendiameter: Ø76 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 250° Celsius Niet geschikt voor olie of

€ 61.25

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang benzinebestendig 100cm Ø63mm blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze rechte professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks. Tevens is hij benzinebestendig! De slang is speciaal vervaardigd met een Nomex-constructie voor gebruik onder extreem hoge temperaturen. In het algemeen voor aansluitingen van turbocompressoren, maar ook voor gebruik met supercharger of waterslangen waarbij contact met extreme temperaturen kan optreden. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen (versterkt met polyester draad) Lengte: 100 cm Binnendiameter: Ø63 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 250°

€ 233.50

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø25 35 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 25 mm / 35 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 4 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 3.99

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen verloopstuk 90 graden 102mm Ø35 22mm

Samco Sport siliconen verloopstuk Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks. Het verloopstuk zorgt voor een goede verbinding tussen slangen met verschillende diameters. De slang is speciaal vervaardigd met een Nomex-constructie voor gebruik onder extreem hoge temperaturen. In het algemeen voor aansluitingen van turbocompressoren, maar ook voor gebruik met supercharger of waterslangen waarbij contact met extreme temperaturen kan optreden. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen (versterkt met polyester draad) Bocht: 90 graden Lengte: 102mm Binnendiameter:

€ 23.25

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang Ø35 mm 102 mm 135° blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 35 mm Hoek: 135 graden Lengte benen: 102 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 33.95

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport aluminium koppelstuk Ø38 mm 80 mm zilver

Sanco Sport koppelstuk Met dit koppelstuk kun je gemakkelijk twee siliconen slangen aan elkaar koppelen. Dankzij de 2 mm dikke kraal en de 80 mm lengte van het koppelstuk blijft de slang gegarandeerd goed zitten. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: aluminiumlegering Diameter te koppelen slang: 38 mm Lengte: 80 mm

€ 11.25

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang Ø25 mm 102 mm 180° blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 25 mm Hoek: 180 graden Lengte benen: 102 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 25.25

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang Ø48 mm 102 mm 90° blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 48 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 102 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 28.75

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang lucht water Ø45mm 102mm 90° blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 45 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 102 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 16.95

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang olie diesel 63mm Ø8mm blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks. Tevens is hij olie- en dieselresistent! De slang is speciaal vervaardigd met een Nomex-constructie voor gebruik onder extreem hoge temperaturen. In het algemeen voor aansluitingen van turbocompressoren, maar ook voor gebruik met supercharger of waterslangen waarbij contact met extreme temperaturen kan optreden. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen (versterkt met polyester draad) Bocht: 90 graden Lengte: 63 mm Binnendiameter: Ø8 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 250°

€ 20.50

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang lucht water Ø16mm 100mm 180° blauw

Samco Sport siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 16 mm Hoek: 180 graden Lengte benen: 100 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 17.75

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen vacuümslang Ø3mm 3m blauw

Samco Sport vacuümslang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen vacuümslang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor lucht en kan door de draadversterking extreem hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 3 mm Lengte: 3 meter Maximale temperatuur: 200 °Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 28.95

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport siliconen slang lucht water Ø51 54mm 102mm recht

Samco Sport siliconen verloopslang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 51 mm / 54 mm Lengte: 102 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 19.95

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport benzine bestendige slang recht Ø60mm 1m blauw

Samco Sport benzine bestendige siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze professionele, versterkte siliconen slang van Samco Sport is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel benzine als olie. Ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen Doorsnede: 60 mm Lengte: 1 meter

€ 221.50

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport carbon koppelstuk Ø16 mm 80 mm zwart

Samco Sport koppelstuk carbon Met dit koppelstuk kun je gemakkelijk twee siliconen slangen aan elkaar koppelen. Dankzij de 2 mm dikke kraal en de 80 mm lengte van het koppelstuk blijft de slang gegarandeerd goed zitten. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: carbon Diameter te koppelen slang: 16 mm Lengte: 80 mm

€ 12.75

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Samco Sport aluminium koppelstuk Ø60 mm 87 mm zilver

Samco Sport aluminium koppelstuk Met dit universele koppelstuk kun je gemakkelijk twee siliconen slangen aan elkaar koppelen. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: aluminium Diameter te koppelen slang: 60 mm Lengte: 87 mm

€ 34.50

Meerinformatie

Automotive Automotive Onder De Motorkap
Product